Bikini Challenge · edistys · Kuvia · mitat · ongelmia · Paino

Bikini Challenge – 5. viikon tulokset

NOLLA!

Siis NOLLA!

Nolla kuvaa hyvin sitä, että millaiset tulokset sain BC:n puoliväliin <3 Eli ei mitään muutosta edelliseen viikkoon missään kohtaa :D Ei vaa’alla, eikä mittanauhassa eikä kyllä peilissäkään. Toki oli tiedossa, että nollaviikko tulee, mutta silti!

Mutta ei se auta kuin muistaa, että mistä on lähdetty!

sivupose

Parissa viikossa on tullut selviä muutoksia, etenkin keskivartaloon. Harmillisesti tässä on ollut flunssailua päällä ja nyt iskee se ihastuttava ongelma, että salikortti menee umpeen, eikä juuri tällä punaisella minuutilla ole varaa ostaa uutta <3 ISO SYDÄN. Mutta ei se auta kun odottaa, että vähäsen massia pamahtaa tilille, maksaa siitä vuokrat, vakuutukset ja puhelinlaskut ja sitten kattoa, että onko sittenkään varaa saliin :D Ei ole helppoa, ei ollenkaan. Mutta onneksi tämä on vain väliaikaista ja kohta alkaa tulotkin olla hivenen säännöllisemmät.

Viidessä viikossa minulta on lähtenyt siis 3,2 kiloa. Toki sitä ahneena ihmisenä toivoo, että lähtisi kilo viikossa, mutta täytyy muistaa, että olen nyt tavoitepainossani ja normaalipainoinen ihminen, niin aivan turha odottaa samoja viikkopudotuksia kun suurimmat pudottajat tekevät telkkarissa.

VIIDESSÄ VIIKOSSA

Paino: 68,2kg –> 65kg
Rinnan alta: 80 –> 76
Vyötärö: 75—->70
Jenkkikset: 88–>86
Lantio: 99—>98
Reidet: 61/61—>59/59
Pohkeet: 37/37—>36/36

Yhteensä: –19 cm

Not bäääääd!

Voin sanoa, että tämä viikko on ollut todella plääh. Flunssan ja tankkauksen jälkeen on ollut todella hankala saada kunnon tsemppi taas päälle. Etenkin kun alkaa taas muutkin velvollisuudet kutsua ja ei voi enää vain elää jossain wannabe-fitness –kuplassaan kesäkurpitsan kanssa. Todella väkinäistä on ollut touhu välillä ja ensimmäistä kertaa koko projektin aikana olen miettinyt, että miksi en söisi nuudelia? :D

En ole syönyt. Kun se menee kuitenkin aina ohi… Mutta kaipaan sitä intoa ja riemuisaa poukkoilua, mikä kuukausi sitten oli valloillaan.

Osasyynä tähän on varmasti myös vuodenaika. Kun päivät alkaa selkeästi lyhentyä, niin meikään iskee järjetön väsymys, mikä poistuu siinä joulukuun alussa. Joka vuosi sama homma. Mutta en anna senkään nyt lannistaa, sillä kaamoksen kasvattina en suostu olemaan älyttömän syysväsymyksellinen ihminen enää.

Ok, ehkä se ei ole ihan minun päätökseni vallassa kuinka paljon syksy minuun vaikuttaa, mutta ainakin pyrin siihen, etten ala veteläksi. Onneksi tänään kaveri lähtee seuraksi lenkille, niin saan kunnon syyn lähteäkin sinne. :D Huomenna ja lauantaina tarkoitus vetää ne ihanat ja viimeiset salitreenit ja toivon hartaasti, että rahaa riittää ostaa uusi kortti, ettei ensi viikkokin meni häneiksi.

Mutta no… Eipä se auta kuin juosta portaissa.

4 thoughts on “Bikini Challenge – 5. viikon tulokset

 1. Et ilmeisesti enää ole Yliopistossa kirjoilla? :–) Itse nimittäin rahapulassa treenailen sporttipassin turvin. :)Oon ymmärtänyt, että oot aikasempia vuosina juuri sitä käyttäny, joten siksi alkukysymys. :–D -Kirsi

  Tykkää

  1. Olen, mutta ei ole nyt varaa siihenkään ja kuntosaliaikojen ajankohdat ei sovi kuin satunnaisesti mulle :) tarkotus hankkia Se passi mut tarvin myös salin missä voin käydä ihan koska haluan :D

   Tykkää

 2. Totta! Nuo rajotut ajankohdat on tosi tiukkoja. :–( Ihan itseäkin harmitti tänään aamulla odottaa, että pääsis salille kun olisin ollut valmis jo 8. Itelläni on tarkotuksena nyt syksy koittaa rampata passin turvin saleilla ja pakkasten tultua sitten ottaa kortti takaisin 247:lle jossa oon tähän asti käynyt. Ja jota kaipaan nuitten muitten jälkeen hemmetisti. :–D heh. Toivotaan, että 247 löis pian jotain ohittamatonta tarjousta pöytään!-Kirsi

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.