Bikini Challenge · edistys · mitat · Paino

Bikini Challenge – 6. viikon tulokset

Harmittaa, kun ei ole oikein ollut aikaa tälle blogille! Ne hetket, mitkä tulee istuttua koneella pyhitän yleensä dataamisella ja Ikisinkulle, etenkin nyt kun pitää alkaa taas kunnolla myös opiskella :D Mutta pyrin ryhdistäytymään, etenkin kun asiaakin on. Ja KUVIA.

Mutta tehdään nyt kuitenkin se toivotuin, eli edistys-postaus!

Paino kävi eilen jo 64,0:ssa, mutta tänään se oli 64,5 ja sillä mennään :) Todennäkönen syy puolen kilon nousuun lienee se, että tein eilen aivan saatanallisen hirveän ulkotreenin ja jalat ovat aivan jumissa :D Mut oli huippu! Pakko tehdä tälläkin viikolla se, etenkin kun salille en taida vieläkään päästä. Odotan innolla sitä kaunista päivää kun alan vihdoin saada rahaa jostain muualta kuin satunnaisista mainostuloista ja on varaa vähän muuhunkin kuin kesäkurpitsaan.

Mutta tässä viikon 6. tulokset!

Paino: 64,5 (-0,5kg viikossa / –3,7 kg alusta)
Rinnan alta: 80 79 77 76 76 76
Vyötärö: 75 73 72 71 70 69
Jenkkikset: 88 87 88 87 86 86
Lantio: 99 100 98 98 98 97
Reidet: 61/61 61/61 61/61 60/60 59/59 58/58
Pohkeet: 37/37 37/37 37/37 37/37 36/36 36/36

Vyötärö alle 70 senttiä ensimmäistä kertaa… Öö… VUOSIIN? :D Aivan huikea tunne <3 Ja harmittaa, että sitä itse pikkuhiljaa sokeutuu omalle muutokselleen. Nytkin tänään vedin farkut jalkaan ja vasta parin tunnin päästä tajusin, että eihän nää housut oo mahtunu mulle ikinä :D Ostin ainakin kaksi vuotta sitten ja tarkoituksena mahtua näihin joskus ja nähtävästi mahun nyt jo niin hyvin, etten edes huomannut vääntäväni päälleni mitään tavoitepökiä.

viidenviikonvatsa Jotenkin tuossa kuvassakaan ei minusta ehkä niin selkeästi näy se, että tuo vyötärö on oikeasti kaventunut KUUSI senttiä. Mutta huomatkaa, että olen joutunut vähän kiristämään tuota alaosaa, koska meinasi aina valua vähän liian alas :D Ja kai tuo kaari on vähän selkiytynyt ja luut luonnossa törröttää välillä vähän turhankin selkeästi.
Kuvassa näkyy siis n. 5-6 viikon muutos. Mulla on aika litteä vatsa vaikka paino olisi mikä (siis seisoessa, istuessa ero on huomattavampi kun röllykkää ei tule niin pahasti) niin aika tarkkaan saa tihrustaa, että kuvissa näkee jotain eroa :D Vaatteissa sen nimenomaan hoksaa ja sehän se on tärkeintä loppupeleissä. Ei ole enää turhia vaatteita kaapissa.

Paitsi ne liian isoiksi jääneet housut ja kaapupaidat.

Vielä neljä viikkoa! Ihan hullua. Harmittaa, etten voi treenata täydellä teholla salin puutteen vuoksi mutta onneksi mulla toimii loistavasti tämä ruokavalio ja tuloksia tulee. Nyt täytynee vaan tehdä useampi ulkotreeni ja reenailla vaikka vattaansa. Venyvyyden lisäksi, PAKKO alkaa venytellä kunnolla.

 

JA en tiedä miksi kuvissa on eri valotus. Otettu samalla kännykällä, samassa paikassa ja samassa valossa :D

JA pesen peilin tänään.

JA Olen muuten todella aktiivinen INSTAGRAMISSA! Mut löytää sieltä nikillä “jenskysi :)

2 thoughts on “Bikini Challenge – 6. viikon tulokset

  1. Kiitos ihanista blogeista!Oot ollut yksi innostaja siihen, että itsekin päätin aloittaa elämäntapamuutoksen! :)Tosi alussa vielä ollaan ja siksi pitikin kysyä tuosta sun ruokavaliosta eli mistä se koostuu?Kiitos jo etukäteen ja jatka samaan malliin! :)

    Tykkää

  2. Kyl ton vyötärön vähän huomaa:D ainaki näyttää maha just urheilullisemmalta ku tossa ekassa! Mullaki bikineissä piti varmaa viis senttiä kiristää naruja per puoli :D Jeee ♥

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.