Bikini Challenge · edistys · mitat · Paino · tankkauspäivä

Bikini Challenge: 7. viikon tulokset

Oho!

Oonpas vaan ollut viikon hiljaa. Aika kamalaa :S No,  viime viikko tulikin taisteltua unettomuuden kanssa, niin on ollut tehokkuus aika nollilla. Nyt kuitenkin sain vähän lääkitystä vaivaan ja olo on about miljoona kertaa parempi, niin pitää nyt oikeasti ryhdistäytyä tämänkin blogin kanssa :D Harmi vaan, etten oikein treenaamaan pääse vieläkään, koska minulla ei ole salikorttia (koska raha). Mutta täytyy ottaa sitten kuvia aamulenkeistä ja porrastreeneistä, kun uskon, että tällä viikolla niihinkin löytyy taas virtaa! :)

Hyvin on siltikin mennyt! Tämä ruokavalio toimii minulla kuin unelma, vaikka olen lisännyt siihen jo hiilareita ja siten myös kaloreita.

Paino: 63,7 (-0,8kg viikossa / –4,5 kg alusta)
Rinnan alta: 80 79 77 76 76 76 76
Vyötärö: 75 73 72 71 70 69 69
Jenkkikset: 88 87 88 87 86 86 85
Lantio: 99 100 98 98 98 97 96
Reidet: 61/61 61/61 61/61 60/60 59/59 58/58 58/57
Pohkeet: 37/37 37/37 37/37 37/37 36/36 36/36 36/36

Lisäksi eilen oli yllättävää kyllä tankkauspäivä (ja ihan luvallinen) ja söin pääasiassa ohjeiden mukaan nyt plus yksi suklaalevy ja silti paino oli koholla vain 300 grammaa :D Eli ei todellakaan viime kertaista parin kilon nousua näkynyt. Huomaa, ettei kroppa enää ole niin hiilarittomassa tilassa niin siksi varmaan reagoi hiilaritankkaukseenkin vähän kepeämmin. Ajattelin samalla, että jatkossa voisin pitää aina ns.  tankkauspäivän noin parin viikon välein ja muutoin aina yhden herkkuhetken viikossa, jolloin syön vaikka suklaapatukan. Tuntuu, että se tulee onnistumaan ihan hyvin, koska proteiinipudding (joista teen vielä postauksen!) ja protskupatukat toimivat todella hyvin herkunkin korvikkeena. Tietenkään niitäkään ei pidä joka päivä popsia, eli kohtuus kaikessa ja oikea ruoka kunniaan.

Mut lupaan nyt ihan oikeasti tsempata tämänkin blogin kanssa ja alkaa löpistä yleisesti fiiliksistä! :) Nyt kun ne alkaa olla jo hyvät ja huumorikin riittää muuhunkin kuin frendit-maratoniin :D

3 thoughts on “Bikini Challenge: 7. viikon tulokset

 1. Moii! Ja kiitos pirteästä blogista! :) kun puhut tuosta hiilarien lisäämisestä, niin aloititko siis dieetin täysin hiilarittomana vai miten? :)

  Tykkää

 2. MÄ OSTIN ÄSKEN H&M:ltä KAULUSPAIDAN KOOSSA 34 OON IHAN LIEKEISSÄ!! En siis oo mahtunut ku änkeämällä 38 vaatteisiin puoli vuotta sitten! Ja oon siis tosi pikkanen muutenkin eli 34 näyttää mun päälläni ihan järkevältä koolta… :)En tiennyt kenelle muulle oisin hehkuttanut!

  Tykkää

  1. AAA! Vähänkö HUIPPUA!! Ja käy kateeksi, sillä meikä ei IKINÄ mahdu koon 34-paitoihin, koska mulla on niin leveet hartiat, että 36:ki tekee tiukkaa :D Mut vähän hurja muutos sulla lyhyessä ajassa! Iso käsi <33

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.