Bikini Challenge · herkuttelu · ongelmia

Wazaaaaaaaaaap!

Onkohan What Up’n eri muunnelmat meikäläisen suosituin otsikko silloin kun en keksi muuta? :D

Äärivähän on tullut kirjoiteltua taas, vaikka muuta puhuin! Nyt on unettomuusputki katkaistu ikävä kyllä ruokahalua huimasti lisäävällä lääkkeellä ja ma-pe olikin aivan helevetinmoista kamppailua ylensyöntiä vastaan. Nälkä oli kokoajan, vedin ylettömät määrät rahkaa ja SORRUIN myös ensimmäistä kertaa ihan kunnolla :/ Ostin siis kaksi croissanttia ja vedin ne naamaani. Ja taistelin loppupäivän helevetin enkeleitä vastaan, etten menisi ja ostaisi niitä lisää.

Muutenkin mennyt viikko oli koko rupeaman vaikein. Osasyynsä varmaan tekeekin juuri tuo lääkitys, mutta varmaan sekin, että alkaa välillä “kyllästyttää” :D Toisaalta nyt kun olen kolmisen päivää nukkunut ihan omin avuin ja ruokahalu palannut normaaliksi niin kummasti tuntuu siltä, että viimiset KAKSI viikkoakin varmasti sujuvat ihan kunnialla :) Etenkin kun pääsee reeeenaaamaaaaan <3

Olen myös lyönyt lukkoon sen, mitä teen BC:n jälkeen. Ainakin tartun vanhaan nelijakoseen ohjelmaani, jota tein keväällä ja vedän sitä loppuvuoden. Ruokien suhteen varmaan jatkan BC:n pohjalta, koska siitä saa tarpeeksi protskua, mutta lisään sitten hiilareita joka aterialle, että kalorit tulee sen verta ylös, et alkais tota lihasmassaakin hieman tulemaan. En kuitenkaan jatka tätä täysin orjallista linjaani, vaan jos käyn kavereiden kanssa syömässä niin syön mitä haluan ja kun käyn kotona, niin en tee omia ruokia vaan syön sitä, mitä on tehty :D

0c0fc30027a111e3a6a322000aeb2fd9_7

Irvihirviömäistä onnellisuutta for yall!

2 thoughts on “Wazaaaaaaaaaap!

  1. Minäkin kärsin (todella pahasta) unettomuudesta, johon ainoaksi toimivaksi avuksi osoittautui Mirtazapin. Se väsyttää ihanasti, mutta herranen aika minkä nälän se tuo viimeistään kahden yön jälkeen. En todellakaan selviä parilla croissantilla, vaan mirta-mätöt on jotain aivan tajutonta. Se nälkä ja ruuanhimo on lamaannuttava ja sellaista itsekuria ei olekaan, että pystyisi sitä vastustamaan. Ei pysty ajattelemaan mitään muuta kuin ruokaa.Olenkin joutunut lopettamaan Mirtan käytön, koska kärsin mieluummin väsymyksestä kuin ylipainosta. Sinulla ei näytä olevan yhtä pahat sivuvaikutukset, jos nyt oli edes sama lääke kyseessä. Hyvä että olet saanut nukuttua ilmankin. :)T. Linda

    Tykkää

    1. No siis meikähän veti noi croissantit heti sen jälkeen kun olin syönyt kaks purkkia rahkaa ja sitä ennen kaks BC-ateriaa, että :D Eli sama lääke kyseessä ja AIVAN selvä vaikutus ruokahaluun ja nimenomaan HIMOON. Aivan kaamia. Onneksi mulla unettomuus on vaan väliaikasta ja stressiin kuuluvaa, niin se katkeaa heti kun saan ne stressitekijät poistettua ja nyt neki on hoidettu niin ei tartte väsyä EIKÄ lihoa :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.