Aerobinen · Arctic247Gym · Bikini Challenge · Kuntosali

MIE REENAAN TAAS!

WP_20131001_003

Meikitön monsteri täällä päivää! Tiistaina aamusta hipsin siis salille ostamaan kuukausikortin ja painoinkin sitten kaksi treeniä saman päivän aikana! Aamupäivästä oli hupaisaa katsella hieman peilin kautta, kun miltei kaikki paitsi kaksi kanssatreenaajaa pakersivat mustissa ja tummansinisissä vaatteissa siellä ja meikä pikku väri-ilmiö vetää hysteerisien trikoitteni kanssa siellä kahvakuulan kanssa :D

Aloitin siis kevyimmällä (painojen suhteen) treenillä, eli tein kahvakuulatreenin, joka onkin varmaan ainoa BC-treeni, joka jää ohjelmistooni myös jatkossa aina niihin päiviin, kun haluan jotain kevyempää, kokonaisvaltaista ja tehokasta. Kyllähän sitä kropasta jo näkikin, että kolme viikkoa (tai ylikin) on pysytty poissa salilta, mutta thank god aika äkkiä ne käsivarret sitten tästä taas palautuu kun siellä tulee kuljailtua.

WP_20131001_002 As you can see, mun haba on KADONNUT täysin :D Nyt se on onneksi taas pumpattu täyteen, olo ei oo enää niin löysä.

Päivästä menin jälleen salille, tällä kertaa hillitymmässä värimaailmassa, ja tein täysin kaikkien ohjelmieni ulkopuolisesti puolen tunnin intervalli-treenin ja sen jälkeen reilun puolen tunnin keskivartalon murhan. Koska mahani on luonnostaan aika litteä ja minulla on selkeä vyötärö, niin helposti tulee laiminlyötyä keskivartaloa. Tästä syystä päätin nyt, että kerran viikossa treenaan keskivartalon kunnolla ja sitten muina päivinä JOS en oo kauhiassa jumissa, niin treenin jälkeen voi tehdä pari staattista pitoa yms. niin pysyy korsetti kuosissa. (Isoilla) painoilla en edelleenkään vatsaa treenaa, sillä en sinne mitään lihasmassaa sinänsä kaipaa.

Vatsareeni:
Linkkuveitsi 8kg kahvakuulan kanssa hitaasti. 3×10
Vartalonkierto jalat ilmassa 8kg kahvakuulan kanssa. 3×10
Jalkojen nosto JA lantion nosto ilimaan penkissä pidoilla. 3×10 (hyvin hämärä selostus)
Vatsalaite kevyimmillään 3×8 (kaamea liike, en oikeesti jaksanut ees ilman painoja tuolla vehkeellä tehä ku huonosti kaheksan :D)
Kiertolaite 3×10 (en muista painoja, aika vähän tässä vaiheessa ois enää jaksanutkaan)
Perusyläkehon nostot jalat suorina maassa 3×30

Kukaan ei saanut selvää? Eipä tietenkään.

En ikinä pääse mihinkään lehteen tekemään jumppaohjeita. :D

WP_20131002_001 Tänään aamuna olin jo puoli kaheksan jälkeen reippaana salilla tekemässä aamuaerobista. Kun on kylymää ja pimiää, niin en vaan yksinkertasesti saa itteäni tuonne pihalle. Hyi saatana. En mee. Oon Lapista ja kylymä ja pimiä ei ole luonnollinen elinympäristöni. Täh?

Osittain tästä syystä ostinkin kuukausikortin 10x kortin sijaan, että pääsen tuonne myös aamuisin tekemään aerobisia. Jostain syystä se vaan on mukavampaa vielä, kun en ole tottunut tähän ilmastonmuutokseen. Kun mennään enemmän talvea kohden, niin kummasti sitä sitten jaksaa aamusin taas nousta ulkoilmailemaan, mutta nyt ei puhettakaan.

Huomenna aamusta olisi tarkoitus mennä salille tekemään selkä/persereeniä. Todennäköisesti en enää BC:n mukaisia treeniä tee, vaan siirryn jo seuraavaan ohjelmaan. Osittain siksi, että nämä BC:n salitreenit eivät ihan ole siellä meikäläisen mukavuusalueella ja osittain siksi, että käsitykseni Fitfarmista on kokenut nyt tässä ohjelman aikana aikamoisen kolauksen :P SiitäKIN saatte kuulla jahka loppukatsausta teen. Mutta loppuun asti mennään, eihän tätä ole kuin enää reilu viikko jäljellä! Sitten hyvillä mielin seuraavan haasteen pariin 8)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.