Kuntosali · PolarGym · Vaatteet

Mitä sit jos perjantain olen salilla taas…

WP_20131004_010[4]

Ei pitäis näyttää noin vakavalta tollasissa housuissa! Pakko ens kerralla pistää naamakin astetta leviämpään virneeseen.

Mutta kävinpähän taas salilla ja tein ihmeellisen sekoituksen entistä ja tulevaa saliohjelmaa, pääpaino jaloissa :D Ehkä ihan hyvä, että tässä ehdin kaksi viikkoa kuljailla salilla tekemässä päämäärättömästi milloin mitäkin ja herättelemässä kroppaa, sillä sitten 14.10. alkaakin sellaiset setit, että BUJATSAGA ja saattasin poka olla vähä jumissa jos tauon jälkeen olisin alottanut moisella. Päätin sitten valkata ihan ilimasen Muscle Challengen, jota pakkotoiston foorumilla ja milloin missäkin on kehaistu. Kannattaa googlailla,  jos enemmän kiinnostaa, mutta tokkiinsa kerron tosta itsekin vähän lisää ens viikolla. Siinä ois sitten seuraava 10 viikon rupeama ja loppuu sopivasti justiinsa ennen joulua ja sitten ne vuoden vikat viikot vedänki TÄYSIN ilman mitään ohjelmia :D Toki en nytkään orjallisesti ala seurata tuota ruokavaliota (siinä pitää syödä YKSI KURKKU päivässä. Yksi kokonainen kurkku. Onko se joku äijäversio salaatista? :D) mutta kalorimäärät ja makrot, rytmit yms. katon sen mukaan totta kai.

Mutta siis, olin tänään salilla tekemässä what ever I like –ohjelmaa ja oli ilo huomata, että avustetussa leuanvedossa sain tehtyä pitkät sarjat 10 kiloa kevyemmän avustuksen kanssa kuin kesällä! Vieläkö löytäis hiljaisen paikan, missä testata leuanvetoa, että joko saisin yhden tehtyä :D Saleilla en kehtaa, sillä ne tangot on jossain helevetin korkeuksissa ja pitäis eka rakentaa joku koroke, että ylipäätänsä yltäis siihen tankoon ja kiva nähdä kaamea vaiva korokerakentelun kanssa, kiinnittää kaikkien huomio itteensä ja sitten todeta, että vitut se leuka minnekhän nouse.

Hävettäis.

WP_20131004_010[4]

Yritin kans, josko saisin jalkaprässiin 100+kelkka. Jätin homman sitten 80+kelkkaan, jollain sain suht hyvin tehtyä kymmenen toiston sarjat. Ois se satkuki saattanu mennä jo rikki, jos en ennen prässiä olisi ehtinyt jo kyykkäämään, läpivetämään ja yhdenjalanprässäämään, mutta toisaalta oon varma siitä, että kolminumeroisiin lukuihin päästään jo tänä vuonna etenkin kun dieetti loppuu ja hiilareista tulee taas kavereita.

Sovitaan, että se kelkka paino sitten 50kg, eli periaatteessahan prässään jo 130kilolla. Tai ees 30kiloa, niin yhteissumma ois 110?

Oikeasti, miksi sitä kelkkaa ei saa laskea mukaan? :D Paljon paremmalta näyttää luvut sen kanssa.

Mutta olipa kiva pyörähtää kaupassa! Koska suurin osa mun housuista on aivan liian isoja mulle, niin lupasin itselleni ostaa uudet ja vähän perusfarkkuja erikoisemmat. Eipä tarvi enää itkeä entisten viininpunasten syyspöksyjeni perään, kun Seppälästä tarttui uudet matkaan.

WP_20131004_012-horz

Korkeavyötärö, pillimalli, 29,90€ ja kokoa 36! 36!! Mii sou häpii <3

Eivät ehkä imartele takapuoltani, mutta samapa tuo. Kohta mun berberi on sitä luokkaa, että housuissa kuin housuissa näytän sietämättömän seksikkäältä.

Tai no kohta ja kohta. Katotaan taas vuoden päästä missä mennään :D

12 thoughts on “Mitä sit jos perjantain olen salilla taas…

 1. Nauran täällä tälle postaukselle. Oot nii hassu ♥Ja jep toi leuanveto :D Ainaki pitäis olla kaveri mukana viä nii kehtais ehkä. Yksin ei xD Se on si 10 viikko eli yhteensä 70 kurkkua! REPS :DDDDDd

  Tykkää

 2. möö. liityin kanssa tohon muscle Challengee, muttaaaaa mun kone ei suostu aukasemaan niitä ruoka- ja treeniohjelmia.. eeen ymmärrää :D apuja? millä ohjelmalla aukasit ne?

  Tykkää

 3. Hei, voisitko kommentoida joku päivä sitä, miten pään saa pysymään mukana laihdutuksessa? Tuntuu siltä kuin olisin ihan jumissa, kun pää ei meinaa pysyä mukana painonpudotuksessa :D

  Tykkää

 4. Pakko linkata tää sulle, jos et oo jo nähny, tiijän, että arvostan ;)http://instagram.com/p/fSWwkeS8FY/NAMM!

  Tykkää

 5. Hei, mistä nämä ihanan järkyttävät treenitrikoot on löydetty? Yritän kamppanjoida mustia pöksyjä vastaan ja haluan järkyttää raavaita miehiä kickboxing-treeneissä!Apua, yritin löytää vastausta aiemmista postauksista ja kommenteista, mutta enpä löytänyt.

  Tykkää

  1. H&M:ltä alunperin, mut ostin nämä huutonetistä! :) Nyt on ainaki KappAhlilla myynnissä vähän samantapaset järkkytrikoot, kantsii käydä kattomassa! :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.