Arctic247Gym · Kuntosali · Muscle Challenge · Suunnitelmia · Vaatteet

Uudet kujeet kymmeneksi viikoksi!

No niin, nyt on dieetti taputeltu loppuun. Voin sanoa, että yhdeksän viikkoa meni hienosti, viimeinen viikko alkoi hienosti ja alkoi pienen sortumisen jälkeen romahtaa ihan kunnolla :D Toki siihen tuli messiin myös vissiin PMS-oireet mahakipuilusta päätellen (sekä itkuherkkyydestä ja kukaaneirakastaminua-varmuudesta) ja huonosti nukuttuja öitä, niin en sinänsä ihmettele, että kameli katkaisi selkänsä ja lähti juomaan.

Tai meikän tapauksessa syömään.

Aivan täysin hunningolle en kuitenkaan mennyt, vaan onnistuin pitämään homman sellaisena, että ainoastaan sunnuntaina vedin kunnon superöverit ja ihan luvan kanssa. Sitä edeltävinä päivinä söin kyllä mm. suklaapatukoita ja sushia, mutta kävin myös salilla ja lenkeillä.

WP_20131008_008[1][3]

Sarjassamme: Väännä itsesi hoikentavaan asentoon ja koita saada jotain tapahtumaan vatsalihaksissasi. Epäonnistu.

Joo, ehkä sitten ensi keväänä mulla olisi aavistus jonkin tason keskivartalovoimasta? :D

266a5c8830cf11e38d0b22000aaa0532_7 Viime viikon tein salilla siis mitä sattuu. Lähinnä fiiliksen mukaan koko kroppaa sekalaisessa järjestyksessä ja valmistelin itseäni uuteen, astetta tavoitteellisempaan ohjelmaan (joka on ehkä jopa hieman liian tavoitteellinen minulle, mutten anna sen hämätä :D). Lisäksi nyt sitten vaihdoin Lidlin kassin vähän hienostuneemmaksi salikassiksi, jonka löysin sänkyni alta. Jossa se on ollut viimeiset viisi vuotta. Hienoa löytää joskus jotain tarvittavaakin kyseisestä paikasta.

2a51deb830e111e3a97a22000a9f18aa_7 Ja heimoivaan! Sain 100kg+kelkka pystyprässiin! Kelkka painaa KAIT 30-40kiloa, eli selvästi ollaan nyt kolminumeroisessa tuloksessa menossa. Ja koska saavutin tämän vuoden tavoitteeni jo dieetillä, niin otan nyt tavoitteeksi saada 150kg+kelkka loppuvuoteen mennessä! Harmi, ettei tässä nykyisessä ohjelmassa ole pystyprässiä kaksin jaloin (tai olisi, mutta helpompi tehdä yksin pudotussarjoja vaakaprässissä) niin täytyy joskus extraliikkeenä aina testailla voimiaan tuossa. Ugh mama. Kyllä tästä vielä jotain tulee.

Niin, elikkäs siihen seuraavan proggikseen! Monen BC-typyn tavoin innostuin ilmaisesta Muscle Challenge-ohjelmasta, jonka kuka tahansa voi itselleen hankkia ilman maksun maksua. Ruokavaliot löytyvät väliltä 2500-4500kcal (itse aloitan 2500kcal, mikä lienee ihan riittävä) ja treeniohjelmista voi valita joko Bullin, Hulkin tai heidän yhteisensä. Itse valkkasin Hulkin, koska se vaikutti omaan mentaliteettiini sopivimmalta, sillä en giant-sarjoista pahemmin välitä. Toki on vähän hankala yksin tehdä mitään pakkotoistoja ja pakotettuja negatiivisia, mutta enköhän silti saa itsestäni ihan sopivat tehot irti, että kaltaisessani n00bissa jotain muutosta alkaa näkyä!

Tällä viikolla tavoitteena syödä joka päivä yli 2000kcal. Eilen söin tosin vain 1400kcal, kun edellisen päivän supersyömingit painoivat vielä vatsanpohjassa, enkä tajunnut seurailla syömisiäni ennen kuin illasta. Tänään onneksi tulee vedettyä jo 2332kcal, eli suunta on varsin sopiva 8) Täysin uskollisesti en annettua ruokavaliota seuraa mutta pyrin syömään puhdasta ruokaa (välipalaksi vedän tosiaankin mieluummin rahkaa kuin palkkaria) ja monipuolisesti kaikkea.

Treenejä tulee 4xviikossa, ja itse ohjelmassa on kolme tehotreeniä jaloille, työntäville ja vetäville lihaksille ja kolme volyymitreeniä jaloille, työntäville ja vetäville lihaksille. Näitä kuutta ohjelmaa siis kierrätetään siten, että viikkoon tulee neljä treeniä. Tänään tein JALAT TEHO –päivän ja aikaa meni vain puoli tuntia ja vaikka painojen kanssa on vielä hakemista samoin kuin suoritusvarmuudessa, niin silti tuntui ja pahalta tuntuikin :D Seuraavalla kerralla varmasti tuntuu vielä enemmän, kun on heti tiedossa sopivat painot. biabrazil

Bia Brazilin pökät! Varsin ihanat, mutta ikävä kyllä materiaali on sellainen, että hiki NÄKYY läpi. Ja mulla on paha tapa hikoilla vähän sieltä sun täältä. As you might notice :D Eli nämä ihastuttavuudet saavat jäädä odottamaan käsipäiviä, jolloin hikoiluvaara ei ole yhtä suuri kun tänään oli.

 

Koskakohan opin posettamaan ilman tuota kättä lantiolla?

10 thoughts on “Uudet kujeet kymmeneksi viikoksi!

 1. I feel you, sista! Tuo on kyllä niiin ärsyttävää varsinkin jalkapäivinä jos on hikeä imevät pökät päällä, siinähä näyttää ku ois laskenu alleen :D mutta eiköhä kanssareenaajat tajua! Mielenkiintoinen tuo MC-ohjelma, pakko itekkin tsekata!

  Tykkää

  1. Joo, ite kans uskon, että kanssatreenaajat tajuaa, etten oo laskenu alleni enkä hirveän kiihottunu :D Mutta tosiaanki muistan jatkossa taas mustat pökät jalkapäiviin ja aerobisiin! Ja kannattaa, ite oon kyllä ihan innoissani tästä! Kiva, kun joka treeniviikko vähän erilainen kun nää kiertää :)

   Tykkää

  2. :’D Aaahhhh ja kun toissapäivänä menin suoraan kauppaan salilta. Takapuolessa, harmaassa kollareissa, JÄÄTÄVÄ hikialue ja yritin luikkia hakemaan Gainomaxini nopeasti takinreunaa alasvedellen. Nolotti. Mustat housut salilla on siis POP!

   Tykkää

 2. tsemppiä uuteen projektiin! kivalta vaikuttaa =) ja ps. käsi lantiolla ja hoikistava asento peilin edessä – tunnistan ja tunnustan ;-) haha.

  Tykkää

 3. Mites, kannattaako tämmösen vasta-alkajasalillakävijän aloittaa tolla ohjelmalla vai kannattaako aluks justiinsa käydä heilumassa fiiliksen mukaan ja pikkuhiljaa kohotella kuntoa ihan netistä katotun saliohjelman mukaan?

  Tykkää

 4. Upeeta työtä oot tehny! Ihan mahtavaa! Voi kunpa itekin osais ottaa vaan niskasta kiinni…Toi uus treeni ohjelma kyllä vähän kiinostais… Uskaltaisko lähteä siihen mukaan? ;)-Amppu

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.