Palkkari · Proteiini · Reseptit · Ruokavalio · Superfood · Yhteistyö

Hikikinkun palakkari

Tästä piti naputella jo eilen, mutta se jäi :D Joka tapauksessa, aattelin esitellä mitä meikäläisen palautusjuomaan tällä hetkellä tulee. Etenkin nyt, kun dieetti on ohi ja kalorit on kavereita, niin ihan suosiolla teen hieman raskaampia palautusjuomia. Juomalla kaloreita on helppo saada, syömällä vähän haastavampaa :D

Ihan ensimmäisenä: meikäläisen outous on se, etten SIEDÄ paukkuja. Jos juomassa on yksikin ylimääräinen klöntti niin 100% oksennan enkä juo kyseistä ainetta enää koskaan. Soijaproteiinijauheessa on se huono puoli, että se sekoittuu mielestäni todella huonosti, niin suosiolla olen tehnyt palkkarit blenderillä ja pyrin siihen, että salin jälkeen pääsen kämpille suoraan. Jos en pääse, niin suosiolla ostan kaupasta Leaderin Recovery-juoman.
 
Tällä hetkellä protskujauheena minulla on Leaderin Soija+ cappuccino*. Olen kokeillut suklaata ja mansikkaa, mutten ole pitänyt niistä ollenkaan. Onneksi uskaltauduin ostamaan tätä, sillä tää on TOSI hyvää :D Jo ihan vaan kun sekottaa desin tuota jauhetta veteen ja blendaa kunnolla, niin saa ihan erikoiskahvin makuista protskujuomaa.

Sitä siis tulee yksi desi.

Nyt kun dieetti on ohi, niin pistän ihan huoletta mukaan myös maitoa. En halua maitoistaa itseäni liikaa, niin siksi käytän tähän soijamaitoa. Sitä mukaan siis pari desiä.
 
Tiedän, että joidenkin mukaan soijatuotteet voivat heikentää lihasten kasvua estrogeenin vuoksi ja tämän vuoksi todennäköisesti seuraavaksi hankinkin ihan perinteistä herapalkkaria tai sitten kokeilen jälleen hamppupalkkaria* tai ihan uutta tuttavuutta: riisiprotskua* Saas nähdä. En kuitenkaan stressaa tästä asiasta liiaksi, koska en tähtää kisoihin, niin on aivan sama saanko lihasta 800gr vai 500grammaa.
 
Koska palkkariin tarvitaan hiilaria, niin hankin omani tällä hetkellä kaakaojauheesta. Omnomnom. Tämä jäi tavaksi kun käytin maustamatonta soijaprotskua :D Plus tuo lisää sitä erikoiskahvivaikutelmaa ja saa aikaiseksi ihan törkiän makiaa palautusjuomaa. Gotta love.
 
Maca-jauheeni* tuli ja olen sitä nyt vajaan viikon käyttänyt sekä aamupuurossa että palautusjuomassa. Haju ja maku itsessään eivät ole hirveän miellyttäviä, mutta tuonne joukkoon se sekoittuu kivasti ja mielestäni sopii ”makukahviin” hyvin.

Lopuksi joukkoon myös 300-400ml KYLMÄÄ vettä (ja pari jääkuutiota, blenderi tahtoo lämmittää nesteet muuten) ja eikun kuppiin ja pillin kautta naamaan. Pilli on ehdoton, koska se tekee kaikesta hyvää.

P.S. Hokasin muuten, että Hyvinvoinnin tavaratalossa* olisi tuona 9€ kampanjatarjouksena Puhdistamo-kampanjapakkaus*, joka sisältää shakerin ja neljä pussia riisiproteiinia :D Lähti muuten tilaukseen, sillä kiva päästä kokeilemaan uutta tuotetta ilman, että tarvitsee ostaa 750gramman pakettia heti! Kerron sitten mitä tuosta tykkään, samoin macasta tulee juttua erikseen.

Plus nyt kun tykkää hyvinvoinnin tavaratalon FB-sivusta ja osallistuu onnenpeliin, niin voi voittaa 9€ alennuksen tai lohdutukseksi saada 5% alekoodin. On se sekin jotain :D

Oletteko te ikinä kokeilleet kasvipohjaisia proteiinijauheita?

One thought on “Hikikinkun palakkari

  1. Heii, riisiprotsku on kyllä itelleniki aivan täysin uusi juttu! Pitää pohtia josko nappais kans tarjouksesta kiinni ja kokeilis! Niissä ei vaikuttais olevan sukraloosiakaan, aina vaan paranee. :) Eli huippuvinkki, kiitos. :) -Kirsi

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.