Kroppakuvia · Kuntosali · Kuvia · Muscle Challenge · Paino

Nettiongelmia ja päivittelyä

Helekutti, aina kun oon tullut koneelle bloggaamaan niin täällä on ollut netti alhaalla :D Nyt pitää siis ottaa tästä kaikki irti ja muistaa kertoa kuuluilut!

Oon nyt tehnyt tätä Muscle Challengen ensimmäiset 6 ohjelmaa läpi ja voin sanoa, että tykkään ja kovasti :) Vaikka painojen kanssa on ollut hakemista niin uskon, että huomisesta alkaen kun kierto alkaa alusta, saan hommasta kaiken mahdollisen irti. Yläkroppa on niin armottomassa jumissa ettei tosikaan ja huomenna on jalkojen vuoro jumahtaa kun on niiden tehopäivä. Uuuu mama.

instastaOon ihan nevahööd jostain blurrausefektistä 

Parasta tässä on kuitenkin se, että myös volyymipäivät eivät vie paljoa aikaa! 45 minuuttia on täysin riittävä aika, joka salilla kuluu noita vääntäessä ja se on täydellistä tähän hektiseen syksyyn. Järkyttyneenä kuuntelin, kun tuttava käy tällä hetkellä salilla 8 kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan :D Joo, tää 4 kertaa viikossa n. 40 minsaa kerrallaan on ihan riittävä aika mulle. Olen myös lämmitellyt nyt pääasiassa tekemällä liikkeet hyvin kevyin painoin, eli en tuhlaa 20 minuuttia crosstrainerissa muuta kuin satunnaisesti kun on enemmän aikaa. Toki olisi hyvä tehdä pitkän kaavan mukaiset lämmittelyt ja jäähdyttelyt ja pakko myöntää, että kehonhuolto meinaa TAAS jäädä vähän hunningolle.

Nyt onneksi sain hankittua sporttipassin, eli sen turvin pääsen joillekin venyttely/bodybalance-tunneille ilmaiseksi ja niille aionkin itteni ängetä aina kuin mahdollista. Plus salkkari-venyttelyt, niistä ei luovuta!

instasta2[6]

Tänään uskaltauduin myös pitkästä aikaa vaa’alle ja olin positiivisesti yllättynyt, ettei se paino ollutkaan kuin 64,8 kg :D Huh huh. Tosin “massakaudella” ei pitäisi hirveästi sitä vaakaa kytätä, että ehkä tungen sen vaan jonneki varastoon nyt tämän viikon jälkeen.

Itse asiassa tämän viikon olen vetänyt vähähiilarisesti. Lauantaina meillä on Sodankylässä Halloween-bileet ja meikäläisen puku on sitä luokkaa, että parempi olla siihen asti vaan syömättä jos ei halua ahistua :D Ja vähähiilarisella saan äkkiä kaikki turhat pöhöt yms. veke. Ensi viikolla pitää sitten vaan tarttua härkää sarvista (kirjaimellisesti, oonhan härkä ja mulla… eiku ei mulla ookaan sarvia) ja alkaa syödä sitten kunnolla, koska ei se perse kukkakaalilla kasva.

Tilasin uusia reenivermeitäkin! Nyt on kunnon vyö ja rannetuet ja se Hyvinvoinnin Tavaratalon* riisiprotskukin tuli, eli sitä pitää testata kans pian! :) Kyseinen testaussetti* on nähtävästi edelleen tarjouksessa!

6 thoughts on “Nettiongelmia ja päivittelyä

    1. Oi, kiitos <3 :D Itestä tuntuu, että sitä pysyy aina samana ja vaan rasva palaa lihasten päältä, mut ehkä ne on vähän kasonnuki tässä vuoden aikana :) Ja KASVAA PERKELE LISSÄÄ *persereeni-huuto*

      Tykkää

    1. No kiitosta! :D Yläkroppa on kyllä, mut sieltä lähteeki rasva äkempää mitä alaropasta niin äkemmin näyttää timmimmältä :)

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.