edistys · Kuntosali

Penkkienkkoja ja haba-hämmennystä

Bailamoooos, let the rhytm take you over bailamooooos!

WP_20131027_057

Yllättävää kyllä jaksoin Halloween-bileiden jälkeen mennä salille sellaisena energiapallerona, ettei tosikaan. Vuorossa oli työntävien lihasten tehopäivät ja päätin, että NY SAATANA SITÄ PENKKIÄ YLÖS ja noushan se! Alkuun pistin 37,5kg mutta yhden sarjan jälkeen päätin, että hitto. Pakko se on kokeilla tasalukua. Ainahan sitä voi huutaa apua jos meinaa kuolla.

Ja yllättäen se 40kiloa nousi varsin kevyehkösti (ilman varmistajaa) 3×6!!  Seuraavana tehotyöntöpäivänä teen vielä samalla ja jos menee yhtä “helposti” vain pienillä tekniikkahajoiluilla niin sitten seuraavaan nostan taas. Joulukuussa pakko löytää jostain joku hyvä varmistaja niin kokeilen sitä 50kiloa vaikka väkisin, jos se nousis edes sen kerran-kaksi niin sitten vois jo hieman riemuita :D Tai sitten kokeilen ilman varmistajaa.

Ja huudan apua.

WP_20131027_053

Ah, sitä päivää odotellessa, että penkistä nousee oman painonsa verran rrrrautaa. Tuntuu niin kaukaiselta, mutta niin tuntui 50kiloakin ja nyt siihen on vain 10 kiloa matkaa! Nyt lisäksi pääsen vielä kunnon massakaudelle (let’s get fat) niin luulisi voimienkin kehittyvän suht nopealla temmolla näin aluksi pitkän dieettailun jälkeen. Vihdoinkin olen saanut aivot aseteltua siihen asentoon, etten enää pelkää makkaroita ja hiilareita, sillä tiedostan, että niitä tarttetaan nyt tässä vaiheessa ja se on vähän voivoi jos ei olo tunnu yhtä timmiltä kuin VHH-ruokavaliolla.

No can do, said Scoopy-doopy-doo.

Ilman rannetukia tuo ei olisi onnistunut ikinä. Jo pelkkä tanko tekee kipeää ranteisiin tuetta, niin oli kyllä ehdottoman tärkeä hankinta reenin kannalta ne tuet. Samoin jalkapäivänä kyykky ja prässi sujuivat täysin ilman selkäkipuilua vyön kanssa, eli hukkaan eivät rahat menneet siinäkään! Toki ois ehkä voinu ostaa sen vyön koossa S, eikä XS, saattaa huomenna tehä tiukkaa saaha vyö kiinni kun nyt vedin iltapalaksi litran jäätelöä. Mut tää oliki jätskipäivä.

wp_ss_20131028_0001

Oli pakko merkitä kalenteriinkin viime maanantai tuo, että jaksan vetää viikon tiukasti halloweeniä silmällä pitäen :D Tänään ei erikoisemmin edes tehnyt mieli jäätelöä, mutta ajattelin silti ottaa aina maanantait herkkupäiviksi, jolloin saan syödä valitsemani herkun/herkkuja sen verta mikä hyvältä tuntuu. Lisäksi jonain muunakin päivänä syön YHDEN herkun, mutta sillä kertaa pienehkön, esim. jälkkäriksi. Tietenkään joka maanantai ei ole mikään överitankkauspäivä, vaan pyrin pitäytymään siinä, että namskua kertyy vain kohtalainen määrä, tänään tosin meni ehkä hieman yli, mutta se nyt annettakoon anteeksi kun pidin dieettiviikon kesken bulkin :D

Terkkuja vaan sinne lidlin paistopisteelle.

WP_20131027_059Olipa kiva hokata salilla, että jäi treenirintsikat matkasta :D Ei ne tissit toki paljoa pompi kun rintaa reenaa, mutta silti oli vähän amatööriolo moisessa varustuksessa. Jatkossa täytyy olla tarkempi, eikä vaan luottaa siihen, että kassissa on kaikki tarpeellinen. 

Mutta joo! Perjantaina aamusta tein myös jalkojen tehopäivän ja TSIISUS! Nyt kun ei tarvinu painoja miettiä yhtään, niin jo vaan jumalauta tuntu ja prässissä piti käsillä painaa kun meinasi tehot loppua. Ja aina sarjan jälkeen kuitenki tuntu siltä, että pitää ens kerralla laittaa vielä pykälä lisää painoa, että varmasti perse repiää.

Huomenna se sitten viimistään repiää kun on VOLYYMIpäivä jaloille, eli tämän hetken suosikkini! Nyt menee vetävien lihasten tehopäivä ja jalkavolyymi “väärin päin”, mutta koska keskiviikkona saan ripsipidennykset heti aamusta ja sen jälkeen ei 24tuntiin saa kastella naamaansa, niin parempi vetää se hikipäivä tiistaina pois alta ja keskiviikkona tuo vähän hikivapaampi reeni, ettei tule ehdotonta suihkupakkoakaan. Muuten vaan haisen sitten, että repikääs siitä.

Sain muuten Ikisinkkuun ihanan kommentin, jossa joku sanoi tunnistaneensa minut lihaksikkaista käsivarsista :D Pieni reps pääsi kyllä suusta, kun ite koen edelleen olevani Sodiksen revityin naru, mutta ehkä sitä vaan sokaistuu omalle kehitykselleen eikä näe sitä, että pikkuhiljaa peilistä alkaa katsoa joku muu kuin tavistanttara.

Ja ei, en oleta olevani vieläkään millään muotoa fitness-Jenny.

Oon Haba-Jenny.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.