Arctic247Gym · Kroppakuvia · Kuntosali

What a legday!

WP_20131029_003[1][2]

Oli kyllä niin mahottoman mahtava jalkapäivä (ja seksikäs sukkapäivä) että piti heti tulla tännekin sitä hehkuttamaan :D HUH HUH. En edes oikeasti muista, koska viimeksi on tehnyt mieli kontata pois salilta ja loppuvaiheessa siirryin laitteelta laitteelle kun jonkin sortin alkueläin orgaanimöhnässä, koska liikkuminen oli astetta haastavampaa.

Alkuun tein ensimmäistä kertaa hack-kyykkyä. En pistänyt painoksi kuin 10kiloa+kelkka ja silti tuntui viidennen sarjan lopussa, että tänne alas jään ja täällä pysyn, ylös ei ole asiaa. Mutta niinhän se on aina uusien liikkeiden kohdalla, että eka kerta on jähmeä kuin umpijuoppo lumihangessa.

Seuraavaksi oli vuorossa takareidet maaten ja muistin, että piti tehdä 5×15. Jo ekassa sarjassa vikat viisi toistoa oli yhtä tuskaa ja kolmannen jälkeen meinasin luovuttaa. En silti luovuttanut ja himmeästi vinkuen väänsin vikatkin sarjat alusta loppuun täydellä liikelaajuudella, vaikka viimeisissä tuntuikin siltä, että teen työtä enemmän niskalla kuin takareisillä :D Kiva sitten sen jälkeen huomata, että olisikin pitänyt tehdä 5×10……
Onneksi salilla ei tunneta käsitettä turha työ. Vittumainen työ tosin tunnetaan.

Yhden jalan prässissä lisäsin painoa viidellä kilolla viime kerrasta ja hirveäähän se oli. Hirveän kamalaa. Käsillä työnsin lopussa apuna ja silti tuntui, että kohta sattuu ja pahasti kun voimat loppuu ja litistyn. Yllättävää kyllä selvisin taas ja aloin tosissaan miettiä, etten oo tainnut aiemmin vaatia itseltäni tarpeeksi.

Järkevästi tuon laitteen jälkeen ryömin toiselle puolelle salia tekemään yhden jalan SJMV:n. Järkevää siksi, että arvatkaa oliko mulla minkäänlaista tasapainoa jäljellä enää tuossa vaiheessa? :D Jeesus ekan sarjan ekassa toistossa tukijalka tärräs pohkeesta perseeseen asti, heiluin ku heinämies, tekniikka hajoili täysin ja hajoilin minäkin ittelleni kun mietin mitähän muut miettii kun näkevät minun heiluvan kuin muovikuusen eilisessä Lontoossa.

Onneksi nuo housut ei käännä yhtään katseita, niin sain olla rauhassa.

Loppuun pohkeiden murskaus ja vattan kiristys ja lysähtäminen foam rollerin päälle. Huomenna aattelin mennä rautakauppaan ja ostaa oman putken, että saan rauhassa hinkata itteäni sitä vasten ilman, että kukaan kattoo pitkään hämmentävää toimintaani.

Vaan kyllä auttaa syömään kunnolla tieto siitä, että nyt kun takamukseni muoto alkaa olla ihan ok, niin se on silti AIVAN liian pieni ja se ei syömättä kasva. Siksi oon tänäänkin kiltisti vetänyt jauhelihaa ja sporttispagettia. Salaatiksi söin 400gramman kurkun. Mmmm. Ja nyt pitää vetää toinen samanmoinen satsi. Asiaa! (päivänihän alkoi iltapalalla, jatkui aamupalalla, välipalalla, palkkarilla, treeninjälkeisellä ruualla ja nyt on sen toisen ruuan vuoro. Hyvä järjestys :D)

legday

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.