herkuttelu

Pst.

WP_20131030_031

Let’s get physical!

Pahoittelen näitä päivitystaukoja! Itseänikin ärsyttää, kun asiaa olis aina naputtaa jotain treenin jälkeen, mut sitten se aina jää ja PLAAH :D Mutta pikakuulumiset:

Nyt on toinen kierros vedetty Hietalan treenejä läpi ja ihanaa huomata, että painoja on saanut nostettua ekasta kierrosta (osa syynä, että nyt löytyny sopivat painot) ja tehoja muutenkin saanut hilattua ylös kun on syönyt enemmän.

Viime viikolla söin kyllä aivan järkyttävät määrät sontaa. Huoh. Sellaset ähkyt päällä all day every day, että ahdistaa ja vaa’alla käydessä pääsi huutonauruitkut :D Mutta onneksi tähänkin saadaan stoppi kunnolla jo tämän kuun aikana ;) tsihihihi. Tärkeintä on nyt, että treenit saan vedettyä ja protskuja syötyä nokko. Nyt kuitenkin tarkoitus vetää tämä viikko täysin herkkuvapaasti ja todennäköisesti myös seuraava! Kuitenkin paljon parempi olo itellä, kun ei ole hiilarisokeriähkyjä ja vatsakipuja.

Mutta onneksi osa noistakin kaloreista on varmaan mennyt lihasten rakennusmateriaaliksi (ja jenkkisten) että ihan läskeilyä tää ei ole ollut kuitenkaan. On hienoa, kun tajusin sen, että vaikka en söiskään täydellisesti, niin ei minun ole pakko laistaa treeneistä. Ja samaten jos en flunssan takia pääse treenaamaan niin minun ei ole pakko alkaa syödä kuin hevonen. Jokin tasapaino on siis saavutettu, mutta  toki nämä repeilyt itseä harmittaa kun olo on kuin läskipallerolla, vaikka edelleen samat vaatteet menee päälle kuin kaksi viikkoa sittenkin :D

Tämä oli vain tällainen lyhyt sepustus, koitan napsuttaa huomenna jotain järkevämpää ja monipuolisempaa kuvaoksennusta esille! Toivottavasti tällä viikolla järjestyy myös yksi arvonta! :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.