flunssa

Sairasta!

Joo, en edelleenkään voi kehuskella aktiivisuudellani näin bloggaajana :D Pistän syyksi nyt työn, viikonlopun ja eilen iskeneen flunssan. Mutta saanen silti hehkuttaa, että sunnuntaina kun kävin salilla (ja silloin jo epäilin, että oonkohan nyt aivan terve kun kurkussa vähän niinkus tuntui niinkus näin) niin sain aivan järjettömän hyvän tuntumaan hauiksiini! Ja nehän on meikäläisen murheenkryyni, kun eivät näy eivätkä kuulu :D Ehkä ne ovat nyt niin aktivoituneita, että alkavat kehittyäkin.

No, tavallaan tämä flunssa tuli sopivaan aikaan, koska nyt pitäisi muutenkin pitää vähän kevennettyä viikkoa treenien osalta. Tietenkään lepoviikko ei ajaisi asiaansa, jos olisin kaameassa kuumeessa, mutta tämä tuntuu olevan jälleen pelkkää kurkkukipuilua ja yleistä pöhnää, niin eiköhän se kroppakin saa levättyä siinä sivussa. Juon helevetisti vettä ja veän sinkkiöverit camucamun kanssa, niin enköhän tästä pian jo tokene. Toiveissa olisi päästä edes kevyesti polkemaan kuntopyörää ylihuomenna. Pliiis?

Huomenna minulla on muuten tiedossa interesting tapaaminen! Koitan parhaani mukaan kertoa siitäkin sitten enemmän JO HUOMENNA, tosin nämä meikän huomiset ovat hyvin liukuvaa sorttia, niin älkää turhia odotelko. 

Huomenna tosin todellakin loppuu edellisessä postauksessa nähty arvonta, eli vielä on aikaa osallistua! :) Ilmoitan voittajille heti torstaina (enkä liu’u tästä)

Ruokien suhteen olen ollut hyvinkin bulkilla. Nyt onneksi tämä viikko on jo sujunut paljon fiksummin (ja ollaan hei jo tiistaissa!) että ehkä nyt olen saanut niskalenkkiotteen herkuista, joita ei ole pahemmin edes tehnyt miel enkä niitä ole kyllä todellakaan ainakaan enää tällä viikolla syömässä, koska a) lauantaina pitää näyttää ihmiseltä ja b) en voi hetkeäkään epäillä maitosuklaan muuttuvan hauikseksi jos en viikkoon pääse treenaamaan.

Vaan nyt peiton alle camucamumsmglutamiini-combon kanssa! I will get healthy!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.