Arvonta · Suunnitelmia · Yhteistyö

Arvonnan voittajat, riisiproteiinia ja uusia suuntia!

Ja ei, vaikka otsikko niin antaakin ymmärtää, niin tarkoituksenani ei ole nyt hehkuttaa One Directionia. Jota olen harmikseni alkanut fanittaa. Selkeästi puumaikä on lähempänä kuin koskaan.

Mutta arvonta on suoritettu ja voittajille lähtee pikimmiten sähköpostia! Muutama (3) oli osallistunut ilman sähköpostia/blogiosoitetta, joten ikävä kyllä he olivat auttamattomasti ulkona kisasta, mutta loput 135 pääsivät mukaan huikeaan arvontaan, jota ei ikävä kyllä vetänyt Katariina Mäkelä pyynnöistänne huolimatta.

Arvonta suoritettiin jälleen niin, että rustasin käsin kaikki osallistujat osallistujajärjestyksessä ylös ja annoin Random.org:in hoitaa loput, elikkäs arvoin sieltä numeroita niin kauan, että kaikille paketeille löytyi ottajansa.

MANSIKKAPAKETTI
Sari K.

EKSOOTTINEN PAKETTI
Titta P.

MINTTUSUKLAAPAKETTI
Maija V

Voittajille lähtee siis postia! :) Kovasti onnea teille kaikille!

Jos nyt jäit ilman pakettia, niin eipä hätää! Hyvinvoinnin Tavaratalossa* juurikin nämä Leaderin tuotteet ovat tarjouksessa ja hintaa yhdelle pussille jää normaalin reilun 20euron sijasta 14,95€! Makuina tässä arvonnassa olleiden mansikan*, eksoottisten hedelmien* ja minttusuklaan* lisäksi on myös banaani-vanilja*.

Itse olen muuten nyt käyttänyt kaikki ne Puhdistamon Shaker -kampanjapakkauksen mukana tulleet riisiprotskunäytteet ja voin kyllä suositella! Harmi, että tuo tuote on nyt loppunut varastosta, sillä tuollaisia pieniä näytepusseja pitäisi olla enemmänkin saatavilla, ettei ole pakko ostaa kokonaista pakettia saadakseen selville mikä maistuu hyvältä ja passaa itselle. Riisiproteiinin hyviä puolia olikin sen mauttomuus! Mielestäni soijaproteiinissa on mausta riippumatta aika vahva sivumaku, johon kyllä aikanaan tottuu. En kuitenkaan voinut sietää suklaanmakuista soijaprotskua, koska esanssisuklaa yhdistettynä soijaan… Brrrrrr. Suklaanmakuinen riisiproteiini* taas upposi todella hyvin niin veteen kuin vesi-maito -comboon sekoitettuna! Lisäksi se sekoittui shakerissa ravistelemalla aivan täysin paakuttomaksi litkuksi, mikä on näin paakkukammoiselle ihmiselle pelastus! (soijaprotsku aika paukkuista)

Voi siis hyvinkin olla, että tuo suklaariisiprotsku tulee ostettua jossain vaiheessa, jos ei sitten jo heti nyt kun saan vanhat protskuni täysin käyettyä. En tosin vielä tee mitään radikaaleja päätöksiä ennen kuin olen saanut tulevan ruokavalioni PT:ltäni 8)


Oi kyllä, oi kyllä! Ikisinkun FB-sivuilla jo kyselin, että mikä alkaa P:llä ja päättyy T:hen ja varmistaa kinkun hikisyyden seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Vastaus ei ollut POJAT, vaikka kieltämättä ne ovatkin aina parasta motivaatiota näin sinkkunaiselle :D

Aloitin siis yhteistyön PT:n kanssa, mutta selostan sitten tarkemmin että kuka, mitä ja miksi jahka suunnitelmat ovat kunnolla selvät. Eilen nähtiin ensimmäistä kertaa ja vaikka näin flunssaisena ajatuskin terveellisestä elämästä ja kuntosalista lähinnä hirvittää, niin olen innoissani! Tiedän nyt olevani todella hyvissä käsissä ja se oman elämäni bikinikroppa on niin totta ensi kesänä tai oikeastaan varmaan jo ennen sitä :D Ehkä joidenkin mielestä on täysin turhaa pistää rahaa personal traineriin jos ei tähtää kisoihin tai ei ole julumetun lihava, mutta mielestäni tämä on sitä parasta satsausta itseeni juuri tässä tilanteessa ja olen laskenut, että säästän PT:hen menevät rahat jättämällä maanantaista lähin kaikki virvoitusjuomat arkikäytöstä veke (eilenkin niihin meni yli 10euroa. 10EUROA??? Ei jeesus…) Battery vaihtuu nyt PaTteriin.

Mutta tosiaankin, ensi viikolla alkaa sitten puoli vuotta kestävä ajanjakso, jonka aikana muutun. Ja muutan. Jahka nyt saan päätettyä muutanko jo joulukuussa vai odotanko kevääseen. Tarkempaa lätinää ja ajatuksia siis luvassa, elikäs stay tuned!

2 thoughts on “Arvonnan voittajat, riisiproteiinia ja uusia suuntia!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.