Yleinen

Hikikinkun antifitneksinen joulukalenteri!

Voimariini-blogin Mari haastoi minut ihan huipun kuuloiseen joulukalenteri-haasteeseen :D Tarkoituksena on siis julkaista blogissa 24 kuvaa, jotka tavalla tai toisella liittyvät talveen/jouluun. Fitnesskissojen seksikkäitä joulukuviahan näkee nykyään jo jokapaikassa, eli tämä olkoon meidän astetta tavallisempien mutta vähintään yhtä hottiksien naisten paikka harrastaa pukuleikkejä ja itsemme nolaamista!

Tähän tarvitsisinkin sitten lukijoiden apua, elikäs vapaasti saat ehdottaa kuvaideoita! Missä ja minkäsortin vermeissä haluat nähdä minut? Ymmärrän, että useimmille tulee ensimmäisenä mieleen sanat sänky ja alasti, mutta jos nyt kuitenkin pyritään pysymään sellaisessa K-8 materiaalissa. Kuvat voivat olla joko yksittäisiä kuvia ”Ole poro!” tai ne voivat olla myös kuvasarjoja, esim. ”Joulutreeni” ”Terveellinen jouluherkku” tjsp. Kuvien ei ole pakko liittyä milläänlailla reenailuun tai näennäiseen Fitness-pullisteluun, mutta voivat liittyä siihenkin!

Eli nakelkaa ehdotuksia tulemaan! Todennäköisesti joudun kuvailemaan itse itseäni, mutta pyrin saamaan edes joskus esim. kaverin avuksi, niin saa vähän mielenkiintoisempaa jälkeä aikaiseksi :D

P.S. Tänään on ensimmäinen päivä uudella ruokavaliolla! Tarkoitus viimeistään huomenna postata tarkemmin tästä PT-jaksosta, mikä nyt alkoi ja jatkuu seuraavat  p u o l i  v u o t t a

P.P.S. Ikävä Batteryä

P.P.P.S. Tänään/huomenna ilmoitan myös jänniä uutisia, joista jo HYVIN mystisesti mainitsin Instagramin puolella. Kukaan ei ikinä arvaa, mitä on luvassa. Oon niin ylpeä omasta batmanmäisyydestäni. (Instassa nikkini on JENSKYSI, saa seurailla. Kohta paukkuu 400 rikki! Outsii)

10 thoughts on “Hikikinkun antifitneksinen joulukalenteri!

 1. Hei dude, tuo linkki ei johda mihinkään! Mutta tässä se silti tulee, mun KOSTOISKU! Tee nykyaikainen/muuten omavalintainen mukaelma Aatamista ja Eevasta!!!! Fitnekseenhän tämä ei siis liity millään tavalla mutta itsensä nolaamiseen kylläkin <3

  Tykkää

  1. No perskele, hyvä ku sanoit! Oli tullu ylimääränen piste osotteen loppuun, nyt korjattu!AAAHAHAHHAHAHAHAHA :DDDD Ei jeesus kristus ja kaksitoista lehmää! Tästä tulee hauskaa :D

   Tykkää

 2. Ole poro!! joulumuori (seksikäs)kuorrutettu joulukinkku lipeäkalamanteli riisipuurossa(miks mulle tulee mieleen vaan ruokaa)hikikinkku joulupaketissajoulusaunajoulukirkkokuusipuuenkeli taivaaneiköhän noista saa jo monta inspistä!

  Tykkää

 3. -Jos sinun pitäisi yllättää joku mies ja pukeutua ”lahjapaketiksi” niin kuinka sen toteuttaisit?!-Poro-kissa (ja puhun nyt siitä lemmikistäsi! ;D)-Kuvitettu versio lemppari joululaulustasi-Joulupukki-Petteri Punakuono-Maailman rumin joulukoriste…..

  Tykkää

 4. aivan mahtava idea ! ootkos kuullu semmosesta joulu leffasta ku rare exports ? jos et nii kannattaa kattoa :D joulupukki saa siinä aivan erilaisen roolin. voi olla, että siitä sais vähä erinlaista inspistä :) jään kyllä oottelee mitä sieltä tullee !

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.