Yleinen

Hei, me muutetaan!

 
Luvassa kammottavan alavireistä ääntä ylläolevassa videossa, jossa paljastan myös tulevaisuuden suunnitelmat tämän blogin varalle!
 
Elikäs viime viikolla sain sähköpostia Fitfashionista, että olisinko halukas siirtymään heidän portaaliinsa bloggaamaan. Alkuun tuijotin viestiä kaksi minuuttia syvässä hiljaisuudessa, sen jälkeen Whatsappasin Fitness-Mursulle ja kysyin, että voiko tämä olla totta edes :D Sitten oli pakko vähän googlettaa ja todeta, että helevetti, ihan oikealta ihmiseltä tämä viesti tuli ja pakko se on uskoa.
 
Olen aina salaa haaveillut, että jos joskus pääsisin portaaliin niin se ehdottomasti olisi Fitfashion, koska mielestäni sivusto on selkeä, blogit laadukkaita (en kommentoi tosin siihen, että miten meikän siirtyminen vaikuttaa siihen laatuun) ja muutenkin homma näyttää toimivalta ja blogien kannalta itsenäiseltä. En siis oikeastaan miettinyt sekuntiakaan kannattaako vai ei, vaan suostuin mukaan välittömästi. 
 
Muutto tapahtunee tässä ihan lähiviikkoina, tarkempaa päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ilmoitan sen heti kun tiedän! Uusi osoite tulee siis olemaan hikikinkku.fitfashion.fi, mutta tämä vanhakin osoite toimii siinä mielessä, että tänne tuleva liikenne ohjautuu suoraat FF:n puolelle.

On kyllä motivaatio nyt todellakin kohdillaan kun on jumalauta PT JA pääsin hienoon portaaliin. Kohta on sellaiset kuosit päällä, ettei pullistelukuvista tule loppua! Nyt tosin kuosi on sellainen, että ainoa paikka, mitä voin pullistella on vatsani. Ihana alien-raskausmaha <3 Eilen kyllä aloitin seuraamaan omaa ruokaohjelmaani, niin eiköhän nämä pahimmat turvotukset ole kohta historiaa ja voin alkaa istua napit kiinni.

Harmillista kyllä en pääse huomenna ensimmäisiin PT-salitreeneihini, vaan ne siirtyvät kolmen viikon päähän :/ Ääni on edelleen hieman painoksissa, nuha on järkyttävä, yskä on hakkaava ja hengästyn pistäessäni auton roikkaan, niin ehkä on todellakin parempi vetää vielä tämä loppuviikko rennosti ja jatkaa ensi viikolla vanhaa saliohjelmaani siihen asti, että tavataan PT:n kanssa, jonka jäläkeen tulee se The One and Only -ohojelma.

Mieleni minun tekevi kuitenkin tänään käydä salilla ekaa kertaa kahteen viikkoon. Ja ihan vaan siis huoltamassa kehoa, makaamassa putken päällä ja venyttelemässä, koska tämä flunssailu on vetänyt kropan aika juntturaan ja salilla on paljon kivempi venytellä, koska siellä on bodarimiehiä ja kämpillä vain Salkkareiden Stuba.

T. Kyylä.

4 thoughts on “Hei, me muutetaan!

  1. Haha :D tää on eka video mitä oon nähny susta, teethän toisen videon kun äänes on normalisoitunu nii mieki kuulen millanen sun ääni oikeesti on :D Tsemppiä paranemiseen!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.