Elämäntyyli · Yleinen

Muuttohässäkkäiseen tervehdykseen piilotettu esittely

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Hei! Olen hukassa!

Saavuin Fitfashionin siipien suojaan tänä maanantaina ja sormi suussa olen tätä kaikkea nyt ihmetellyt. Lopulta päätin, etten ala nyt liikaa käyttää aikaani ulkoasun ja vempaimien kanssa vääntämiseen (kuinka hankalaa on saada Instagram-plugin tuohon sivulle? Todennäköisesti hyvin helppoa, mutten vaan osaa) niin päätin nyt vaan esitellä itseni ja käyttää illan, yön ja loppuviikon ulkoasun kanssa veuhkaamiseen.

Eikö täällä saa tasattua tekstiä aikaiseksi? :o

Miten kuvia säädellään?

Mitä  täällä tapahtuu?

No, onneksi olen mediakasvatuksen saralta itseni maisteriksi lukenut ja tohtorin hattua kohden tähtäävä nuorehko nainen, eli enköhän jossain vaiheessa opi taltuttamaan hirviön nimeltä WordPress.

Mitä siis teen täällä?

Minä bloggaan. Olen blogannut nyt noin viisi ja puoli vuotta, mutta Hikikinkku on raahautunut mukanani vasta reilun vuoden. Pääasiassa hoitelen miehiä IKISINKKU-blogissani, johon säännöllisesti törmää myös suomi24-foorumilla, minkä otan kohteliaisuutena. Hikikinkun perustin sitä varten, että saisin rauhassa puhua välillä muustakin kuin ihmissuhteista ja samalla saadakseni itseni motivoitua kunnolliseen elämänmuutokseen.

Marraskuussa 2012 painoin 75kiloa, nyt vuotta myöhemmin vaaka näyttää painoksi 65kiloa, eli olen onnistunut karistamaan kymmenen turhaa kiloa pois kropastani hitaasti mutta varmasti. Olen innostunut kuntosalilla riekkumisesta ja olen oppinut syömään kunnolla. Yllättävää kyllä aloin laihtua vasta kun aloin syödä enemmän ja liikkua vähemmän, eli vanha kansa ei todellakaan ole aina oikeassa!

Tällä hetkellä aloitin juuri puolen vuoden taipaleen PT:ni Junnu Eskelisen kanssa, Matkan tarkoituksena on kaventaa vyötäröä ja leventää persettä, laskea rasvaprosenttia ja olla täynnä virtaa, energiaa ja lihaskipuja. Mitään kisatavoitteita minulla ei ole, enkä usko, että niitä tuleekaan ainakaan ennen kuin olen varma siitä, että minussa olisi fyysistä ja psyykkistä potentiaalia. Sitä ennen ihailen muiden kisaajien hulppeita suorituksia ja tähtään oman elämäni huippukuntoon ja siihen pisteeseen, että kehtaan pääpystyssä myöntää olevani edes semisti silleen fitness-typy.

Eli mitäs Hikikinkussa on luvassa:

– Aika hämmentäviä kuvauksia erinäisistä salitreeneistä

– Hyvin harvoin reseptivinkkejä, jotka ovat hyvin helposti toteutettavissa ja yleensä varastettu kokeimmilta

– Juoksuvihaa ja porrasrakkautta

– Hämmentäviä salitrikoita

– Kännykkäkuvia

– Perseseurantaa

– Viisitoista Battery-lakkoa, joista viidestoista onnistuu. Varmasti.

– Turhautunutta huokailua hauiksen perään. Se lihas ei nähtävästi kasva ikinä.

– Huonoa huumoria

– Hauskoja kuvia huonoilla viittauksilla

– Satunnaista mainontaa, joka on niin läpinäkyvää, ettei kukaan erehdy sitä piilotteluksi luulemaankaan.

– Liiallista optimismia

– Peräkylän tytön itsenäistä kaamosjazzailua.

Niin joo, ja minähän siis olen Rovaniemellä asuskeleva ihminen ja tänne asetuin jostain Sodankylän ja Venäjän välimaastosta.

Ja minä niin haluan tasatun tekstin enkä tavutusta. Jumalauta.

 

8 thoughts on “Muuttohässäkkäiseen tervehdykseen piilotettu esittely

 1. Hei, sen tasauksen saa aikaiseksi koodilla ctrl+j, mikäli muistan oikein. Tuli totaalinen black out nyt tätä kommenttia kirjoittaessa :D Eli maalaat koko tekstin ja sitten painat noita nappeja vaan, niin pitäis toimia :)

  Tykkää

  1. oiii, kiitoskiitoskiitos <3 Pitää testata heti! Tavutus lähtikin pois, vaikken sitä erikseen pyytänyt :D Nähtävästi korkeampi taho kuuli kauhun huudahdukseni :D

   Tykkää

  2. njäh, ei toiminutkaan :( Mutta no, ehkä opin elämään epätasaisten rivien kanssa kun tässä aikani niitä tuijotan. Molempiin laitoihin tuon saa ja keskitettyä myös, mutta ei tasattua. Jumaleissön.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.