flunssa · herkuttelu · ongelmia · Ruokavalio

Sickie!

Tässä eilen aamuksi minulla oli työterveyshoitajalle aika, jolle ajattelin valittaa äänestäni, mikä ei meinannut millään alkaa palautua. Hoitaja totesi, että kurkkuni on vielä paranemis tilassa ja päätti sitten yllättäen mitata kuumeen ja BUUM 37,8 :D WTF. Sain lähetteen myös lääkärille, joka onneksi totesi, ettei keuhkoissani näy mitään kummallista, mutta koska olen astmaatikko, niin hän antoi minulle kuitenkin antibioottikuurin, että tämä vähän pitkittynyt lenssu tästä lähtisi paranemaan.

Eli taitaa tämäkin viikko mennä läskiksi. Ainoa lohtu on se,että uusi sykemittarini tuli. Ei paljoa tosin lohduta, kun en pääse sitä missään käyttämään.

quote bantning

Ja NAPPI AUKI, MÄ SÖIN PÄIVIN ÖIN! TANKKASIN JA KISADIEETIT LAIMINLÖIN

No, enpä mie dieetillä olekaan. Kisadieetillä ainakaan. Olen läskitalkoissa. Tekisi mieli pyöriä pöydän alle angstaamaan surkastuvien lihasten perään, vaikka tiedän, ettei kolmenkaan viikon tauko mitään peruuttamatonta tee. Ei, vaikka söisinkin hevosen ja viisitoista lehmää. En vaan tajua, miksi tämä tuntuu olevan nyt vaan taas vaihteeksi niin hirveän raskasta ja hankalaa. Missä se tsemppi ja se usko? Missä se taistelija? Missä se ihminen, joka tiesi, että onnistuu?

Täytyy alkaa muuttaa ajattelutapaa. Jos ajattelen, että sorrun, ostan ja possuilen, niin sitten teen niin. Kesällä en edes ajatellut mitään sortumisia, koska ne eivät vaan olleet mahdollisia. Olin aivan 1000 % varma, että onnistun ja onnistuinkin. Halúan sen tunteen takasin!

Ja eipä sitä tunnetta kukaan muu minulle tuo, paitsi minä itse.

Ja ehkä voisin vähän valittaa vaikka PT:lle, jos sillä olisi joku tsemppiviestipankki.

En halua ottaa tästä mitään stressiäkään, mutta en myöskään todallakaan ole tyytyväinen itseeni enkä tilanteeseeni. Ruokavalion seuraaminen ei ole mitään ydinfysiikkaa, eli.. Mikä hitto mulla on ongelmana?

4 thoughts on “Sickie!

 1. Hei älä vielä lannistu! Mä olin koko lokakuun kipeä, sitten viikon terve, kunnes taas kipeä. Ehdin jo riemastua, mutta hei oonkin TAAS kipeä :D Vielä jaksaa naurattaa…….. :) Onneksi lihakset tulee takas, kun vähän niitä salilla houkuttelee ;)

  Tykkää

  1. Jep! Tiedän, että Tää läski olo lähtee viikossa kun alkaa käydä taas salilla, mut turhauttaaaaaaaarrrgghhh :D parane sieki pian, sit meistä tulee hottentotteja!

   Tykkää

   1. Haha! Turhauttaa, sitä se kyllä tekee! Mä olin lokakuussa ihan hermoromahduksen partaalla treenitauon kanssa, mutta sitten tajusin, ettei auta kuin vaan sopeutua :D

    Hottentotteja! Kyllä! ;)

    Tykkää

 2. Tuttu tunne, iskee aina kipeenä! Kipeenä on oikeus vähän hemmotella itteensä, ei turhia morkkiksia herkuista :) (helppo se on sanoo näin, itekin eilisen mättöpäivän jälkeistä palloa tuijottelin itku silmässä äsken peilistä….) Mutta tsemppiä <3

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.