Elämäntyyli · inspiraatio · Joulukalenteri · Kroppakuvia

Antisyöttöporsasjoulukalenteri 1: Alkumotivaatio

Päätinkin toteuttaa vähän alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeavan joulukalenterin. Tajusin, että Voimariinin huikaiseva kuvakalenteri-idea ei vaan omalla kohdalla toimisi, sillä minulta puuttuu rekvisiittaa, valaistusta, kuvaaja ja mielikuvistusta. Lisäksi olen kirjoittavampaa tyyppiä ja tarvitsen nyt ihan oikeasti jäätävän hyvän ja julkisen syyn alkaa potkia itseäni persuksille :D Kolmen viikon sairastelu ja kuukauden porsastelu ovat ohitse ja on aika aloittaa loppuvuoden projekti: Tiukempi joulu.

Ok, joidenkin mielestä voi tuntua todella sairaalta ja rajoittavalta ajattelumallilta, että ”laihduttaa” jouluksi, mutta kyse ei ole laihduttamisesta. Kyse on enemmänkin siitä, että juhlapyhien  tullessa voin huoletta vetää aatto-uusi vuosi välin rennosti, koska olen saanut pahimmat syysflunssaturpoiluni veke. Sanoisin, että talvivarasto on nyt kerätty näin laardimuodossa.

Nyt on tarkoitus sitten 24 päivän ajan päivittäin kertoa täällä jokin pieni ja helppo vinkki vitonen, jonka avulla minä ja muut rasvankasvunpysäyttäjät voivat säästyä pahimmilta loppuvuosi kiloilta. :) Kyseessä ei siis ole mikään ”PAKKO SAADA VIISI KILOA POIS OMG NYT HETI APUA!” vaan ennemminkin löytää taas se hyvä olo. Meikällähän on PT:n luoma ruokavalio, että jos lähtisin itse vaikka siitä, että alan seurata sitä tunnon tarkasti? :D

Mutta: :ENSIMMÄINEN LUUKKU – Alkumotivaatio

Mistä saa potkun persuksiin? Auttaako fitspiration-tagit Instagramissa tai itseinho?

Ei. Suosittelen ihan alkuun etsimään itsestä niitä kuvia, joissa näytti hyvältä. Siis todella hyvältä.

 

 

   

Nainen. Pebasi on niin hyvässä vauhdissa muodostumassa. Älä ala leventää sitä väärään suuntaan

Nainen, habasi on hautautunut. Kaiva se taas esiin. Se löytyy kyllä pian, jahka alat vetää hiilarisi sporttispagetista, et valkosuklaasta.

Nainen – jumalainen sex-a-beast. Se olet juuri sinä. Sinä voit näyttää tuolta, eikä siihen menisi edes pitkään, koska kuva on otettu vain n. puolitoista kuukautta sitten.

Nainen. Tavoitteenasi on mahtua noihin korkeavyötäröisiin koon 36 farkkuihin ennen joulua. Se ei vie kauaa, kunhan aloitat huomenna.

Ja minä olen nainen. Ja minä aloitan huomenna.

<!– TradeDoubler site verification 2351229 –>

6 thoughts on “Antisyöttöporsasjoulukalenteri 1: Alkumotivaatio

  1. Ehkä historian paras postausajoitus! Ahdistelin juuri oikein olan takaa viime aikojen mässäilyä, että miten minä terveysintoilija olen rakastunut näin paljon ja näin usein jättisuklaakekseihin. Ja miksi minä haluan tuhota ne pienetkin asiat, jotka olen saavuttanut tuskalla, hiellä ja terveellisillä valinnoilla. Avasin koneen ja täällä se hikikinkku pohtii samanlaisia juttuja. Jep, joulukuu on aikaa ottaa itseään taas niskasta kiinni! eli I’M SO IN !

    Tykkää

  2. Täällä ollaan ”haasteessa” mukana myös! Lupasin itselleni, että jätän vaaleat viljat ja namut jouluaattoon saakka. Saa nähdä kuin käy! Ehkä tämä sun blogi tsemppaa menossa.. :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.