Elämäntyyli · Yhteistyö

Neljäs luukku: Joululahjaksi suklaata ja selluliittia Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Jumalainen jouluna kalenterini alkaa venyä ihan tosissaan, mutta ei hätää! Saan sen vielä kiinni! Koska en jaksanut kuvaillakaan protskubannaria tähän hätään, niin sepustan nyt tällaisen ilmiselvän mainospostauksen, jonka toteutan yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon* kanssa, josta itse olen jo yli vuoden päivät omat proteiinini ja superfoodini tilaillut (ja ihan omalla rahalla :D) Toimitus on nopea, palautussysteemikin toimii moitteetta ja asiakaspalvelustakin saa sitä palvelua. Vilpittömästi voin kyseistä nettikauppaa teille lukijoille suositella.

Hyvinvoinnin Tavaratalossakin on nyt voimassa myös se kuuluisa ja pahamainen tarjous voimassa… Osta nyt – Maksa helmikuussa ja pakko myöntää, että itsekin siihen haksahdin. Jumaleissön!

X190 puhdistamo X170 minttu

 

 

 

 

Heti ensiksi silmilleni hyppäsi tämä: CocoVi:n raakasuklaa lahjapakkaus* tarjouksessa alle kahdenkympin! Paketti sisältää paketin raakasuklaan valmistukseen ja CocoVi:n goji-raakasuklaapatukan* sellofaaniin käärittynä. Harmittaa, että menin ostamaan jo kaverilleni joululahjan, sillä tämä olisi ollut hälle täydellinen. Ehkä pitäisi tilata jo hyvissä ajoin hälle synttärilahjaksi? Tosin siinä on se vaara, että vedän tuhoan tuon paketin jo kauan ennen maaliskuuta. Tai yksinkertaisesti tilaan tämän nyt ja annan alkuperäisen joululahjan sittenkin synttärilahjaksi? Järkevää pohtia tätä ääneen, koska kyseinen henkilö lukee tätä blogia, mutta no…

Myös Puhdistamolla on tarjouksessa suklaapaketti ja tällä on hintaa vaivaiset 13,96euroa. Sivulla näkee myös pari ohjetta, miten kyseistä suklaata voi käyttää ja vaikka tällä hetkellä koen suurta inhoa banaaneja kohtaan, niin tuo suklaapirtelö… Pakko testata joskus! Ja pakko myös muistuttaa, että älkää antako vanhentuneiden banaanien tipahtaa roskakorin taakse vanhentumaan lisää. Siis oikeasti hyi hitto…. *puistatus*

Ja jos itse ei jaksa väkertää, mutta haluaa silti maistella raakasuklaata, niin löytyy tuolta myös aimokasa valmiita patukoita ja levyjä! Esimerkiksi tuo minttusuklaa* ja goji*, joita voit ostaa viisi kappaletta yhteishintaan 20 €!

Mutta mitäs sitten tehdään, kun on maha täynnä raakasuklaata, eikä se ihmeaine poistanutkaan selluliitteja? Olen aiemmin kirjoittanut kuivakuppauksen ihmeellisyydestä selluliittiin ja jälleen kerraan sain todeta, että se hitto viekhön TOIMII! Viikon olen flunssan lihottamia reisiäni hingannut ja nyt jo näkyy tuloksia. Eihän tämäkään kaikilla auta ja on hyvän ruokavalion ja liikunnantukena, MUTTA voin lämpimästi suositella muillekin, joilla on sellupaakut tiukassa. Keep-Fit Jar Imukupit* ovat luonnonkumiset imukupit ja pakkauksessa tulee neljä eri kokoa.

Ok, voi olla ehkä aika hazardia ostaa jollekin lahjaksi imukupit selluliitin poistoon, mutta voit vedota siihen, että nuo auttavat myös lihaskipuihin :D

 Jos tilaat Hyvinvoinnin Tavaratalosta yli 169eurolla, niin saat kaupan päälle täysin ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä luomuteesetin* Verkkokaupan sivuilla on nyt esillä erikseen Joulupuoti*, jonne on listattuna erilaisia joululahjaideoita eri hintaluokissa. En tiedä miksi jumitin nyt himoitsemaan FLOW kosmetiikan Himalajansuolakuorintavoidetta*, vaikka vasta ostin Anttilasta halvan kookosvartalokuorinta-aineen :D Tuo himalajansuola kuulostaa vaan hieman paremmalta kuin kookosvartalo.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.