Elämäntyyli · Joulukalenteri · Kroppakuvia · Vaatteet

Luukut 5 & 6: Inhorealistista herättelyä ja isänmaallista lempeyttä

Yksi loistava keino on löytää kadonnut motivaatio on nähdä itsensä varsin realistisen inhottavassa valossa :D Niin julmalta kun se kuulostaakin, niin yleensä se viimeistään pistää huomaamaan sen, että asiat voisivat olla hieman paremmin. 

Itse tilasin vastikään Bubbleroomilta paljettimekon. Lähinnä huvin vuoksi, koska kiinnosti nähdä olisiko se kiva vai ei. No, ensinnäkin se loppuu juuri tuohon häpykummun alle, toisekseen se vaatii kaverikseen kauniit rintaliivit ja kolmanneksi meikän käsivarret vaivoin mahtuu siihen. Ja tästä syystä kangas repesi olkapään kohdilta, enkä voi palauttaa tuota, eli jumissa ollaan <3

Eli mitäs sitten. Korjaanko mekon kaikessa hiljaisuudessa ja pistän Huuto.nettiin, vai lyönkö kaverin kanssa vetoa, että pukeudun tuohon ystävänpäiväbileisiin oli tilanne mikä hyvänsä. 

Koska minulla ei ole mitään häpyä (jota tämä mekko ei peittäisi) niin huudahdin ”IT’S A DEAL!” Tässä siis lähtötilanne mekon kanssa. TASAPAKSUPATUKKA. Olo kaikkea muuta kuin seksikäs ja kaunis. En myöskään voi sanoin ilmaista sitä kuinka paljon vedän vatsaani sisään :D Totuus oli siis tästä sen verta karumpi, etten millään, millään haluaisi poistua asunnosta mekossa. Kuitenkin uskon, että parissa kuukaudessa saan ruotoni siihen kuntoon, että voin rauhassa bailata tuo päällä (ja mustissa termosukkiksissa) ilman häpeää. 

WP_20131204_015-tile

Voihan kauhistus. Kattokaa ny, mitä neljä viikkoa pakkolepoa tekee sellaiselle ihmiselle, joka löytää itsensä liian usein herkkujen luota :D Kumman kiltisti mennyt tämä viikko, kun sitä vaan yksinkertaisesti alkoi kyllästyä siihen, että keskivartalo yrittää maailman valloitusta pehmein asein. 

Eli JULKINEN LUPAUS
Helmikuun 14. päivän tienoilla minä poistun hikisen kinkkuni kanssa tästä asunnosta juuri tämä mekko päällä ja välkyn kilpaa discopallon kanssa. Ja olen discotiimalasi. En discopötkylä. 

Onko teille vermettä, johon haluaisitte mahtua alkuvuoden/kevään aikana ilman häpeää? :D 

Mutta liian tiukka ei pidä itselleen olla! Kohtuus ennen kaikkea ja mielestäni täydellinen totaalikieltäytyminen kaikesta mahdollisesta näin juhlapyhien aikana on ehkä hivenen turhaa JOS ei ole kisadieetillä. Tämähän on mitä parhain aika opetella jonkunlaista järjenkäyttöä herkkujen suhteen ja itse olen onnistumassa siihen! Toki se vaati sen, että kannoin Kinder-joulukalenterini kellariin (koska meinasin syödä sen kerralla) ja lukitsin itseni ilman lompakkoa kämppäni ulkopuolelle kun meinasin mennä lähi-siwaan ostamaan valkosuklaata, mutta pikkuhiljaa hullut herkkuhimot ovat alkaneet väistyä. 

Tänään itsenäisyyspäivänä juhlimme kotosalla myös minun töihin pääsyäni (Kela juhlii varmaan kanssa. Saamarin Anssi)

375b363a-6ffe-4a5b-b5ba-080ab18afb1d_jpeg

Päivän ruokana oli nähtävästi vain tuo meikäläisen UPEASTI koristelema kakku :D Todellisuudessa söimme myös savuporokeittoa sekä naudanlihapiffi salaattipedillä. Juomana oli AITOA shampanjaa, joka btw. on paljon pahempaa kuin yksikään kuohuviini, mitä olen maistanut. 

Lidlin talvimansikat on muuten TODELLA hyviä! Maistuivat lähes täysin kesämansikoilta, mikä oli todella yllättävää. Herkkuhimojen korvikkeeksi käyvät todella hyvin ja tarkoitus käydä noita ostamassa heti lisää, että voin tehdä rahkaa mansikoilla ja kookosöljyssä paistetuilla kaurahiutaleilla <3 mmmm…

Herkkujen suhteen pyrin olemaan minimalistinen joulun pyhiin asti ja uskon, että sekin helpottuu jahka pääsen taas liikkumiseen kiinni. Tarkoitus esitellä ensi viikolla joku päivä suosikit herkkukorvikkeeni (niin hyvät kuin pahatkin). Meinasin esitellä ne nyt, mutta ei minulla ole niistä kuvia niin… Näillä mennään :D

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! <3 Sitten kun minä menen Linnan juhliin, niin lupaan päästä parhaitten pukeutuneiden listalle!

Pst. Hyvinvoinnin Tavaratalossa* on vain tämän päivän ajan itsenäisyyspäivä-ale! Koko valikoimasta saa -17% alennuksen koodilla 1917

3 thoughts on “Luukut 5 & 6: Inhorealistista herättelyä ja isänmaallista lempeyttä

  1. Tarkoitus olisi mahtua edes joskus jo nelisen vuotta kaapissani lappuineen roikkuvaan punaiseen pikkumekkoon :D Tällä hetkellä se näyttää lähinnä tursuilevalta makkarakuorelta, jota on rypytetty kivasti ;) Mutta en luovu toivosta, että joskus vielä siihen mahdun! En tiiä, mikä äly ja väläys on käynyt, ku se on pitänyt joskus saada… huoh :D

    Tykkää

  2. Sulla on hyvä blogi!!
    Kauan olen taas etsinyt lukemisenarvoisia blogeja joissa kirjoittajalla on sitä jotain kirjoitustyylissään. Pidän myös realismistasi :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.