Yleinen

Tunnustus

Hei,
Olen Jenny ja olen syönyt tänään 260 grammaa valkosuklaata.
Lisäksi jouluaatto taisi mennä jo, koska joulukalenterini luukut ovat mystisesti auenneet
Jo viime viikolla.
Pizza maistui eilen hyvältä!
Picnikin patonki tänään.

Meinasin lisätä tähän kuvan perseestäni, mutta se ei mahtunut ruutuun.

Päätin, että rehellisyys maan perii ja tunnustuksen jälkeen en voi enää jatkaa tätä salassa syömistäni. Koska tuossa ei todellakaan ole kaikki viimeisen… Hmm… Viiden viikon ajalta?

Parantakaa minut flunssasta!

Hyvää yötä.

11 thoughts on “Tunnustus

 1. Onko stressiä? Kummasti flunssa viipyy jos on stressi päällä. Kehittele itsellesi jokin flunssa-jooga jos et muuten osaa rentoutua. Toivottavasti paranet pian.
  btw tänään oli iltalehdessä taas siitä kanttorista.

  Tykkää

  1. En koe olevani, koska nukun todella hyvin. Mutta toki kroppa varmasti rasittunut pitkittyneestä taudista. Syy tähän on todennäköisemmin uusi työpaikka ja sen tehostettu ilmastointi ja viileät huoneet :D sairastelu laskee vastustuskykyä ja sit ilmastointi pöläyttää aina uuden pöpö päin näköä :p onneksi kahden viikon loma niin ehtii parantua kunnolla!

   Tykkää

 2. Nythän on pakosti jo tammikuu, koska minunkin suklaajoulukalenterini on tyhjä ja joulukilojakin on kerätty kunnioitettava määrä?!

  Ja minulla ei ole edes flunssaa ja uutta työtä syynä, vaan olen päässyt lenkille ja salille ihan normaalisti! Herkut vaan on kutsuneet vastustamattomasti ja övereitä on vedetty. Selitän itselleni että se on vain selviytymismekanismi pimeästä vuodenajasta. Pimeyden ja vesisateen sietäminenhän on helpompaa kun on hiilarihumala, hiilariturvotus, jenkkakahvat ja läski olo – not.

  Tykkää

  1. Hahah :D Jep, kaamoskilot @<3 itellä Se tekee kans, ettei OLE MITÄÄN SÄPINÄÄ. Kummasti loppuu herkkuhimot aina kun vaara, et joku näkee mut alasti.

   Tykkää

 3. No ainakin olet onnistunut luomaan kerrankin nimensä mukaisen jutun: ”Antifitneksinen joulukalenteri”
  On kyllä näemmä sinun elämäsi nykyään yhtä antifitnestä. Ja kuten aiemmistakin yrityksistäsi oppineena saattoi arvata, et tätäkään joulukalenteriyritelmääsi saanut vietyä loppuun. Jotenkin ei myöskään yllättänyt että muscle challenge meni perseelleen.
  Sun blogi ehkä sopis paremmin ”antifitfashion” portaaliin.

  Tykkää

  1. Ehkä muscle Challenge meni perseelleen, koska olen kuudetta viikkoa kipeä? :) tälläkin hetkellä yskin keltaista limaa. Eli neljän viikon jälkeen sairastuin ja sen jälkeen en salille ole voinut mennä, koska kuumeessa/vidun räkäsenä ei kannata treenata. Ja vaikka olisin syönyt sen ruokavalion mukaan, niin paino olisi noussut, että periaatteessa tavoite saavutettu ;D

   Lisäksi olen viiden blogivuoteni aikana alkanut tehdä neljää joulukalenteria, joista kolme viety läpi ihan kunnialla ja niin olisi viety tämäkin, jos flunssa ei olisi uusinut. Varmaan ymmärrät, että tämän pitkittyneen sairasjakson jämäenergiat pistän työhöni, en harrastuksiini!

   Harmittaa Se itseänikin, että fitfashionissa alku on mennyt sairaskierteessä, mutta sellaista Se elämä joskus on enkä ala kaunistella mitään :) kisoihin en tähtää, vaan hyvään oloon ja fiilikseen ja nyt Se hyvä olo tulee rennosta asenteesta ja lepäämisestä, että varmistuu, ettei enää uusi pöpö pääse iskemään ;)

   Tykkää

  2. esb, eläpäs negistele :)
   Minusta on lohdullista lukea että muillakaan ei itsekuri aina jyrää ja että kaikilla elämän osa-alueilla tulee ylä- ja alamäkiä. Jos fitness-lookin ja -elämäntavan ylläpitäminen olisi superhelppoa, mehän olisimme kaikki timmejä ja lihaksikkaita ja hyväkuntoisia koko ajan.

   Vaikka liikunta ja hyvä ruokailu eivät ole mitenkään toisistaan riippuvaisia, niin on se vaan sata kertaa helpompaa ylläpitää terveellistä ruokavaliota kun pääsee säännöllisesti treenaamaan ja hikoilemaan. Sitten kun on ties kuinka monetta päivää ja viikkoa urheilematta, niin kyllä se löysyys helposti valtaa myös ruokapuolen. Ehkä sitä hakee kicksejä mässäilyhumalasta kun ei liikunnasta niitä voi saada… (Itsehän olen viime aikoina hakenut molemmista :D)

   Tykkää

   1. Jep. Alkuun oli tarkoitus pitää yksi rennompi ja kevennetty viikko kun iski flunssa ja oletin sen menevän viikossa siihen malliin ohi, että voin palata kevyen urheilun pariin. Siinä menikin sitten kolme viikkoa niin, että joka päivä lämpöä/kuumetta ja vasta antibioottikuuri sen kellisti. Ja sitten iskikin uusi tauti. Ja sitten kolmas :D Että kyllä Se todellakin syö motivaatiota kaikelta kun melkein kaksi kuukautta yhtäkkiä joudut olemaan käytännössä paikoillaan kun ehti tottua treenaamaan sen4xViikossa. Mut näitäkin jaksoja tulee enkä ala vihata itseäni sen takia, etten syönyt raejuustoa koko aikaa :D mulle riittää Se, että edelleenkin olen 7kg kevyempi mitä vuosi takaperin ;)

    Tykkää

 4. Hei, olen Anni ja söin eilen illalla pussin sipsiä, 200 grammaa irtokarkkeja ja tuplan. Eikä siinä ollut tosiaan kaikki kuluneelta kolmelta viikolta jotka oon sairaana viettäny! Toisilla se on se viikon pikku flunssa mutta ei meillä näköjään :D kyllähän tää alkaa jo olee paranemaan päin mut se herkuttelu näköjään jatkuu… Tuntuu hienolta, että juuri ennen sairastumista tein kehonkoostumusmittauksen ja rasvaprossa oli 15, nyt on alkanu lihakset peittyä sellasen pienen söpön kerroksen alle mukavasti taas…. Mutta eiköhän se herkuttelukierre katkee kun pääsee taas salille, liikunnattomuus ottaa mulla ainakin niin kovasti psyykkelle että pakkohan sitä on itteensä jotenki lohduttaa! Tsemppiä, et ole yksin ;)

  Tykkää

 5. Olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi ja saanut hirveästi tsemppiä ja motivaatiota siitä, että joku ”tavallinen” (normaalipainon ylärajoilla) voi saavuttaa noin timmin ja hyvännäkösen kropan ja ennen kaikkea muuttaa elintapojaan niin että pysyy saavutuksissaan! Olen itse 167 cm ja painan tällä hetkellä 65 kg eli siis pudotettavaa löytyy! Nyt olen saanut tsempattua itseäni ja vajaassa kolmessa viikossa tiputtanut kilon :) Tämä on tapahtunut herkkuja vähentämällä ja lisäämällä arkiliikuntaa :) Olen pyrkinyt muistamaan että JOKA päivän valinnoilla on väliä, ei sillä että se yksi suklaalevy lihottaisi kilon takaisin vaan sillä että se saattaa luistaa takaisin niihin huonioihin tapoihin! Hurjasti tsempiä!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.