Yleinen

Sairasta joulua ja tervettä uutta vuotta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANiinhän siinä sitten kävi, että koko loppu vuoden marraskuun alusta alkaen olen viettänyt pääasiassa sängyn pohjalla röhnöttäen. Flunssailut eivät ottaneet loppuakseen ja muscle challenge jäi pahasti kesken. Onneksi nyt alkaa tosissaan tuntua siltä, että ollaan voiton puolella. Nenä pysyy auki ilman tippoja ja yskähdykset ovat ihan yksittäisiä köhimisiä. Lisäksi olen muutaman kerran tehnyt DVD-pilatesohjelman ja sitä kautta muistuttanut itseäni liikunnan ja kipeiden lihasten tuomasta onnesta :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoulu on sujunut meillä rauhallisesti kotosalla. Olen syönyt paljon, nukkunut paljon, nähnyt kavereita paljon ja rentoutunut paljon. En ole vetänyt stressiä mahasta tai selluliitista, katoavista käsistä tai mistään muustakaan. Niihin alan kiinnittää huomiota sitten ensi viikolla kun vuosi vaihtuu ja kuntosaleihin iskee ryysis. Kyllähän se tietenkin itseäkin hieman harmittaa, että loppuvuosi meni miten meni, mutta minkäs teet sille, että sairastut ja ihan kunnolla vielä :D ja toisaalta kun katson kuluneen vuoden saavutuksia ja vertailen itseäni vuoden takaiseen niin on pakko hymyillä. Kyllä, olin paljon paremmassa kuosissa pari kuukautta sitten, mutta KYLLÄ, olen paljon paremmassa kuosissa kuin kuusi kuukautta sitten. Uuden elämäntavan opettelu on pitkä prosessi johon kuuluu ylämäet ja alamäet. Tärkeintä ei ole se, ettei koskaan sorru vaan se, että pääsee aina ylös ynnä muut suuret viisaudet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANäihin sanoihin haluan taputella tämän Hikikinkku-vuoden ja palaan tänne sitten uuden vuoden puolella uuden suunnitelmani, lupausteni ja tavoitteideni kanssa!

Sen voin luvata jo nyt, että tammikuu tulee olemaan minulle TIPATON ja tipaton omalla kohdallani koskee kaikkia virvoitusjuomia! Ainoastaan vissy-veden saatan itselleni sallia baari-iltoina, mutta muuten se on byebye kaikki limsat ja limukat. 

Ja energiajuomien osalta se ei jää siihen, vaan edessä on ”Batterylakko 2014”, jonka aikana tammikuu on täysin batterytön ja sen jälkeen Battery keeps me going vain tarvittaessa bile-iltoina. Tästä energiajuomariippuvuudestakin minun on tarkoitus kirjoittaa tänne, mutta sekin jää ensi vuoteen. Nyt vietän ihanaa blogivapaata loppuvuotta <3

Mut hei, annoin viimeisen haastatteluni Ikisinkkuna Ilta-Sanomien verkkosivuille, jossa kysyttiin mitä ensitreffeillä ei piä tehdä! Jutun pääset lukemaan tästä. 

p.s.

Sportamore-nettikaupassa* on menossa kovemman luokan välipäiväale, eli nyt on paljon urheiluvälineitä ja -vaatteita saatavilla puoleen hintaan!

// <![CDATA[
var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(21118440)a(2351229)&#039; + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

2 thoughts on “Sairasta joulua ja tervettä uutta vuotta!

  1. Älä huolehdi muutamasta treenaamattomasta viikosta, lihasmuisti on ihmeellinen asia :) Olin syksyn, 4.5kk, treenaamatta kun reissasin jenkeissä, nyt treeniä takana vain noin kk mutta treenipainot alkaa taas olla hyvin likellä samoja mitä ne oli vielä viime kesänä :) Olin ihan varma, että joudun alottamaan treenaamisen ihan nollasta, mutta onneksi en kuitenkaan :)

    Tykkää

    1. Jep, tuo on kyllä totta! :) Todennäköisesti itselläkin aika äkkiä kroppa palautuu ennalleen kun alan syödä normaalin ihmisen tavoin ja treenata. Ehkä ollut hyväksikin lihaksille vetää pääasiassa pluskaloreilla, niin eipähän ole lihakset surkastuneet samaa vauhtia kuin jos olisin dieetannut sairasajan :D

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.