Elämäntyyli · Suunnitelmia · Treeni · Yhteistyö

Tavoitteet, suunnitelmat ja lupaukset vuodelle 2014!

Vuosi on vaihtunut ja tässä sitä nyt ollaan! Vihdoinkin terveenä ja jonkintasoista virtaakin täynnä :D Kateellisena olen lukenut, kuinka joillakin vuoden ensimmäinen päivä lähti liikkeelle aamuaerobisella ja jatkui salitreenillä, itsellänihän eilinen oli vielä valmistautumispäivä, jolloin söin parit himot pois alta ja kärsin hirveästä univajeesta. Itseasiassa join eilen vielä Batteryäkin, koska en vaan raaskinut neljän tunnin yöunilla ja kaameassa kofeiini-päänsäryssä lähteä ajamaan semiheikossa kelissä Sodankylästä Rovaniemellä. Tämän vuoksi päätinkin, että ehdoton Battery-lakkoni jatkuu aina maaliskuulle asti, kun tässä oli tällainen ”varaspäivä”.

  WP_20140101_00120140101112455 (1)Minä ja rakkain juomani, joka jää nyt auttamattomasti historiaan <3

Eli suurin lupaukseni tälle vuodelle on vierottautua energiajuomista! Täysin turha aine, josta ei ole kuin haittaa minulle pitkässä juoksussa. Teen vielä viikonloppuna mahottoman paasauspostauksen aiheesta, odottakaahan vain. Haluan olla energinen, nukkua hyvin, säilyttää hampaani ja pystyä elämään päivän ilman, että etsin kieli vyön alla kauppaa, jossa on kylmin virvoitusjuomakaappi.

TAVOITTEENA tälle vuodelle on päästä taas askeleen lähemmäksi Virmajoen kroppaa. Olen varsin tietoinen siitä, että täysin samanlaista en tule saamaan ja koska en bikini-urheilijaurasta haaveile, niin ei sellaista ole järkevää lähteä tavoittelemaan MUTTA timmimpi, hivenen lihaksikkaampi ja sopusuhtaisempi: siinä on tavoitteeni. Lisäksi en halua enää tänä vuonna ajatua melkein kahden kuukauden höllötilöllötilöö-olotilaan vaikka kuinka sairastuisin. Toki sairaana pitää levätä, mutta sairaanakin voi syödä järkevästi ja fiksusti. Toki varmasti tämäkin vuosi pitää sisällään rennompia ja löysempiä jaksoja, koska en ole mikään kone enkä tähtää kisoihin, mutta jättäkäämme moiset hommat minimiin.
Lisäksi toivoisin, että joskus kuva persuksestani päätyisi ”Yeah, she squats”-sivustolle, niin katsotaan onnistuisiko sekin tänä vuonna.

InstagramCapture_eddfae84-8e4b-43b9-ae5e-a20404352117_jpg

Suunnitelmat vuodelle:

2.1.-21.1. menen BC-ruokavalion mukaan. Salitreeneissä mitä todennäköisemmin menen vähän fiiliksellä ja kroppaa herätellen, eli yhdistelen vanhoja saliohjelmiani ja niissä olevia treenejä. Tänään esimerkiksi vedän Bikini Challengen kahvakuulatreenin, koska se rasittaa sopivasti koko kehoa, mutta ei ole niin raaka aloitus, että näin miltei kahden kuukauden tauon jälkeen rikkoisin itseni.

22.1. alkaakin sitten BodyCampin Ms. Fitness -valmennus, joka kestääkin sitten puoli vuotta! Hieman harmillisesti heti tuohon tokalle viikolle minulle tulee ulkomaan reissu, mutta onneksi tuo ohjelma alkanee ”bulkilla” eli ruokavaliossa on dieettiä enemmän joustovaraa. Kyseessä kun on työreissu, niin en ehkä kehtaa siellä alkaa liikoja nirsoilla. Myös vappuna minua odottaa ulkomaanreissu ja sillä kertaa ESPANJAAN! Kyseessä (onneksi) on vain pitkä viikonloppu, niin en kovin pahaa damagea ehdin itselleni aiheuttaa buffet-pöydissä :D

En osaa sanoa, mitä tapahtuu sitten kesällä, kun BodyCamp-loppuu. Kaikki riippuu siitä, miltä näytän siinä vaiheessa ja miltä tuntuu. :) Kuitenkin uskon ja toivon, että tämän vuoden aikana uusi elämäntapani alkaa kunnolla urautua mieleeni ja pysyy helposti matkassa. Viime vuonna vedenjuonti ja 5x ruokailuapäivässä vakiintuivat käytäntöön jo hyvin ja tästä syystä tämä vuosi tuleekin varmasti olemaan helpompi, kun tuollaiset perustukset ovat jo kunnossa.

We shall see!

Lopuksi vinkkaukset yhteistyökumppaneitteni uusimmista tarjouksista!

Hyvinvoinnin tavaratalossa  on alkanut mittava ale MUTTA verkkokaupassa on nyt myös uuden vuoden kunniaksi voimassa alennuskoodi, jolla saat -14% alennuksen KOKO valikoimasta! Syötä koodi 2014 ostoskorissa kohtaan ”Käytä kampanjakoodia”. Koodi on voimassa sunnuntaihin 5.1.2014 asti.

untitled
Myös Sportamore on pistänyt hirveän kasan merkkituotteita alennukseen!

 

Fit-lehdellä on tarjouksena puolen vuoden lehdet alle kahdella kympillä ja mukana tulee vielä mineraalimeikkisetti, joka minulla itsellänikin on käytössä. Etenkin kesäaikaan nuo hieman hohtavat puuterit ja poskipunat omat omiaan, sillä talviaikaan itse kaipaan vähän mattapintaisempaa meikkipohjaa, mutta luomivärit ovat kyllä kuluneet jo melkein loppuun :D

7 thoughts on “Tavoitteet, suunnitelmat ja lupaukset vuodelle 2014!

  1. Niin siis tuo esittelysivun teksti :D Se on vanha vitsi, kun mulle tuli ikäkriisi kun täytin 25 niin eräs vanhempi mies sanoi, että ajattele olevasi 18 ja muutamia kuukausia, niin helpottaa. Ehkä pitäis kirjoittaa tähän blogiin selvennys, kun tuo lienee Ikisinkun lukijoille tutumpi tapa :)

   Tykkää

 1. hei!
  mitä salia suosittelet , onko toi 24/7 mis oot käyny hyvä tai kenties paras rovaniemen tarjonnasta?
  fitfarmin superdietil oon saanu hyviä tuloksia jo vuosina 2012 ja 2013 mutta ainainen joka loka-marras-joulukuun löysäily tuo pahat läskit takas joita nyt lähen sulatteleen TAAS ja tavoite on saada ELÄMÄNTAPAMUUTOS joka kantaa myös ensi vuoden pimeän syksyn yli. tähän saakka on mennyt että ollaan kunnossa 9 kk vuodesta ja 3 kk mässytellään sit ja palataan jälleen alkuun..
  oispa muuten mahtava joskus käydä treenaamassa samanhenkisen tyypin kans, sais sitä tsemppii omaan treeniin.
  löysin sun blogis ku olit bikinissä kun itse sain ko ohjeet kaverilta ja tulostahan sillä tuli, vaan se tulosten ylläpito…
  Hurjan kovakuntoista uutta vuotta 2014!

  Tykkää

  1. 247 on ehdottomasti oma suosikkini! :) mutta jos haluaa lisäksi ryhmäliikuntaa niin sitten suosittelen Kunnon paikkaa. Keskustan GymAEverybodyki on ok, mutta omaan makuuni ehkä vähän liian ”tiivis” :D plus 247ssa käy kuumia miehiä 8)

   ja sama vika rahikaisella! Mut tänä vuonna onnistutaan!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.