Arctic247Gym · Treeni · Vaatteet · Yhteistyö

Salilla viimeinkin!

Ja itseasiassa lenkilläkin on jo ehditty käydä!

 

WP_20140102_021_1 Paita: BikBok
Reenirintsikat: H&M
Trikoot: Lidl? :D
Kengät: Puma

Katsokaa kadonneita käsivarsiani! Toinen olkalihas on jo ihan kuopalla :( tai sitten peilissä on teippi. En tiedä. Järkyttää silti aina nähdä nämä akkamaiset käsivarret, mutta eiköhän ne sieltä suhteellisen äkkiä palaudu, jahka pääsen taas ohjelmaan kunnolla kiinni!

Tein siis Bikini Challengen kahvakuulatreenin, koska siinä käydään hyvin läpi jalat, kädet ja selkä ja näin ollen se on hyvä treeni näin tauon jälkeen. Huomasi kuitenkin, että tämä salitauko on tehnyt pelkkää hallaa oikealle hermovammajumikädelleni, sillä lopusta jouduin jättämään yhden liikkeen pois, koska kahvan puristamisesta ei meinannut tulla enää mitään. Päin vastoin, meinasin lennättää sen suoraan tuohon peiliin niin ajattelin, että ehkä en ala vaatia kädeltäni nyt tämän enempää :D

Mutta olihan se ihanaa! Käytin samoja kuulia kuin syksylläkin ja kättä lukuunottamassa kroppa tuntui toimiva hyvin. Takareidet sain revittyä jo tuolla rikki siihen malliin, että taitaa huomenna olla vuorossa ihan rinta+olka+ojentajapäivä ja palaan jalkojen pariin vasta maanantaina. WP_20140102_026

 

Jotenkin tuntuu, että elän jotain ärsyttävää välivaihdetta. En ole vielä kunnolla sisällä ruokavaliossa enkä treenissä, haahuilen vaan jossain välissä. Kokoajan pelkään, että sairastun taas, mikä on ehkä tyhmintä mitä voi tehdä. Pitää nyt vaan keskittymään olemaan terve ja tuntemaan olonsa terveeksi niin silloin kans pysyy terveenä! Piste. 

Kaipaan sitä ihanaa rutiinia, mikä minulla viime vuonna salin kanssa oli. Minun ei tarvinut pohtia menenkö salille vai enkö mene. Minä vaan menin. Yksinkertaisesti. Mutta koska se olotila oli totta suurimman osan viime vuodesta niin eiköhän se kohta iske uudestaan päälle. Viimeistään sitten, kun BodyCamp-ohjelma alkaa ja saan kunnon treeniohjelman alle. 

 

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.