Arctic247Gym · Kuntosali · Treeni · Vaatteet · Yleinen

Fatvision!

WP_20140108_006

Toppi+rintsikat: KappAhl (hivenen haalistunut neonkeltainen jo :( )
Trikoot: Gina Tricot

Tämä oli taas näitä päiviä, jolloin tosissani mietin mitä ihmettä meikä tekee Fitfashionissa, kun selkeästi kuuluisin Fatvisioniin. Ruokavalion muuttuminen hirveästi melkein hyvään aiheuttaa kamalat alkuturvotukset, motivaatiota on vaikea löytää, kynnys mennä salille on hetkittäin yllättävän korkea, selkäläskit yltää korviin, perse on kadoksissa, olkapäät täynnä näppylöitä, kaksoisleuka on isommat kuin tissit ja reidet osuvat yhteen koko matkalta.

Eli siis näitä päiviä, jolloin tekee mieli rikkoa peilit ja uida suklaassa. Lopulta sain pakotettua itseni salille, vaikka fiilis oli nolla ja jälleen sain huomata sen, että vaikka painoja piti vähentää kahden kuukauden takaisesta ja oikea käteni on nähtävästi tosissaan heikentynyt (hauiskääntöjä tein samalla painolla vasurilla 12 toistoa, oikealla 8. JA OON OIKEAKÄTINEN?!) ja olo oli hyvin plöööh (etenki kun katsoin, kuinka naiset veteli tuhat leukaa ja itse saan vieläkin vaan sen puolikaan) niin silti… Jokainen treeni vie lähemmäksi tavoitetta, jokainen järkevä ateria vie lähemmäksi tavoitetta. Tämä on maratooni ja minun pitää se vaan nyt kestää kuin nainen.

Treenasin siis ns. alustavasti selkää ja päätin, että todellakin on varmaan järkevintä jakaa vetävät liikkeet useammalle päivälle jatkossa. Meikän käsi ei vaan yksinkertaisesti jaksa vetoremminkään kanssa kokonaista treeniä sisältäen ylätaljaa, alataljaa, takaolkia yms. Toivottavasti nyt oltaisiin kuitenkin oikealla suunnalla kuntoutumisen kanssa ja tämä ongelma poistuisi tänä vuonna, niin sais sitä maksimaalista rasitusta aikaiseksi selällekin.

WP_20140108_015Rintsikkaläskit haluavat vapauteen!

Onneksi salille tuli myös ripsikorkeakoulutettu vatsafanaatikko-kynsiteknikkoni Anna, joka näytti pari unohtamaani vatsantappajaliikettä pallolla. Toisessa jumppapallo oli jalkojen välissä ja sitten HALLITUSTI lasketaan jalat sivulle. HAAHAA. Laskin jalkoja viisi senttiä sivulle ja romahdutin koparani kahvakuulien päälle niin, että mustelma on varma :D Ja meikä ku oletti, että vatsalihakseni ovat suhteellisen hyvässä kunnossa?? Mutta hyvä vaan,että löytyi oikeasti haastava liike, jota nyt lähden kyllä treenaamaan. Tavoitteena saada joskus jalat hallitusti lattiaan ja sieltä ylös. Sivusuunnassa siis.

Selitän asian sillä, että minulla on painavat jalat ja pienet tissit, minkä vuoksi minulta puuttuu kunnon tukipiste lattian tasalta.

Tai sit oon vaan heiverö. Who knows.

Annalla on muuten ROVANIEMELÄISILLE tällä hetkellä kynsitarjous menossa!! Tsekkaa se Y:n puolelta!

Nyt menen sitten etsimään netistä jotain ”Opi vetämään leukoja”-ohjelman ja alan toteuttaa sitä aina aamuaerobisten yhteydessä salilla. I shall learn that fuckery!

 

2 thoughts on “Fatvision!

 1. Heip! Nopeasti vaan kommentoin; tuo haukkari ei varmaan ollut sinun ensimmäinen liike treenissä? Olitkohan mahdollisesti aiemmat liikkeet tehnyt enemmän oikealla (eli ehkä vahvemmalla) kädellä, jolloin se oli tuossa vaiheessa jo vasenta väsyneempi? Tämä siis vain spekulaatiota!

  Mutta tsemppit ruokaan ja treeneihin, parin viikon päästä rytmit on taas takaraivossa kun nyt vaan jaksaa painaa :)

  Tykkää

  1. Mulla on hermovika oikeassa kädessä, minkä vuoksi oikea käsi heikompi kuin vasen :) ollut jo vaikka kuinka kauan ja tauon aikana korostunut.

   Mutta totta, pitää vaan tsempata niin eiköhän tämä tästä taas rutinoidu jossain välissä :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.