Kuntosali · Pohdintaa · PolarGym · Sodankylä · Treeni

Maltti olisi valttia

Hirveen tosissani yritän esitellä käsivarsiani. Huonoin tuloksin. Mikähän siinä on, että sitä olettaa pääsevänsä parin kuukauden takaiseen kuntoon parissa viikossa? Kuitenkin järkikin sanoo, ettei tässä ole mitään kiirettä ja kannattaa nyt koittaa tahkoa sitä voimaa lisää kunnolla ennen kun aloittaa jälleen kiristelyn ennen kesää. Ylimääräistä kun minulla ei ole kuin sellaiset viitisen(?) kiloa niin mitään järkeä alkaa tiputella niitä tammikuussa kun ne ehtii tiputtaa huhti-toukokuussakin.

Eilen kävin taas salille kiusaamassa rintaani, olkiani ja ojentajiani. Kävin myös siinä avustettu leuanveto -laitteessa, jossa viimeksi sain tehtyä 5 suht. hyvää toistoa kun vastuksena oli 15 kiloa. Nyt kun pistin vastukseksi 15 kiloa pääsin sieltä pohjalta ylös vain nostamalla polvet korviin ja häpeissäni poistuin laitteesta. 20 kilon vastuksella sain tehtyä 8-6-5 toistoa. Tässä sen näkee, että voimat riippuu niin päivästä ja suunta on alaspäin!

Koitan kuitenkin olla positiivinen. Jos olisin 20 kiloa kevyempi, saisin tehtyä jo leukoja. 

Muutenkin eilinen treeni oli vähän plääh. Hartiani olivat aivan jumissa ja muutenkin voimataso ja sinnikkyys olivat vähän hukassa. Toki sain lihakseni kipeiksi, mutten syystä tai toisesta saanut itsestäni irti niin paljon kuin olisin voinut saada. Päätin nyt viikonlopun pyhittää lepäilylle ja koittaa venytellä.

Pitkän tauon jälkeen on yllättävän hankala pitää se ajatus tässä hetkessä. Sitä elää menneessä, muistelee miten treenit ennen sujui ja miltä peilikuva näytti. Tai sitä elää tulevaisuudessa ja odottaa, että koska nousee niin ja niin paljon ja koska rintsikkaläskit häviää. Noiden ajatusmallien vuoksi välillä sitä huomaakin olevansa vain yksinkertaisesti onneton, mikä on ihan turhaa. 

Siksi päätinkin, että tästä päivästä alkaen keskityn jälleen ajattelemaan itsestäni positiivisesti. En ehkä ole salin vahvin nainen, enkä varmaankaan tule sitä koskaan olemaan. En ehkä ole niin timmi kuin lokakuussa, mutta olen joka tapauksessa paljon timmimpi kuin vuosi sitten. En ehkä ole mikään fitspiration-malli, mutta minussa on kaikki ainekset olla joskus sellainen. Ja sinne pääsy vaatii sen, että jokainen päivä ja jokainen treeni keskityn juuri SIIHEN hetkeen ja mietin, että miten juuri NYT voin auttaa saavuttamaan haluamani tuloksen myöhemmin. 

Tuo ajatus mielessäni nakkasin Pandan valkosuklaapatukan takaisin hyllyyn ja ostin FAST:in protskupatukan sen sijaan. 

I shall be… Oh, sorry… I AM awesome. 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään Sodankylässä näkyi ensimmäisen kerran aurinko sitten vuoden 2013 <3

6 thoughts on “Maltti olisi valttia

 1. Moi! Aloitan bikini challengen ensi maanantaina, ja muistelin sinunkin osallistuneen kyseiseen valmennukseen. Voisitko tehdä vielä yhden BC-postauksen, jossa antaisit vinkkejä tähän rupeamaan osallistuville ja kokoaisit tärkeimpiä omaan onnistumiseesi vaikuttaneita tekijöitä?

  Tykkää

 2. Ohi aiheen, mutta ihan mielenkiinnosta kysyisin että vieläkö kuivakuppailet?:D Sun inspiroimana joskus tilasin kuppausvälineet ja oon tässä muutaman päivän taas käyttänyt. Ei kai ne selluliittejä poista mutta jotain vaikutustahan niillä vissiin on koska muistaakseni sait joitain senttejä (?) katoamaan. Ainakin ihana lämmin tunne reisissä ja pebassa ku noita käyttää!(; Laittaa nesteet liikkelle/verenkiertoon auttaa?

  Tykkää

  1. En ole nyt kun ei ole kookosöljyä, mutta tarkoitus ostaa ja aloittaa taas kun meinaa sellu palailla. Itellä Se on auttanut kyllä siihenkin! :) pitää tehdä kunnon seurantajakso siitä tänne blogiinki kun alotan! :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.