BridgetJones · Elämäntyyli · Kroppakuvia · Vaatteet

Se tunne, kun lähetät kuvasi väärälle ihmiselle

241d95fd-af63-41a4-81bc-aa013209e818_jpegHei sinä tuntematon ja työhöni liittyvä mieshenkilö! Ehkä ihmettelet, miksi lähetin sinulle juuri viitisentoista salilla otettua peiliposetuskuvaa sähköpostitse. Ymmärrän kyllä, ihmettelisin itsekin. Tarkoitukseni kuitenkin oli lähettää nuo kuvat itse itselleni, että saan ne helposti koneelleni, mutta jostain syystä jouduit vastaanottajaksi ja huomasin sen välittömästi lähettämisen jälkeen, eli auttamattomasti liian myöhään.

Kun parin tunnin kuluttua luet Ilta-Sanomista, että nuori nainen teki itsemurhan hyppäämällä yliopiston katolta, niin tiedät, että kyseessä olin minä. 

Ikuisesti punainen, Jenny

***

Piti tulla kirjoittamaan mun treeneistä mut… Nyt ei pysty. Nyt menee hetki, ennen ku pystyn taas kattomaan itteäni peiliin, saatika ottamaan kuvia. Tai poistumaan työhuoneestani.

 

20 thoughts on “Se tunne, kun lähetät kuvasi väärälle ihmiselle

 1. voi mahoton! nythän sulla ois ainaki kahvihuoneeseen hyvä jäänmurtajapuheenaihe valamiina tyyliin ”onko kellekään muulle käyny niinku mulle äsken…” ;D lähetitkö pahoitteluviestin perään?

  Tykkää

 2. Mun piti oikeesti tulla sanomaan että et oo nolo höpöhöpö mutta ku luin mitä oot tehny ni ei pysty.

  Tykkää

  1. Pmmp valehteli sanoessaan ”Kannattaa kokeilla itsensä häpäisyä, siihen ei kuole, kokeilin ja oon vielä hengissä” Mie en oo enää hengissä :D

   Tykkää

 3. Ai kauheeta :D. Otan osaa!

  Mutta yksi sana: pilvipalvelu. Joko dropbox tai google drive. Dropbox ainakin synkkaa puhelimen kuvat suoraan sinne, joten pääset niihin koneelta käsiksi heti.

  Tykkää

  1. Skydrive mulla on ollu käytössä, mut ei ole tällä viikolla toiminu niin piti turvautua tuohon systeemiin. En turvaudu enää :D onneksi on dropboxiki niin meen jatkossa sillä :DD

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.