Palkkari · Proteiini · Ruokavalio · Superfood · Yhteistyö · Yleinen

Alennuskoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon ja omat suosikkini

Järjestin Y-blogissani arvonnan viime viikolla, ja nyt sen päättymisen kunniaksi sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta alennuskoodin, jonka turvin saa -10 % alennuksen koko heidän valikoimastaan!

Koodi on siis YBYJENNY ja se on voimassa vielä muutaman päivän, eli aina 24.1. saakka.

Yritin väkerrellä hienoja kollaaseja niistä tuotteista, joita itse olen ostanut/aion ostaa kyseisestä verkkokaupasta. Aika heikkojahan nämä on, eli tavoitteekseni otan treenata kollaasien tekemistä ihan tosissani :D

Fotor012183852

Superfood-hurahdukseni on lähtenyt liikkelle näillä aineksilla: MSM-jauhe, Camu Camu sekä Maca.

Yläoikean MSM-jauhepussi on nyt omalta osalta käytetty loppuun ja kieli pitkällä odotan, että tuo OptiMSM-pussukka saapuu luokseni. Jälkimmäinen on tietääkseni hieman laadukkaampaa ja koska sain jo tuolla perusMSM:llä ihan selkeitä tuloksia liittyen käteni hermosärkyyn, hiuksiin, kynsiin ja ripsiin, niin mielenkiinnolla odotan, onko vaikutukset vielä selkeämmät OptiMSM:llä! Teen tästä joskus ihan kunnon postauksenkin, mutta lämpimästi suosittelen kokeilemaan jos on jonkinsorttisia jatkuvia kiputiloja jossain tai jos kaipaat tuuheutta karvoihisi.

MSM:ää suositellaan käytettäväksi yhdessä C-vitamiinin kanssa, jota saa esimerkiksi sitruunasta (sitruuna taittaa sen maunkin hyvin). Itse lisänä käytän myös Camu Camu -jauhetta, joka on kunnon c-vitamiinipommi! Tuotetta käytetään 1-3 tl päivässä ja sen pitäisi lisätä energisyyttä ja nostaa vastustuskykyä. Ok, meikähän oli kaksi kuukautta sairaana vaikka litkin helevetisti CamuCamua päivittäin MUTTA toisaalta emme voi tietää suojasiko se minua pahemmilta jälkitaudeilta. Minullehan meinasi tulla myös keuhkokuume, mutta se jäi tulematta, että ehkä kiitos kuuluu MSM-CamuCamu-Sitruuna -juomalleni?

Jos haluat säästää, niin kannattaa ostaa OptiCamu-pussi. Siinä on valmiiksi sekoitettuna Opti-MSM:ää sekä CamuCamua ja on näin ollen hieman edullisempi ja ehkä hivenen iisimpi laskeutuminen niiden makumaailmaan.

Maca-jauhe maistuu kammottavalle ja haisee vielä pahemmalle. Olen sotkenut sitä niin puuroon, rahkoihin ja ties minne ja aina se pilaa kaiken :D Tästä syystä Macan käyttö meinasi kohdallani loppua kokonaan, mutta olen nyt päättänyt ujuttaa sen hyyyyvin pieninä annoksina ruokieni joukkoon pitkin päivää, että suositeltu 4-10gr päiväannos tulee täyteen. Maca lupaa pudottaa painoa, kasvattaa tissejä ja pyöristää takapuolta. Mutta mikä tärkeintä, se auttaa hallitsemaan ja hillitsemään stressiä ja voi auttaa erilaisiin hormoniepätasapainoihin.

palkkaripalkkariaprotsku prtsu

 

 

 

 

 

 

JA KATSOKAA MITÄ LÖYSIN!! Meille maitoherkille aivan huikea uutuus! Leaderin Natural Recovery banaani-RAAKAsuklaa -palautusjuomajauhe! Kyseessä on TÄYSIN kasvisperäinen urheiluravinnesarja ja Kaikki Leader Natural Sport-tuotteet ovat myös laktoosittomia, gluteenittomia, maidottomia ja soijattomia! Protsku tähän palautusjuomaan tulee herneproteiinista ja saman makuinen proteiinijuomajauhe sisältää herneprotskun lisäksi myös riisiproteiinia! Palkkaria on saatavilla myös appelsiini-apriikoosi -maussa, kun taas proteiinijauhetta löytyy vadelma-mustikkana.

Tuo palautusjuomajauhe lähti mulla just tilaukseen, koska Bodycampin Ms. Fitness:ssä sille tulee tarvetta (VIIS SALIA VIIKOSSA WUUT WUUT!) kerron sitten käyttökokemuksia ja makuelämyksiä!

Jos haluat käyttää YBYJENNY-koodia, niin ostoskori-kohdassa klikkaa ostoskorisi alla näkyvää ”Käytä kampanjakoodia”-linkkiä ja siihen avautuu loota, johon tuon koodin voi kirjoittaa!

Eli koodi YBYJENNY voimassa 24.1. saakka!

2 thoughts on “Alennuskoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon ja omat suosikkini

  1. Mulla maca-jauhe menee aamuisin smoothiessa. Laitan siihen banaania, mustikoita, vettä ja hunajaa eikä maca maistu yhtään läpi.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.