Arctic247Gym · Kuntosali

Miksi miesten olisi parempi vaan olla hiljaa

Tänään aamulla salilla vanhempi mies katseli minua hetken, tuli luokseni ja sanoi

”On hienoa, ettei nainen oo pelkästään lihava, vaan sillä on vähä lihaksiaki”

Sanottiinko minua juuri lihavaksi?

13 thoughts on “Miksi miesten olisi parempi vaan olla hiljaa

 1. Tiedän tunteen! Mulle totesi vanhempi herra kerran että ”siis minä en oo homo mutta kyllä sulla on mallikas kroppa”. Ööh.. Nainen olen ja siinä uskossa että se minusta myös näkyy. Eli luuliko hän minua sitten kehonrakentajaksi vai mieheksi, se ei selvinnyt :D

  Tykkää

 2. Surullisinta tässä lienee se, että tuo mies on saattanut oikeasti haluta sanoa sulle kohteliaisuuden. Tyyliin ”tuossahan on hyvännäköinen naisimmeinen” ja sanottuaan asiansa on poistunut tyytyväisenä paikalta päivän hyvän työn tehtyään. Ressukka on siis saanut hyvän ajatuksen, mutta toteutus on jäänyt puolitiehen. :)
  Ota siis ylpeästi vastaan se viestin kätkemä (miehen omasta kyvyttömyydestä johtuen piilotettu) myönteinen kommentti itsestäsi ja hymyile myötätuntoisesti tuon luolamiehen puutteelliselle taidolle selkeyttää viestintäänsä. Eikö tulekin heti parempi mieli!?! ;)

  Tykkää

 3. Hahahhaha voi kamala. Mä uskon, että se oli hänen (huono) tapansa sanoa, että susta näkee että treenaat? Ei susta lihavaa saa millään :D

  Tykkää

  1. Voi olla :D En itekään kyllä itteäni lihavaksi luokittelis, vaikka maha onki siihen malliin turvoksissa, että varmuuden vuoksi piti tehdä raskaustesti :D Negatiivinen <3 Ei vissiin vielä oo kroppa tottunu näihin hiilarimääriin!

   Tykkää

 4. Hah hah, ja voin melkein jo kuvitella kuka se niistä miehistä on ollut :D En ole törmännyt sinuun vaikka hetken ehdin jo käydä samalla salilla. Nyt kuukausi maapallon toisella puolella .., tsemppiä treeniin :))

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.