Cocovi · Kuntosali · Superfood · Yhteistyö

Tuplareeniä ja pakurikääpää

Eilen fyssari napsautti rankani jälleen paikoilleen ja siitä innostuneena vedin salilla tuplatreenit korvatakseni viime viikon menetyksen. Vuorossa oli olat, ojentajat, takareidet ja pohkeet. Yllättävän vähän olen nyt jumissa, mutta ehkä siinä auttoi nimenomaan se pari päivää hierottavana oleminen ja kunnon lämmittely. Toki myös vähän himmailin reenissä, koska selkä on hivenen arkana, mutta siitä huolimatta kaloreita paloi 800. Tänään sitten pitäisi mennä kiduttamaan rintaa ja hauiksia vaikka väsyttääkin niin maan penteleesti ja tekisi mieli vain mennä suoraan petiin. Katsoa, jos vetäisi voimaannuttavat päikkärit ja hyökkisi vasta illempana salille.

EN ole saanut olla pukukopissa nyt aikoihin itsekseni, minkä vuoksi täällä blogissa ei näy kuvia :D Joku voi olettaa, etten ole edes salilla käynytkään, mutta uskokaa pois, siellä on tullu pyörittyä! Ensi viikolla pitäisi vetää yhteenveto ensimmäisestä BodyCamp-kuukaudesta, joka on ollut kyllä yhtä ylä-alamäkeä, mutta kokoajan paranemaan päin! Saa nähdä tuleeko millaisia muutoksia ohjelmiin, mahdollisesti kiristellään hieman lisää 8)

WP_20140212_005

Sitä odotellessa olen alkanut vedellä työpäivän aikana pakuriteetä! Valikoin Cocovilta näin alkuun ihan tämän pussitetun muodon, koska se tuntui aloittelijasta helpommalta valinnalta kuin jauhe tai pikapakuri.

Jälleen kerran olin etukäteen pelotellut itseni pahalla maulla, etenkin kun ensimmäistä satsia epähuomiossa liotin suositellun 3-4 minuutin sijaan lähemmäs 10 minuuttia. Haju oli ehkä alkuun hivenen luotaantyöntävä, mutta maku iso positiivinen yllätys! En käytä mitään makeutusaineita kahvissa/teessä ja pakuritee meni ihan sellaisenaan hyvin helposti alas. Voisin jopa väittää sitä hivenen mauttomaksi.

WP_20140212_004

Pakuriteetä on käytetty luonnonlääketieteessä ties kuinka kauan ja joidenkin tutkimusten mukaan se voi jopa ehkäistä tai hillitä tiettyjä syöpäsairauksia. Lisäksi se parantaa sydämen toimintaa laskemalla kolestorolia, parantaa immuniteettia, auttaa jaksamaan ja ulkonäkönsä puolesta korvaa hyvinkin kahvin :D Pakuria on käytetty myös ientulehdusten ehkäisemiseen ja minulla on aina ollut herkät ikenet. Saan hyvin helposti aftoja ja ikenet vuotavat verta, vaikka kuinka koittaisin hampaistani huolta pitää. Nyt nämä pari viikkoa pakuriteen kanssa ovat tehneet sen, että voin huoletta käyttää hammaslankaa ilman verenvuodatusta, eli pakko sen on jotenkin toimia! Toki vedän tässä lisänä tuhatta muutakin superfoodia, mutta pistetään tämä terve suu nyt pakurin piikkiin :D

WP_20140212_007Vaikka pakuri ei sinänsä ole mikään selkeä piriste, niin olen kyllä huomannut, että kyllä se hieman virkistää. Etenkin nyt, kun meinasin sortua uudelleen battery-kierteeseen (pääsin irti!!) ja olen pari yötä nukkunut heikosti relaksanttien voimalla, niin kummasta sitä jaksoi koko työpäivän ilman yhtään kofeiinia, kun litkin kolme kuppia pakuriteetä. Toki se voi olla plasebo-vaikutus, mutta olokoot. Tärkeintä on, että jaksaa!

Cocovin tuotteita voi tilata jälleen joko suoraan Cocovi-shopista taikka Hyvinvoinnin tavaratalosta*, jossa tällä hetkellä saa yli 50€ arvoiset tilaukset ilman postikuluja ja kaupan päälle tulee tuhannelle ensimmäiselle tilaajalle Terve Minä -lehti.

Pahoitteluni, jos tuntuu, että tämä blogi ollut viime aikoina täynnä mainontaa ja yhteistyötä. Nyt todellakin sen verta kiirettä pitänyt ja selän vuoksi istuminen rasittanut, että perusbloggailu on hieman jäissä, mutta kyllä tästä taas piristytään :) Toivottavasti seuraavassa postauksessa olisi jälleen mukana ihastuttavia peiliposeja ja viikonloppuna olisi tarkoitus ottaa ns. julkaisukelpoiset lähtökuvat tänne bloginkin puolelle. Bikinikuvat pidän visusti itselläni :D

7 thoughts on “Tuplareeniä ja pakurikääpää

 1. Siis menitkö sä selän niksauttamisen jälkeen samana päivänä treenaamaan? Oot supernainen! Mulla kun rusautettiin rintarangassa ollut nikamalukko pois, niin ekana päivänä en voinut muuta kuin nukkuu relaksanttien ja kipulääkkeiden (jotain 2g lääkkeitä..) avulla. Treenaamatta olin vissiin 4pvää, kun ei vaan pystyny :D

  Tykkää

  1. Pystyin Joo hyvinki, kun ei ollut itse nivelessä sinänsä pahaa lukkoa, enemmän vaan lihaksissa :D toki ei täydellä teholla pysty tänäänkään reenaamaan ja selän jätän suosiolla loppuviikkoon :) mut voin kuvitella kuin kipeä olis jos kunnon lukon naksauttais auki :D

   Tykkää

   1. Nojuu, mulla oli sit kai joku ihan kunnon NIKAMAlukko, koska kun se niksautettiin paikalleen niin itkuhan siinä meinas päästä :D (mulla on normaalisti tosi korkee kipukynnys enkä itke ”koskaan”). Ja siitä sit itku silmässä apteekin kautta kotiin nukkumaan :D Huhhhuh, toivotaan etten enää ikinä joudu kokemaan samaa.

    Tykkää

   2. Niissäki varmaan tasoeroja, et kuinka pahoja :D itellä ei tuntunu oikein mitään muuta kuin hirviää rutinaa ja yön aikana kai pamahti itsekseen vielä joku auki tai rentoutu lihakset kunnolla kun pysty taas kiertämään rankaa normaalisti:D mut hyi joku itkulukko. Brrrrrr

    Tykkää

 2. Pakuri on ihan kamalaa :D Mun äiti on juonu ja myyny sitä monta vuotta ja mie olen ainoa jonka se tietää ja inhoaa sitä. Jotenki se sienen haju on jo niin ellottava ettei pysty etes keittelemään sitä. Mutta jos on sairaana tai rakkoja suussa niin tuon purskuttaminen kyllä auttaa! Että pakon edessä noitakin rohtoja käytettävä. :p

  Tykkää

 3. Olipa mielenkiintoista näin suuhygienistiopiskelijana tuo pakuriteen vaikutus ientulehdukseen! Mikäli se siis oli juurikin se, mikä auttoi. :) Sulla on mielenkiintoinen ja omanlainen blogi ja kirjoitustapa!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.