BodyCamp · Ms. Fitness · Treeni · Yleinen

Ensimmäinen Ms. Fitness -kuukausi takana ja päivitetyt ohjelmat

 

Turtles-käsi? 

Ensimmäinen BodyCamp-kuukausi oli haasteellinen. Heti aluksi kävin työmatkalla Venäjällä, joka sekoitti yhden treeniviikon täysin ja tuliaiseksi toin itselleni alati pahenevan jumiselän, jonka vuoksi olen muutaman treenikerran joutunut jättämään väliin. Ruokailut ovat menneet varsin vaihtelevasti, mutta uskon, etten kovin pahasti ole ylittänyt 2500kcal keskiarvoa, koska olen onnistunut laihtumaan KILON! :D Vau. Viralliset kuukausi-mitat otan ensi maanantaina, vaikka ohjelma vaihtuu jo tänään. Mittasin itseni alunperinkin hieman myöhässä niin mennään nyt näin mielenkiintoisen perässälaahaavasti eteenpäin.

No, laihtuminen ei tässä pääasiassa ole ollutkaan. Ruuanlaatuun  todellakin olisi pitänyt tsempata enemmän, mutta istumista/kävelyä/liikkumista/makaamista haittaava selkäkipu, joku jännittävä postkaamos-angsti ja kuusitoista muuta huonoa tekosyytä saivat menemään turhan usein sieltä, mistä aita on matalin. Herkkuja on tullut nassutettua ja mahtuu tähän kuukauteen kolme täydellisen hirveää ”I shall eat everything”-päivääkin. Loppua kohden sain kuitenkin ruokailurytmityksen kuntoon ja aloin jopa jälleen kokkailemaan! Pyrin siihen, että söin AINA aamupalan, lounaan ja välipalan ja kun ne olin hoitanut kunnialla niin yleensä myös loppupäiväkin sujui kuin itsestään. Ehkä juuri tästä syystä nyt ihan viimeisen viikon aikana olen saanut vatsapöhöni taltutettua ja olo on alkanut hieman tiivistyä.

Treenit ovat sitä vastoin sujuneet ihan ok, vaikka aerobisia olen onnistunut ”unohtumaan” yhden jos toisenkin. Hirveän paljon aikaahan se vie se yksi pakollinen 20 minuutin intervalli niin onko se nyt ihmekään, ettei sitä ”ehdi”. tsiisus. Salilla sitä vastoin olen saanut painoja nostettua kuukauden alusta joka liikkeessä, ja myös selkätreenit ovat sellaisenaan onnistuneet, vaikka alkuun pelkäsin, ettei niistä tulee mitään. Toki tuo kaamea jumi pilasi aika tehokkaasti edellisen selkätreenini, mutta silti seuraavana päivänä tuntui, että jotain on tullut tehtyä. Siis muuallakin kuin lukkiutuneessa oikeassa lavassani. Muutenkin voimatasojen kehittyminen antaa uskoa siihen, etten ole onnistunut heittämään rahaa hukkaan, vaikken ihan kaikkea irti ekasta kuukaudesta saanut/ottanut. Paitsi reiteni ovat ottaneet vastaan kaiken mitä niille on annettu. :D Miksi pakarani eivät voi tehdä samaa?

MUTTA NYT

 Radikaalein muutos tuli ruokavaliossa. Kalorit tippuivat 2500 kilokalorista 1950 kilokaloriin, eli nyt mennään selvästi miinuksen puolelle. Ja tämä on vain hyvä. Käytännössä siis yhden aterian pasta/peruna jää kokonaan pois (=salaattilounas) ja toisen aterian pasta-annos puolittuu ( 8< ) Muuten ateriat ovat kutakuinkin ennallaan, mutta nyt pitää lisäksi alkaa popsia latareita ja treenijuomia. Lataria en ole vielä päättänyt, että mikä olisi järkevin ostaa, mutta Sportsnutrionilta* lähti juuri tilaukseen Muscle Amino Fusion* (olen muuten laittanut tuonne mailia ja huomauttanut heidän mainosbannerissaan olevasta kirjoitusvirheestä, mutta vielä sitä ei ainakaan ole korjattu :P Virheestä huolimatta omat tilaukset ovat ainakin tulleet ajallaan perille ja palvelu pelannut, niin antako typon hämätä. Toimiva ja hyvä nettikauppa kyseessä!) Kreatiinia minun ei tarvitse nyt tässä jaksossa käyttää, mutta 3 phase proteinia eli banaanisuklaapirtelöherkkua saan edelleen vetää iltapalaksi. Uuujeah.

Treenijako pysyy edelleen samana. Viidesti viikossa ja jaot
Selkä-olkapäät
Rinta-Hauikset
Etureidet-Keskivartalo
Takareidet-pohkeet-vatsa
Olkapäät-ojentajat

Osa liikkeistä on vaihtunut ja toistomääriä muutettu. Lisäksi vähintään kahdesti pitää kiskoa intervalli ja 1-2 (aamu)aerobista. Päätin, että alan kävellä töihin parina päivänä viikossa, niin tulee sekin hoidettua :D (Matkaa kertyy reilut 6km) Ei voi olla liikaa vaadittu kaltaiseltani koalalta.  

Näillä sitten seuraava kuukausi ja nyt pitäisi tulla ihan kunnolla näkyviä tuloksiakin! Otin hirvittävät aloituskuvatkin tässä vasta. Oikeasti. HIRVITTÄVÄT. Vielä pitäisi ottaa blogikelpoiset aloituskuvat, jotka olisivat vain kammottavat, niin voisin ne täällä julkaistakin.  

***********************
Loppumainontaa!

Edellinen Fit-lehden tarjous päättyi, mutta hetihän sieltä uusi astui esille! Nyt tarjouksena on saada puolen vuoden lehdet reilulla parillakympillä ja kaupan päälle tulee tuo jo moneen kertaan hehkuttamani mineraalimeikkisetti JA cityshoppari! Cityshopparin etuihin voit tutustua täältä ja samalla katsoa, onko sinun paikkakunnallesi tarjouksia :) Itsellä tuota ei ole tullut koskaan käytettyä, koska aikanaan Rovaniemellä oli niin huonosti tarjolla mitään, mutta nyt kun tuota listaa selaa, niin ehkä tuo olisi paikallaan hankkia. Tavallaan harmi, että ehdin tilata tuon lehden jo edellisen tarjouksen aikana, mutta nooo… :D Ensi kerralla sitten!
Tarjouksen pääset hyödyntämään tästä!

15 thoughts on “Ensimmäinen Ms. Fitness -kuukausi takana ja päivitetyt ohjelmat

 1. Mulla tippi kalorit vasta 2500, mutta ehkä se on ihan hyvä. Toivottavasti edes näillä kaloreilla alkaa vähän jotain rasvaakin karisemaan ja seuraavaksi voin varmaan odottaa tota samaa 1950kcal. Ihanaa saada taas hieman tsemppiä tähän projektiin uudella ruokavaliolla, vaikken ehtinyt edes vielä kyllästyä. :D Mun mielestä toi 4vk meni ihan törkeen nopeasti ja kokoajan toivottavasti edistytään. Paino tosin vaan taitaa nousta (en käy enää vaa’alla) ja turvotus ja jenkkakahvat tulee esiin :D toivottavasti jotain lihastakin sinne kaiken löllön alle tulee lisää! Tsemppiä! :)

  Tykkää

  1. Varmasti on hyvä! ite olisin kiristynyt saletisti jo tuolla 2500 kalorilla jos oisin kiltisti syöny ohjeiden mukaan kokoajan, enkä vain loppuaikaa. Ja todellaki meni todella nopeasti tuo neljä viikkoa ja ihanaa, et muuttuuki hommat aina näin usein, niin pysyy mielenkiinto yllä eikä ehdi missään mielessä tympääntyä :D

   Tykkää

  1. No nyt kun on lunta maassa ja portaat jäässä, niin tyydyn riuhtomaan jollain kuntosalin aerobisella välineellä :) Jahka kevät (ok, kesä täällä) tulee niin sit meen kyllä portaisiin! Rakastan porrastreeniä :D

   Tykkää

 2. Moikka, kysyisin ihan sellaista että tilasin tuosta linkistä fit-lehden. Maksun ne kyllä ottivat tililtä, mutta ei tullut mitään vahvistuksia tilauksesta. Onko nuo sivut kuinka luotettavia? :D

  Tykkää

  1. Se on ihan suoraan sen Allerin sivun kautta, eli on luotettava:) voin vaikka hihkaista täällä koska mulle tulee Eka numero niin jos Sillon ei näy sulla niin soittaa vaan suoraan lehden asiakaspalveluun.

   Tykkää

 3. Jännää, mullakin tarttuu lihas helpoiten etureisiin :D
  Mietin muuten tuosta fit-lehdestä, että kuinkakohan helppo se tilaus on sitten perua sen kuuden kuukauden jälkeen?

  Tykkää

  1. Itse perun kestotilauksen heti kun ensimmäinen numero on tullut ja lasku on maksettu :) silloin tulee siis vain ne maksetut lehdet. Ja jos unohtuu perua sen kuuden kuukauden aikana niin sitten vaan soittaa asiakaspalveluun ja peruu sitä kautta.

   Tykkää

 4. Eli bodycampis tuntuis olevan osaavia henkilöitä taustalla? :) teki tammikuus mieli liittyy siihen jut sen takii ku kestää pidempään ja vaikutti hauskalta, mut en sit uskaltanu ku ei tästä ms. Fitnesistä ollu paljookaan kommentteja missää..Ehkäpä sit huhtikuus lähen koittaa, te varmaan saatte sielä muiden osallistujien kans toisiltanne hyvin vertaistukeaki.. :)

  Tykkää

  1. On joo osaavia henkilöitä taustalla ja halutessa saa henkilökohtaisempaakin ohjausta :) vertaistukea kyllä löytyy, mutta sitä oli myös FFllä!

   Tykkää

   1. Sotkeudun myös keskusteluun, ehdottomasti aivan ensiluokkaista porukkaa häärii BC:llä! Suosittelen ehdottomasti!

    Mä en muuten saanut tuota Selfin Aminoa juotua…hyvä amino on edelleen vähän hakusessa. Mä en kans pysty julkaisemaan aloituskuvia blogissa, hyrrrr, puistattaa ajatuskin. :D

    Tykkää

 5. Kumpaa suosittelet bikini challengee vai ms fitnessiä jos haluaa ens kesäksi pudottaa muutaman kilon painoa ja ehkä sen jälkeen hankkiä lihasta? molemmathan alkaa seuraavan kerran huhtikuussa :)

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.