Arctic247Gym · Kuntosali · Treeni

Pystysoutu on mothafucka

7a61a9c6999911e3a5fe0e1e817d541d_8

Sellaisella fiiliksellä meni siis eilinen salipäivä :D Meikää saa muuten vapaasti pyytää kaveriksi HeiaHeiassa, nimen näette kuvasta :)

En tiedä mikä ”vihainen sinkku”-päivä eilen oli, mutta koko päivä meni aivan äärettömässä kärtyämisfiiliksessä. Oloa ei parantanut yhtään se, että olin eilen jo onnessani torstaissa kunnes huomasin, että on vasta keskiviikko. Meinasin skipata salinkin, mutta sitten Fitness (hearts you) -Mursu lähetti minulle kuvan, jossa olen ängennyt silloin niin kapoisen peräni koon 36 korkeavyötäröisiin farkkuihin. Käännyin välittömästi pois Punnitse&Säästä-kaupan pähkinähyllyiltä ja rynnin salille rankaisemaan olkapäitäni.

Pari päivää minulla on ollut hieman vilu ja ”sellainen olo”. Nytkin huomasin, ettei voimatasoni ollut aivan normaali ja pystysoutu 11 kilon käsipainoilla meinasi päättyä kallon halkeamiseen. Ojentajat kuuden kilon punteilla olikin sellainen ”tekniikan” taidonnäyte ettei tosikaan. Mutta MIKÄÄN… MIKÄÄN ei mennyt niin heikosti kuin pystysoutu. Siis minä. en. vain. osaa. sitä. liikettä. En millään ilveellä saa käsiäni menemään miten pitäisi, en saa tuntumaa mihinkään, näytän ihan jumalattoman omituiselta ja ainoa lihas mitä treenaan, löytyy kulmakarvojeni tienoilta kun naamani vääntyy ”mitä ihimettä mie teen”-ilmeeseen. Epäilen, että syynä on edelleen aivan juntturassa olevat epäkkääni, jotka jollain tapaa häiritsevät tuota liikettä. Olen nyt koittanut venytellä ja vetristellä ja kevyesti pumppailla niitä aina salilla ja työpäivän aikana ja huomenna on onneksi jälleen hieroja, joka saa ottaa asiakseen niska-hartiaseutuni jylläämisen.

Ja ei, en saa käsiäni pystysoutuasentoon edes ilman painoja. How pathetic is that?

Ei tosin läheskään yhtä pateettista kuin yritykseni päästä syväkyykkyyn :’D Siitä saatte todistusaineistoa vielä joku kaunis päivä.

Olkapäiden jälkeen oli vuorossa ojentajat, jotka revin rikki puhtaalla miesvihalla. Voin sanoa, että neljän ojentajaliikkeen jälkeen oli sellainen olo, että voisi vaikka amputoida yläraajansa olkapäistä. Tästä huolimatta kiikuin jonkun saamarin cross-trainerin päälle ja pistin intervalliohjelman pyörimään. Seuraavat 25 minuuttia vinguinkin siinä kuin kiimainen puudeli. Yllättävän raskasta loppuunväsytettyjen käsien kanssa koittaa jaksaa polkea, kun ei jaksa käsillä pitää mistään kiinni. Mutta onpahan jumalauta tämän viikon aerobiset tehty, koska tiistaina vedin myös treenin päätteeksi intervallit. ”Bujatsaga”, sanoi rasva kun paloi.

Miesvihapäiväni päättyi siihen, että katsoin Jutta ja Superdieetit ohjelmaa ja karjuin ruudun tältä puolen sille eroa läpikäyvälle naiselle, että ”Pistä se kusipää katumaan sitä, ettei koskaan tuu näkemään alastonta persettäsi enää!”

Aloin vakavasti harkita sitä, että kouluttaudun PT:ksi ja alan treenauttaa pelkästään sinkkunaisia.

Loppukevennykseksi kuva tilanteesta, jolloin maistoin elämäni toista Skyr-makua

bd4b7b02995a11e3af811264ebd95973_8

Ei. Ei herran nimeen. Ei. Mustikka oli kamalaa, uuniomena kamalaa. Paukkuja, palasia, minipaakkuja, makeutusaine-overload, paakkuja, paukkuja, paakkuja, klönttejä, paukkuja. Minulla on järkyttävät lapsuustraumat paukkuisista pottumuusseista ja mannapuuroista, enkä ole ikinä voinut syödä edes MITÄÄN jogurttia, joissa on hedelmäpalasia tai mitään, missä on jotain ylimääräisiä klönttejä. Siitä syystähän teen palkkarit aina tehosekoittimessa :D

Joo, pysyn rahkatyttönä.

Ja kyllä, olen saanut kyynerpäästä iskun nenääni yläasteella koripallomatsissa ja siitä syystä nokkani kaartuu kauniisti.

Ah, ja meikät löytää edelleen Instagramista (@jenskysi)
Twitteristä (@jenskysi)
Ja Facebookista (Y by Jenny)

Löydyn myös Rovaniemeltä ja Sodankylästä, mutta oon jännempi somessa!

 

 

 

8 thoughts on “Pystysoutu on mothafucka

 1. Ihan mahtava tuo loppukevennys! :D Mulla taas normi maitorahka tökkii todella pahasti ja oonkin Skyrrin suurkuluttaja. Ja syön nimenomaan näitä makeutusaineilla makeutettuja versioita, kuningatar on ehdoton suosikki. Siinäkin tosin on sattumia. Mansikkaan petyin, yleensä rakastan mansikkaa kaikissa muodoissa mutta jostain kumman syystä se ei hivellyt mun makunystyröitä.

  Tykkää

  1. Jep, onhan se hyvä, että löytyy kaikille jotakin! :D Ite vaan yllätyin, kuin pahaa tää oli, kuin esim. Valio Profeelin rahkat uppoaa ihan ok jos ei jostain syystä perusmaitorahka raakana uppoa :D Tosin pahaksi sen ehkä enimmäkseen teki ne paukut. En vaan kestä yhtään mitään ylimäärästä noissa.

   T. Ranttu

   Tykkää

 2. Hahaha. Oot kyllä ihan mahtis :D

  Repeilin kuvalle, ja kuvan jälkeiselle osiolle. Ja vähän muuallakin. Mäkään en muuten tykkää SKYRistä. Mielestäni se on esanssista paskaa, jos saan käyttää suoria sanoja. Kuraa, kurempaa, kurinta (hienosti taivutettu). Somessa oot kyl aika jännä, jee!

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Hyvä etten oo ainoo! Myös instasta löyty ymmärtäjiä mun kauhistelulle :D Tosiaan se esanssisuus maistu ihan älyttömästi tuosta läpi, verrattuna vaikka Profeeliin, joissa sen makeutuksen maistaa myös. Pitäis mielenkiinnosta testata vielä niitä täällä mainostettuja Arlan rahkoja, vaikka ei taida löytyä Lidlin quarkin voittaneita mistään :D
   Ja kiitos! Somessa on helppoa olla jännittävä 8)

   Tykkää

 3. Heihei!

  Tuli mieleen tuossa kun sanoit, että et saa käsiä pystysoutu asentoon ees ilman painoja, nii voiskohan olla, että sulla on olkapäät jotenki jumissa?
  En todellakaan oo mikkää asiantuntia, mutta oon ite huomannu, ettei olkapääjumeja välttämättä huomaa vasta ku venytellessä. Erityisesti nyt meinaan tuota sivuolkapäätä. Yks hyvä venytys ois semmonen, että laittaa käden selän taakse (rystyspuoli selkää vasten) ja sitte painaa/vetää olkapäätä/kyynerpäätä taaksepäin…joo tästä ei varmaa taas saanu mitää selkoa. :D

  Oon ite tykänny tehä pystysoutua taljassa, joko seisten tai sitte maaten. Maaten saa ehkä vielä paremmin tuntuman. :)

  Tykkää

  1. San tehtyä tuon taivutuksen ja venytyksen hyvin ja fyssarikin sanoi olkapäiden liikkuvuutta normaaliksi:/ tiedä sit missä hitossa mättää, pitää kattoa miten lähtee sujumaan kun hierotaan epäkkäät ja niska auki :D

   Tykkää

 4. Se on hyvä tietää, että meitä paukkukammosia on usiampia! Ei todellakaan mene jogurtti, jossa on hedelmän paloja seassa ja pienenä en syönyt mm. juuri pottumuusia niiden paakkujen takia (yök) enkä hernekeittoa. Tai olin äidille luvannut, että syön, jos se ottaa net herneet pois sieltä seasta. :D

  Nykyään muusit ja keitot menee mutta paakut on edelleen vähän hyihyi, lohuttaa tietää, että Skyrissä on tämmösiä ominaisuuksia ko ite en laktoosivamman takia pysty sitä syömään.

  Ja hauskintahan tässä on se, ettäkö näin puheterapeutiksi opiskellessa oon saanu myös hyvin todennäköisen selityksen tälle paakkukammolle, ollaan kuulemma veetty pienenä liian siliäksi muussattua ja tasalaatusta ruokaa niin suualue ei oo saanu riittävää stimulaatiota erilaisista koostumuksista ja yllättävät paakut sileän massan seassa aiheuttaa yökkäysrefleksin. Eli ei muutako vihasta puhelua äitille vaan ja kiitokset siitä ko on syöttäny liian tasalaatusta pilttiä tai sauvasekottimella muussattua mössöä. :D

  Tykkää

  1. Ite syön vaan jauhepottumuussia, oikeista potuista tehtyä EN. SYÖ. Koska niihin AINA jää paukkuja :D mut hyvä tietää tuo selitys. Pitää tosiaan syyttää tästäkin traumasta äitiä :D

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.