edistys · Kroppakuvia · Yhteistyö

Miksi maailma ei vaan muutu yhdessä yössä?

Pääblogini Y (minulla kun on pää- ja kroppablogi erikseen) pääsi mukaan Indiedaysin Motivaation maaliskuu -kampanjaan ja kirjoitin sinne postauksen: 5 vinkkiä miehen iskemiseen salilta. Kannattaa ehkä lukaista ja osallistua kamppis-sivun kilpailuun, jossa voi voittaa superfood-paketin!

WP_20131022_001-horzKuvien välillä on nelisen kuukautta ja tuntuu, että ainoa ero on siinä, että meikässä on nyt viisi kiloa enemmän rasvaa :D MASENTAVAA! Minusta kun on tuntunut, että lihakseni ovat ihan oikeasti jonkun verran kasvaneet tuosta ja etenkin peppu on lähtenyt muokkautumaan kuten myös olkapääni, mutta nähtävästi ainakaan käsissä ei kovin massiivista eroa ole. Toki eroa on siinä, että ekassa kuvassa olen vähemmissä rasvoissa ja lihaserottuvuus kuta kuinkin sama, niin ehkä voisi päätellä, että joko meikän muskelit on kasvaneet tai sitten rasva ei vaan ole tarttunut käsivarsiini. 

Plaah. Ehkä parempi alkaa vertailla vasta sitten, kun olen yhtä sutjakassa kunnossa parin kuukauden kuluttua. 

Ja pitää olla vaan tyytyväinen siitä, ettei minulla ikinä ole ollut pullonkaula-hartioita, vaan jo penskana näytin saksalaiselta sotilaalta mitä tuli hartialeveyteen. 

Arvatkaa suosikki posetusasentoni? 

No, vaikka nyt on taas sellainen olo, että Rooma ei rakennu, ei sitten millään niin ainakin painoissa tapahtuu muutoksia. Tänään tein sen, mitä en uskonut ikinä tekeväni, eli vetäisin mave-sarjat 70kilolla eli kutakuinkin omalla elopainollani! Jälleen kerran lisäsin painoa viikon takaiseen 20kiloa :D Selkeästi tekniikka on pikkuhiljaa avautumassa minulle ja aloin jo miettiä, että ehkä on mahdollista saada 100kiloa rikki ennen kesää? Nyt kuitenkin ajattelin pitää painot 70kilossa sen verta kauan, että olen aivan varma tekeväni homman oikein ja se alkaa sujua ilman mitään nytkäytyksiä. Minulla tosin oli nyt remmit apuna, mutta ajattelin ensi viikolla testata ristiotteella nouseeko sama määrä silloinkin. 

Viime viikolla jätin selkäpäivän välistä (piti tehdä eilen sunnuntaina, tein tänään maanantaina) koska nukuin la-su välisenä yönä 13 tuntia ja heräsin kolmen aikaan päivästä. Vissiin oli vähän anabolisille unille tarvetta Antti Tuiskun keikan jälkeen ja olin niin umpityrmässä ja jumissa ylipitkien unien vuoksi, että koin fiksummaksi jättää treenit tälle päivälle. Oli varmasti ihan oikea päätös, kun sarjapainot nousi joka liikkeessä ja loppuintervallinkin tein ilman jäätävää kitinää. Myös ruokailujen suhteen tämä päivä on mennyt nappiin, mikä tulee tarpeeseen. Ruokien suhteen ollut vähän taistelua, etenkin Snickersin, mutta nyt on tarkoitus saada hyvä putki päälle senkin suhteen. Onneksi kohta alkaa hiihtoloma, niin pääsen kauemmas houkutuksista :D

Paino junnaa paikoillaan, mutta ei mikään ihme näillä ruokailuilla. Mittoja en ole ottanut, mutta josko sitä huomenna uskaltaisi tarttua siihen mittanauhaankin, niin nähdään missä mennään!

***

unnamed (1)

Pst! Sportamorella* on nyt lukuisia Adidaksen ja Puman tuotteita -30% alennuksessa!

 

 

4 thoughts on “Miksi maailma ei vaan muutu yhdessä yössä?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.