Kuntosali · SELFomninutrition · Treeni

Se tunne, kun aloitat käyttää lataria

P-P-P-P-P-PÄRINÄÄ!

Varsin epäilevästi avaat latausjuomaksi kutsutun jauhepurkin ja nuuhkaiset. Siinä sivussa sniffaat sisääsi mellevän annoksen täynnä kofeiinia ja muita piristeitä. Aivastelet viisi minuuttia samalla kun valutat hanasta kylmää vettä. Päätät varovaisesti aloittaa käytön puolikkaalla annoksella,lättäiset sen sheikkerin pohjalle, valutat vettä päälle ja ravistat.

Pistät korkin paikoilleen, luutuat nopeasti tiskialtaan, lattian ja seinät sekä vaihdat vaatteesi ja ravistat uudelleen.

Olet kuullut kauhujuttuja suussa vaahtoavista ja oksennusta aiheuttavista latareista. Varovaisesti siemaiset ensimmäisen annoksesi vesimelonin makuista Muscle Speediä* ja yllätyt positiivisesti. Siinä missä treenijuomasi maistuu grandin appelsiini-mehujäätelölle niin tämä maistuu Grandin vadelma-mehujäätelölle. ”Ei huono”, toteat Jorma Uotilaisen äänenpainolla ja ahnaasti litkit latarisi loppuun. Tämän jälkeen puet ulkovaatteet päällesi, nappaat salikassin matkaasi ja suuntaat autollesi.

Autolle ehtiessäsi nenässäsi pistelee. Irvistelet hieman. Huuliasi kihelmöi siinä määrin, että imeskelet niitä samoin kuin teit aina matikankokeessa. Salille ajaessasi hymiset itseksesi, sillä varpaitasi kutittaa ja yrität olla hinkaamatta oikeaa jalkaasi kaasupoljinta vasten. Kuntosalin pihalla nouse autostasi ja juokset salille, koska käveleminen on vaan yksinkertaisesti LIIAN HIDASTA!

Pikavauhtia olet juoksumatolla ja alkulämmittelyksi juokset kymmenen minuuttia ylämäkeen perinteisen tasamaakävelyn sijasta. Smith-laitteelle mennessä hinkaat hetken korviasi tankoa vasten, koska kutina ei vaan hellitä. Ohikävelevä mies katsoo sinua pitkään epäuskoinen ilme naamallaan, joten kysyt häneltä ärtyneesti, että eikö hän ole koskaan aiemmin nähnyt todellista rakkautta? Mies lähtee vielä hämmentyneempänä pois.

Jaksat sarjat loppuun asti, hypähtelet prässin jälkeen kuin pieni kauris ja puhiset riemuissasi reidenojennuskoneessa. Olet voittamaton! Kutina lakkaa ja pystyt vihdoinkin keskittymään itse tekemiseen vaikka keskittymiskykysi onkin hieman herpaantunut. Yksi liike on liian vähän ja pohdit, pystytkö yhdistämään pohjeliikkeitä kyykkyhyppyihin, sillä olet VOITTAMATON!

Tiedostat sen, että tästä olosta pitää nyt nauttia. Ei montakaan kertaa, että kroppasi alkaa tottua speediin ja nämä alun hypervoimat eivät toistu samoissa määrin.

Hetken aikaa naureskelet sille, että olet käyttänyt nyt latarina sekä sieniä että spiidiä ja palkkarina toimii hetkittäin hamppu. Reindeerspottingin jatko-osan päätähti on nyt löytynyt.

 

9 thoughts on “Se tunne, kun aloitat käyttää lataria

 1. Jossain on nyt jotain vikaa, kun tuossa sivussa olevat facebookin, twitterin, google+ ja noi muut share-namiskat on tekstin tiellä. Siis ne on kyllä vasemmassa reunassa, mutta menee teksin päälle. Saiskohan sitä korjattua, kun vähän ikävä lukea kun peittyy tekstistä sanojen alut noiden share-juttujen kohdalla :D

  Tykkää

  1. No niinpä!!! Etenki mobiiliversiossa ärsyttävää. Jos ei tänään korjaannu niin pistän FFään viestiä kun osaavat varmaan hoitaa asian :)

   Tykkää

 2. Ihan näin ”vakavasti”. Tuntuiko, että tuosta latarista oli oikeasti treenin aikana hyötyä? Lähinnä mietin jalkatreeneihin, sen verran raskaita kun ovat, jos saisi kovemmalla draivilla tai ns. täysiä vietyä läpi.

  Tykkää

 3. Eli suosittelet? :D Oon miettiny ton hankkimista, mut sit oon pihistellyt kun noi hinnat on aina huimaavia. :( Pitää vissiin silti yrittää edes :D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.