BodyCamp · flunssa · Superfood · Yhteistyö

Flunssaa vastaan!

Olen ihan jäljessä tämän blogin kanssa :D Niin piti tänne kirjoittaa hyvästä treeniviikosta ja huonommasta treeniviikosta ja muutenkin ajatuksista, mutta tuntui vaan niin vastenmieliseltä istahtaa koneelle lomalla. Nyt sitten olenkin sairaslomalla flunssan vuoksi niin sama se on vähän naputellakin.

Viimeksi kun olin flunssassa niin sairastinkin sen seitsemän viikkoa putkeen ja lupasin silloin, etten seuraavan taudin tullessa ala samoissa määrin perseillä. Tästä siis noustaan terveellisen ruokavalion avulla! Salaattiaineksia kaappi täynnä ja kohta käyn hakemassa huomiselle bataattikeittoon välineitä. Onneksi tauti ei vaikuta kovinkaan pahalta, kurkku on vain aika kipeä ja välillä kylmää. Kuumetta ei näy ja toivottavasti pysyykin poissa. 

Kevennetyn viikon paikka oli joka tapauksessa tulossa tässä lähiaikoina, eli sama pitää se nyt. Jos olo huomenna jo terveempi niin teen ehkä pienen kävelylenkin ja jos kuume ei edes nouse niin 1-2 kevyttä salitreeniä saatan tehdä loppuviikosta. Mutta hyvin varovaisin mielin, en ala nyt riskeerata mitään :D Mieluummin vaikka makaan viikon liikkumatta kuin hötkyilyllä aiheutan samanlaisen sairasputken mitä marraskuussa. 

Tuleepa samalla testattua onko Superfoodien popsimisella ollut jotain vaikutusta 8) Kuitenkin macaa, camucamua, msm:ää ja spiruliinaa on tullut vedeltyä miltei päivittäin (paitsi hiihtolomalla, siksiköhän sairastuin juuri silloin? :D) eli hyvällä tuurilla vastustuskyky on parantunut sen verran, että tämä virus tuhoitus äkkiä. 

Ensi viikolla vaihtuu taas BodyCamp-ohjelmat! Tästä nykyisestä olen kyllä tykännyt mahdoton ja toivonkin, ettei salitreeni muutu paljoa :D Kaloreihinkaan en kaipaa itse muutoksia, että saan kunnon rytmin päälle tämän ruokavalion valion kanssa ja herätettyä jälleen sisäisen kokkini kunnolla. 

Tynkäpostaus mutta tulipahan tehtyä! Koitan tässä virkistyä sen verran, että saan naputeltua jotain mielekkäämpääkin pian :)

 

FitBody-lehdessä seurataan muuten erään marraskuussa Ms. Fitness -valmennuksen aloittaneen naisen matkaa ja lehdessä muutenkin on paljon äänessä BodyCampin valmentajia ja asiantuntijoita. Uusin numero ilmestyy tällä viikolla niin kannattaa kyllä katsastaa tai mikä jottei tilata kotiinkin*, etenkin jos on kiinnostunut myös Crosstraining ja MusclePro-lehdistä, joita saa digitaalisessa muodossa lukea kaupan päälle!

Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.