flunssa · herkkulakko

Minä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun nähdäkseni sun majoneesiruiskun

HANKALAA. HANKALAA. HANKALAA.

Tämä viikko on ollut yhtä taistelua. Maanantaina ja tiistaina sorruin jäätelön houkutuksille, koska kurkkukipuhan paranee jäätelöllä. Eilen sitten päätin, että JUMALAUTA minähän syön juuri niinkuin pitää, enkä antaudu ainoankaan houkutuksen pauloihin.

Ja siinä minä sitten olin. Korvasin valkosuklaahimot kanasalaatilla ja majoneesihimot proteiinipannukakulla. En ymmärrä sitä illalla iskenyttä majoneesihimoa. Olisin voinut vetää tuubillisen majoa naamaani ilman mitään ongelmia. Epäilin, että se oli jotain rasvan ja ehkä suolaisen ruuan himoa, joten tein itselleni suolaisen protskupannarin ja himo oli siinä. Vaikkakin olisin halunnut valella sen pannarin majoneesilla. Ja uppopaistaa.

Olen kuitenkin ylpeä itsestäni. Ensimmäiset päivät ovat aina pahimpia, etenkin nyt kun en salille voi taudin vuoksi mennä. Tänään harkitsin meneväni aamuaerobiselle salille, mutta kurkku oli edelleen karhea ja sali jos mikä on äärimmäinen bakteeripesäke, niin ehkä säästän itseäni vielä hetken, enkä altista kehoani uusille taudeille. Katsoa, jos päivällä tekisi pienen lenkin töiden jälkeen, niin saisi raitista ilmaa ja keuhkoputkentulehduksen.

Lupasin itselleni, etten syö MITÄÄN herkkuja ennen maanantaita. Maanantaina laulutunnin jälkeen saan sitten vetäistä ”cheatmeal”-tyyppisen aterian nassuuni ja tässä juuri suunnittelen sitä. Tulee olemaan astetta haastavampaa selvitä viikonlopusta ilman mitään ylimääräistä, mutta aattelin joka tapauksessa tehdä töitä sekä lauantaina että sunnuntaina, niin saan huijattua itseni ajattelemaan, että arkea tässä yhä eletään.

Hyvällä tuurilla maanantaina huomaan, etten kaipaa mitään herkkuja. Yleensä se meneekin niin, että kun ekoista parista päivästä selviää niin sitten ei ole enää mitään ongelmia huutaa kaupassa Snickerseille ”ENKÄ OSTA!”

Kesä on lähellä, enkä peilikuvaa katsoessani ole täysin tyytyväinen. Asialle pitää siis selkeästi tehdä jotain. Plus reilun kuukauden päästä minulla on synttärit ja silloin aion tepastella pikkupikkumekossani. Laskeskelin, että kolmisen kiloa jos saisi siihen mennessä veke, niin ei olisi pahakaan. Toki haaveilen miinus viidestä kilosta, mutta pitää olla järkevä :D Sovitaan, että maanantain painosta pitää kolme kiloa kadota synttäreihini mennessä! Saadaan jotain konkreettistakin seurattavaa tänne blogiin pitkästä aikaa 8)

12 thoughts on “Minä taivalsin läpi tuulen ja tuiskun nähdäkseni sun majoneesiruiskun

 1. Mites ois joku yhteinen ryhmätsemppiratkaisu? Kaikki asettaa oman tavoitteen ja sitten katsotaan miten kävi? Taiiii, että olla yhdessä herkuttomalla (paitsi juuri kerran 1-2-vk jotain namiskaa)? Oma tsemppini on kadonnut kun sairastuin flunssaan. Serkkuni kanssa vedin 1.5kk lakon ilman suuria ongelmia, kun tiesin, että en voi tunkea naamaani kaikkea mitä nään, sillä myös hän kituuttaa.

  Tykkää

  1. Joooo! Ehdottomasti! Maanantaista kuule lähdetään kuukauden alkutsemppipinnistykseen, vois siinä sitten puolin ja toisin ja linkaten kaikki jakaa kans omia vinkkejään mm. makeanhimon pysäyttämiseen, korvikeherkkuihin, motivaatiokäynnistykseen ynnä muuhun :D

   Tykkää

   1. Hei thoudellakin, ryhmätsemppi on paras tsemppi! En tiiä bongasitko tämän mun instasta (jos vielä seuraat haha), mutta tällä lähtee herkkuhalut heti. Tai sitten tätä haluaa lisää. Ja lisää. Terkuin, taisin syödä tänään aamupalaksi, eilen iltapalaksi, joka päivä joka palaksi. Etenkin jos kohdalle osuu joku maailmaa mullistava proteiinimaku, esim. tämän hetken lempparini valkosuklaa, josta saa leivottua vaikka ja mitä. On marjapiirakkaa, skonsseja, pannaria… Kokeilin muuten tätä pannaria myös puddingeilla ja toimiiii!

    Tässä siis ensimmäinen korvikeherkkuresepti, voila! http://destinationunfamiliar.blogspot.co.uk/2014/03/pavuista-proteiinipannaria.html

    Tykkää

   2. Seuraan kyllä, mutta menny ihan ohi tuo ohje!! Pakko testata mahd. pian, vaikuttaa ihan huipulta <3 Nyt onki ollu himo vähän suolasempiin protskupannareihin :D Vielä ku keksis majoneesi-korvikkeen :D

    Tykkää

   3. Hei huom, toi protskupannari on pavuista huolimatta makea! Hmmm majoneesille tuskin on korviketta :D kehität vaa uusia ruokahimoja nii vanhat unohtuu?

    Tykkää

   4. So very true! Oon surkea suolaisten pannareiden tekijä, eli otan mielelläni vinkkejä/reseptejä vastaan :)

    Tykkää

   5. Itseki vasta alkani tehdä, niin pitää ehtiä täydellinen yhdistelmä. Uskonn että pavut tukis suolaista aika hyvin :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.