BodyCamp · Elämäntyyli · Suunnitelmia · Tehoviikot

Viiden viikon tehojakso alkaa NYT

10013077_654654347904003_1549450778_n

(Toim. huom. Jalassani on kalsarit JA paksut polvisukat farkkujen alla, mikä tuhdittaa pohkeeni entisestään :D Ei siis sillä, etteivätkö pohkeeni olisi kasvaneet muutenkin NELJÄ senttiä viime syksystä)

20.04. on päivämäärä, jolloin passin mukaan täytän 26 vuotta, mutta omien laskujeni mukaan plakkariin kertyy vasta 23 ikävuotta. Tuohon päivämäärään on aikaa viisi täyttä viikkoa ja nyt aionkin aloittaa ihan mahdottoman päheän tehojakson synttäreitäni kohden! Aamulla otin aloitusmitat ja kuin tilauksesta olin 1,8 kiloa painavampi mitä viikko sitten (ja oon vetänyt miinuskaloreilla joka päivä? KYSYN VAAN) ja mahaankin oli ilmaantunut neljä senttiä lisää. Nähtävästi kroppani päätti olla ystävällinen ja tarjota minulle loistavat lähtökohdat kiristelyyn, kun paino pomppasi samaan mistä aikanaan on lähdetty. Kiitos, kiitos.

No, paino on yksi hailee. Peilikuva on tärkein ja viidessä viikossa ehtii tapahtua vaikka ja mitä.

Nyt tarkoituksena onkin jokaisena maanantaina ottaa uudet mitat ja ilmoitella muutokset tänne! Samaan syssyyn kerron mitä viikon ajalle on mielessä 8) Helppoa se yllättävää kyllä tulee olemaan, koska ruokavaliot ja treeniohjelmat teen BodyCampin mukaan.

Tässä samalla minulla on tarkoitus vähintään kerran viikossa julkaista yksi motivaatiopostaus, jossa avaan omia motivaationnostatussalaisuuksiani. Samaan syssyyn haluan myös jakaa TEIDÄN motivaationostatussalaisuuksianne, eli jos omaan blogiin olette aiheesta kirjoitelleet niin LINKKAILKAA kommenttiboxiin niin nostelen niitäkin esille ja jos blogia ei ole niin kommenttiin vaan lätinää niin tehdään oikein harvinaisen vuorovaikutuksellisia postauksia tänne!

1901863_10152725809960550_1207806920_n

Viime viikko oli kevennetty (eli siis minun tapauksessa makuuasennossa vietetty) ja liikuntasaldoksi tuli pari hyvin lyhyttä ja kevyttä kävelyreissua kauppaan ja pientä venyttelyä. Nyt vaivana on enää pieni nuha ja köhä, minkä vuoksi tällä viikolla teen fanfaarisen paluun takaisin salille, mutta tehot todennäköisesti tulevat jäämään normaalia kevyemmiksi. Keskivaikean rasitusastman vuoksi keuhkoni paranevat hyvin hitaasti flunssasta ja etenkin kun limaa vielä löytyy yskittäväksi asti, niin pahempaa hengästymistä pitää vältellä. Viimeinen asia mitä haluan on keuhkokuume.

1. Tehoviikon liikunnat:

Maanantai: Aamuaerobinen salilla (DONE!) ja tunnin pilates&venyttely
Tiistai: Ojentajat ja olkapäät (mahd. keskiraskas 20 minuutin wannabe-intervalli JOS keuhkot riittää)
Keskiviikko: Rinta+Hauis (mahd. Wannabe-intervalli)
Torstai: Aamuaerobinen, etureidet, vatsa
Perjantai: Selkä, olkapäät
Lauantai: Kehonhuoltoa, lepo vaan!
Sunnuntai: Takareidet, pohkeet, vatsa

1.  tehoviikon ruokavalio

Tottele sitä BodyCampin ruokavaliota JUMALAUTA!

Epäilen, että osa syy viime viikon tuomaan turvotukseen on siinä, että tapani mukaan aloin syödä liian vähän. Skippailin aterioita ja myönnän: korvasin muutaman aterian suklaalla. Kalorit olivat miinuksella selvästi, mutta liian vähäinen energian saanti yhdistettynä pöpöön on keholle aika raastavaa ja hetkittäin tulevat epämääräisateriat vaan sekoittavat pakkaa lisää. Nyt sitten vedetään pilkulleen kuten käsketään 1950 kaloria päivässä. Ja nämä lasken Kiloklubin avulla. Rok on!

Perjantaina juhlimme ystäväni syntymäpäivää ja sinne lupasin tehdä pienen raakasuklaakookoskakun, eli se riittänee viikon herkuksi. Jos siis siitä mitään hyvää tulee. Pieni epäilys kalvaa mieltäni :D Raakasuklaakakussa on se hyvä puoli, että vaikka siinä kaloreita on, niin se on silti täynnä hyviä rasvoja eikä sisällä yhtään sokeria, minkä vuoksi on varmasti fiksumpi valinta kuin Frödingen ToDieFor-mutakakku.

69552_10152725792720550_109776282_n

Tällä mennään ja hyväksi tullaan! Toiveissa olisi saada ainakin tuo 1,8 kiloa turvotusta pois tässä viikon aikana, mutta saa nähdä mitä kroppa itse on asiasta mieltä. Joka tapauksessa viidessä viikossa haluan vähintään kolme kiloa veke (mielellään 4,8 kiloa…) mutta kunhan peilikuva näyttää paremmalta synttäripäivänä kuin tänään niin olen onnistunut!

 

8 thoughts on “Viiden viikon tehojakso alkaa NYT

 1. Kuten jo aiemmin puhuttiin, I am so in! Mulla on opparin palautus juuri tuossa 23.4., eli siihen tähtään! En kylläkään ala mittailemaan oman mielenrauhan vuoksi, vaan katselen sitä peiliä ja omaa vointia :)

  Herkuttelut hoituu niillä papupannareilla ja -skonsseilla. Sitä suolaista versiota ajattelin kokeilla mahd. pian!

  oujeeeee, motivaatiot ylös ja aamucardiot kehiin!

  Tykkää

 2. Oo, nostan sinulle entistä enemmän hattua, kun astmasta huolimatta jaksat treenata lujaa! Etkä ole sairasjaksolla sortunut mässäilyyn! En pystyisi :)

  Liityn viiden viikon tehoklubiin, aloitin eilen maanantaina. Tarkoituksena on jättää suurin paheeni eli leipä kokonaan pois täksi ajaksi (leipää menee helposti 500g+päälliset yhdeltä istumalta), ja toiseksi suurin paheeni eli sokeriherkut minimiin. Viime viikkoina hankitut turvotukset lähtee tällä viikolla, ja eiköhän viidessä viikossa saa myös 1.5-2kg talvivarantoläskeistä pois, jos vaan itsekuri kestää (ja tällä kertaa saa luvan kestää)! Sitten juhannukseen mennessä vielä pari kg pois niin olisi se kevyt kroppa missä viihdyn.

  Tykkää

  1. Noo, täysin ohjekirjan mukaan ei tullut sairastellessa syötyä, mutta pääasiassa kyllä mikä on huikea parannus edelliseen flunssaan! :D Ja karu totuus on myös se, että astmaatikon on pakko liikkua jos haluaa selvitä julmasta maailmasta. Möh

   Aika paha, että nyt tulee pääsiäisherkkuja kauppoihin. Ultimate-rakkauteni Ruohomunat kummittelee jo Salen hyllyillä. EN KESTÄ :D Mutta WE SHALL DO IT!! Uskon, että pystyt tähän varmasti! :)

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.