Tehoviikot

1. tehoviikko takana, 2. edessä

Moriens!

Pahoittelen hiljaiseloa. Jotenkin loppuviikko meni niin että pätkähti ja unohtui blogit sen siliän tien :D Kävin perjantaina myös todella hyvällä hierojalla ja nivelten naksauttelijalla Esa Luosujärvellä täällä Rovaniemellä ja sain sieltä lahjaksi kolmen viikon raskaan salin kiellon. Möööö! Mutta ainakin tammikuussa Venäjän reissulta saatu alaselän lukko on VIHDOINKIN auki, samoin kun rintarangan tienoo on huomattavasti kivuttomampi mitä ennen perjantaita. Esimerkiksi oikean lapani jäätävä kipupiste on mystisesti kadonnut!

Tästä syystä seuraava kolme viikkoa meneekin sitten aika aerobispainotteisesti. Salilla käyn treenaamassa lähinnä käsivarsia ja jalkoja (istuen) Mavet, kyykyt, prässit yms. selkää rasittavat isot liikkeet jäävät veko ja keskityn sellaiseen keskitettyyn nitkutteluun.

Flunssa on aika sinnikäs ja viime viikon parin salikerran jälkeen sainkin ihastuttavia kylmiä väreitä sitten loppupäiväksi, joten päätin suosiolla jättää intervallit tekemättä ja loppuviikon treenini koostui lähinnä Juha Tapion keikalla huutaessa.

10150709_10152740069900550_154754688_n

Hihii! Hyvin syönyt käsivarteni on niin onnellinen!

Viime viikon liikuntasaldo jäi siis vajaaksi, mutta ihme kyllä mitoissa tapahtui silti aika isojakin muutoksia. Paitsi vaa’alla, jonka lukema pysyi prikulleen samana. Teki mieli mököttää, mutta onneksi tartuin mittanauhaan, sillä vaikka paino onkin päättänyt nyt jäädä huippulukemiin, niin ainakin tissini ja persheeni ovat jo luovuttamassa.

Rinta: -2cm
Rinnan alta: 0cm
Vyötärö: -2cm
Jenkkikset: -1cm
Lantio: -3cm
Reidet: -1cm/jalka
Pohkeet: 0cm

Nähtävästi kuivakuppaus on tosissaan pistänyt nesteet liikkeelle etenkin alavartalossani, sillä tuon lantion katoamisen huomaan itse jo vaatteista. Toivottavasti reisissä tapahtuisi pian myös vastaava humahdus, niin jo vain parit farkut pääsisivät uudelleen käyttöön :D

Suunta on joka tapauksessa hyvä ja odotettavissa ensi viikolle massiivista pudotusta myös vaa’alle!

Liikuntasuunnitelmat:

Maanantai: Jalkoja salilla + 30 minuutin keskiraskas aerobinen
Tiistai: Aamuaerobinen kävellen töihin+kävellen takaisin+vatsat salilla
Keskiviikko: Aamuaerobinen+Ojentajat+olkapäät + intervalli
Torstai: Aamuaerobinen+Rinta+hauis+vatsat +intervalli
Perjantai: Lepo+baaritanssimista
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: Pidempi lenkki+jalkoja salilla

Perussalirytmi nyt siis rikkoutuu ja kevenee, mutta tärkeintä on saada nyt vaan selkä tosissaan kuntoon, että sitä pääsee treenaamaankin kunnolla. Selittyi sekin, miksi pystysoutu ei minulla onnistu ja monen selkäliikkeiden perille meno on vähän niin ja näin. Kummakaan, että vastustaa kun ranka vetää siksakkia ja hermoja pinteessä vähän siellä sun täällä.

Tällä viikolla tarkoitus siis kolmena päivänä kävellä töihin ja takaisin ja hoitaa samalla aamuaerobinen. Lisäksi salitreenien jälkeen aina jonkinsortin intervalli tai keskiraskas aerobinen. Otetaan nyt sitten tehostettua rasvanpolttoa käyttöön, ettei mene liiaksi lepäilyksi. Salille kuitenkin aion edelleen aika usein raahautua, ettei kynnys palata sinne kuntoutuksen jälkeen nouse liian korkeaksi.

Ruokien suhteen seurailen kiltisti BodyCampin uusinta päivitystä! Kalorimäärät tippuivat 1950->1900 eli mitään radikaalia ei tapahtunut. Saliohjelmakin näyttäisi todella hyvältä, mutta onneksi nämä jäävät sitten talteen minulle, niin ei niin paljoa harmita, etten nyt tätä voi täydellä volyymilla seuratakkaan tässä jaksossa :)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.