Elämäntyyli · Yleinen

Kitaran soittoa päin persettä

Pahoittelen radiohiljaisuutta! Olen nyt innostunut Y-blogini puolella ja nähtävästi silloin aina Hikikinkku kärsii ja vice versa :D toisaalta taas omakin intoni on hieman kärsinyt tämän salittomuuden aikakaudella (viime viikolla meinasin sairastua uudelleen ja perjantaina söin miesten kanssa kilpaa ja VOITIN NE KAIKKI) Eli tuota. Kröhöm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALohdutukseksi kaikille yksi kuva takapuolestani, joka alkaa olla ihan hyvänmuotoinen mutta reisiini suhteutettuna varsin pikkuruinen :D Tänään sitten vedin salilla aika tehostetun pakarapäivän ja loppuviikosta uuden, niin eiköhän se tästä ala kasvaa. Huomenna jos tekisi käsille jotain ja söisi kunnolla. Pakkokin alkaa panostaa ruokavalioon, sillä minua houkattiin mukaan BodyCampin pro-tiimiin body fitnessin puolelle ja sitä kroppaa tuskin saan ruohomunilla. Vai saisinko sittenkin? Fazerin heraproteiini on kuitenkin toiminut ihan hyvin.

Mutta tämä oli nyt tällainen megapika-postaus, sillä nyt alan katsoa How I Met Your Mother:n viimeistä jaksoa! Itken jo valmiiksi. 

Ja te voitte itkeä ja katsoa tätä loisteliasta videota, jolla esittelen uusinta hankintaani ja soitan mm. Nothing else mattersia. Ihan oikeasti. Minulle saa myös nauraa mm. myötähäpeästä. Ihan oikeasti.

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Kitaran soittoa päin persettä

  1. No tässä oonki vähän kauhuissani ollut, kun ei tuo puhuttu englanti vielä oikein suju :|

   Lisäksi oon suunnitellu meille yhteisprojektia! Sie veät pakarajumppaa meikän kitarasäestyksellä. Tehdään katos kunnon treeniohjelma YouTubeen!

   Tykkää

 1. Voisitko hieman kertoa mitä ja paljon teet pepputreenissäs, ja kuin usein vaihtelet liikkeitä tai ihan vaan järjestystä? Hyvältä näyttäää;D

  Tykkää

  1. Hmm.. viime vuoden ja alkuvuoden olen tehnyt lähinnä ihan perinteisiä kyykkyjä ja suorinjaloin maastavetoja. Loppuvuodesta löysin yhden jalan prässin :D Lumettomaan aikaan tykkään tehdä porrastreenejä ja loikkia esim. jänistyylillä portaissa mikä kyllä tappaa jokaisen lihassolun aika tehokkaasti. Nyt on sitten vähään aikaan ole tuollaisia isoja kyykkyjä ja prässejä voinut tehdä selän vuoksi ja olen alkanut tehdä keskitetyimpiä liikkeitä. Suosikkeja reisien loitonnus (istut mahdollisimman edessä, nojaat eteen ja hitaita pudostussarjoja), avustetun leuanvetohommelin alaspolkeminen, askelkyykkykävely pienillä painoilla (minulla vain 8 kg kahvakuulat käsissä) ja taljapotkuja joko suoraan taakse tai jalkaterä ulospäin taitettuna tai sekä että.

   Mutta jahka selkä tästä suoristuu kunnolla niin palaan todennäköisesti takaisin noihin isoihin perusliikkeisiin ja maustan aina vaihtelevasti joillain keskitetyillä liikkeillä. :) Hankin BodyCampilta BootyCampin ohjelman, niin sieltä varmaan saan hyviä ideoita ja kohta on onneksi täälläkin maa sen verta sula, että pääsen PORTAISIIIIIIN!

   Tykkää

 2. Iski pyllykateus. Oma ahteri tuntuu tällä hetkellä vaan leviävän käsiin, pitäisi nakata aerobisia kehiin ja ruveta sulattamaan lämmittävää rasvakerrosta päältä pois ko alakaa tuo lämpimämpi vuojenaika lähestyä, niin ehkä sieltä alta voisi löytyäkin jotain? :D Vaikka toisaalta sitä rasvakerrosta kyllä saattaisi tarviakin täällä Suomen tunnetusti lyhyessä ja vähälumisessa kesässä…

  Hyvältä näyttää, pakko sanoa, että vaikka olin eilen ihan täynnä koko hemmetin fitnesstä ja sitä miten sitä tunkee joka tuutista ja päätin, etten lue hetkeen ainuttakaan blogia/postausta aiheesta, mutta teikäläisen jutut saa silti vaan hyvälle tuulelle ja motivaation kohilleen!

  Tykkää

 3. Moikka, sinä hankit siis myös bootycampin? :D itsekkin sen ostin ja kaikki on nyt vähän uutta! Lähettääkö ne siis 12 viikon ohjelmat postissa ja niiden avulla sitten treenataan? tuleeko nettiin jotain ohjeita? miten tää systeemi oikein toimii, apua :D

  Tykkää

 4. No tuota persettä päin voisi alkaa kitaraa jo soittelemaankin…! ;) Ihan milloin vain. Tarttisitko hyviä kitaratreenivinkkejä? Oon soittanut a lot.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.