Yleinen

Hiljaiselon jälkeen kysyttävää?

Hei! Olen edelleen täällä! Nyt vaan olosuhteiden pakosta pitänyt ottaa etäisyyttä niin syömisistä kuin treenaamisestakin stressaamiseen. Loppukevään tavoitteena onkin enemmän käyttää liikuntaa hyvän olon lisäämiseen kuin perseen kasvatukseen. En tiedä avaanko koskaan syitä sen tarkemmin blogeissani, we will see! Mutta blogi on ja pysyy, vaikka hiljaa hetkittäin onkin :)

Todennäköisesti kukaan ei enää tätäkään lue (optimisti :D) mutta jos sieltä jotain ihmisiä löytyy niin ajattelin toteuttaa tämän KYSYMYSPOSTAUKSEN kolme kuukautta myöhemmin mitä alunperin suunnittelin :)

Eli jos on kysyttävää IIIIHAN mistä vaan, niin anna palaa kommenttiboksiin. Vastailen sitten jahka vastailen. Nyt mietin tässä menenkö salille vai takaisin nukkumaan. Suuria valintoja :D

5 thoughts on “Hiljaiselon jälkeen kysyttävää?

 1. Kyllä oli kiva huomata, että tänne oli tullut uusi postaus! :) Kun nyt kerta tilaisuus suodaan, mieleeni juolahtaa parikin kysymystä:

  1. Kerro oi kerro, millä liikkeillä olet muovannut olkapääsi noin majesteetillisiksi? Itse olen vasta hiljalleen havahtunut siihen, että olkiakin voisi ehkä treenailla, jotta käsiin saa muotoa. Pystypunnerruksia (seisten, tangolla) olen silloin tällöin veivannut, mutta viime viikolla iski ahaa-elämys: pienen huijausheijaamisen se on lähinä palvellut keskivartaloliikkeenä…
  2. Mitkä ovat lempiliikkeesi salilla?

  Olen kyylännyt perääsi kateellisena (blogin kautta toim.huom.), ja hienoa jälkeä olet saanut aikaan! Hyvä silti, että huomaat, milloin on aika ottaa rennommin. Nyt lakkaan lätisemästä ja toivotan loisteliasta kevään jatkoa :)

  Tykkää

 2. Tämä kysymys on varmaan ihan perinteinen kysymyspostauksissa kysyttävä, mutta mikä sinusta tuler ”isona”? :) en nyt välttämättä tarkoita ammattia, vaan niitä suurempia toiveita elämän varalle tulevaisuudessa myös, sellaista ihannetilannetta.

  Tykkää

 3. Kivaa, olet tullut takaisin!
  Justhan mä täällä uhosin viiden viikon kuuria jonka aikana lähtee kilo tai pari, syön terveellisesti ja leipää en lainkaan… Noh, arvaahan sen miten siinä taas kävi, grammaakaan ei lähtenyt (tuli varmaan lisää) ja leipäaddiktio on voimissaan.

  Tuli mieleen, kun otat hyviä kuvia: Oletko ihan kokeilemalla oppinut valokuvaamaan, vai olisiko sulla vinkkiä jostain kirjasta tms? Onko sulla noissa kauempaa otetuissa kuvissa kuvausapulainen vai käytätkö yleensä itselaukaisijaa?

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.