Elämäntyyli · Vaatteet · Yhteistyö

Uusi elämän kannattaja ja treenirakkaus

Terve toverit!

Tänään halusin olla mahdollisimman onnellinen, joten kuvittelin olevani venäläinen koska jääkiekko. 

Siitä siis tuo tervehdys. 

Joka tapauksessa, olen pahoillani siitä, että postailen niin harvoin! Blogitauko teki sen, että menetin rytmini bloggauksen suhteen, eikä ajantajunikaan ole täysin ennallaan, minkä vuoksi päivät kiitävät ihan järjettömän nopeasti ja kirjoitan liian pitkiä lauseita. Piste. :D Nyt pitää tosissaan koittaa tsemppailla, koska tämänkin uuden salikaverini esittely on jo yli viikon myöhässä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJoku varmaan muistaakin, että ostin ihan järettömän kalliin vyötäröllä pidettävän kännykkäkotelon Lumialleni Intersportista? Tuo kyseinen vyö on edelleen käytössä, mutta siinä on se ongelma, että vaikka kuinka pyörittelisi, niin esimerkiksi prässissä ja vatsarutistuksissa aina joku kohta vyöstä painaa ikävästi, porrastreeneissä vyö nousee ja joskus se vaan painaa minulle neljännet jenkkikset, mikä ei ole tässä kroppakuosissa mikään JEES :D 

Lux-Case kysäisi minulta, haluaisinko katsoa heidän valikoimastaan jonkin treeniäni tukevan kännykkähärdellin ja tiesin heti, mitä etsin. Vähän kyllä epäilin, löytyykö sieltä Lumia 920:seen sopivaa käsivarsikoteloa, mutta LÖYTYI! Tämä pinkki Fitness käsivarsikotelo on myös puolet halvempi mitä tuo Intersportin kapistus (nyt maksaa 16,90€)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silmäilyni mukaan kaikki näistä Lumialle passaavista käsivarsikoteloista on pääasiassa suunniteltu Samsung Galazy 3:lle, minkä vuoksi hieman jännitin meneekö Lumiani sinne sisälle. Se kuitenkin sujahti koteloon ilman mitään ongelmia ja myös pistoke pysyi tukevasti paikoillaan, vaikkakin reikä on Lumiassa keskellä ja Samsungissa laidassa. Materiaali joustaa sen verta hyvin, ettei tuo ongelmia ole käytössä tuottanut kertaakaan. 

Kotelo on pyörinyt nyt matkassani porrastreeneissä ja niinä päivinä, kun tiedossa on liikkeitä, joissa vyötärövyöstä on harmia. Sitä vastoin käsivarsikotelo on tiellä, kun saliohjelmaan on merkattu hauis/ojentajaliikkeitä. Ainakin itselläni keskittymistä häiritsee se, että käsivarressa on jotain, vaikkei tuo nyt sinäänsä purista tai haittaa liikettä :D Mukavaa kuitenkin, että vaihtelua piisaa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPinkki valikoitui väriksi siksi, että salilla tykkään olla väriläiskä ja muut meikäläisen puhelimelle passaavat mallit eivät oikein inspanneet. Mustakin olisi ollut aika tråkigt. Joka tapauksessa oli positiivinen yllätys, että Lumialle löytyi näinkin paljon vaihtoehtoja, kun monissa kännykkätarvikekaupoissa keskitytään puhtaasti iPhoneen ja Samsungiin! 

Käsivarsikoteloiden lisäksi Lux-caselta löytyy niin suojakuoret,-tarrat ja -kotelot, autotelineet-. tarvikkeet ja -laturit, pyörätelineet, lisävarusteet, kuulokkeet ja vähän sitä sun tätä kaikille puhelinmerkeille! Sivustolla on nyt menossa myös shokkiale (vissiin eilisen shokin vuoksi) ja kaikki tuotteet ovat alennuksessa! :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Random naamakuva, että muistatte miltä näytän Instagramin ulkopuolella! Minut löytää sieltä nimimerkillä jenskysi ja vaikka profiilini on tällä hetkellä yksityinen, niin ihan vapaasti saa alkaa seurata! Pidän sitä nyt vaan piilossa, koska minulla on ollut pieni kyyläongelma.

Huomasin muuten ihan vasta, että vaikka ekassa Booty-ohjelmassani luki ”viikot 1-12” niin nähtävästi ohjelma sittenkin vaihtuu joka kuukausi! Ja mikä riemu repesikään tästä, koska tämän kuukauden ohjelma on aivan jäääääätävän kiva! En ole aikoihin kokenut mitään saliriemua mutta nyt se on taas herännyt. Huomaa, että vaihtelua tarvitaan ja nyt kun neljänä päivänä treenataan periaatteessa koko vartaloa (joka kerta sekä jalkoja, vaihtelevia ylävartaloliikkeitä ja parit vatsat) niin hiki virtaa ja treeni on yllättävän nopea. Pumppailin niin kauan hyvin jaotellusti aina vain tiettyjä lihasryhmiä per päivä ja vaikean talven ja kevään jälkeen en jotenkin jaksanut mitään niin spesifiä. Plus keskittymiskyky oli aivan nollilla, minkä vuoksi kai on tuntunut luontevammalta vaihdella lihasryhmiä tiheämpää. 

Nyt sitten virtaa riittää ja hampaat riemusta (tai tuskasta) irvessä vetelen x-kävelyä kuminauhan kanssa ja koitan pysyä pystyssä steppilaudan päällä yhdellä jalalla. Toki syynä tähän intoon voi olla myös se, että mielialani on kohentunut ihan naurettavan paljon parin viikon aikana ja ruokahalu myös. Tavallaan kamalaa, mutta tavallaan ihanaa. Otan sen merkkinä siitä, että kroppani toimii taas kunnolla. Nytkin on massu täynnä sporttispagettia ja jauhelihaa ekstraöljyllä, koska fatness. Nam <3

Huomenna vaakapäivä. Ehkä vaakalukeman sijaan esittelen teille uusimman rakkauteni, hasselpähkinä-riisimaidon, jonka kanssa saa tehtyä ihan tolokuttoman hyvvää suklaapirtelöä täynnä proteiinia ja rakkautta ja perseenkasvatusaminohappoja. 

p.s. huomenna alkaa se Battery-lakko. Laskin paljonko tässä kuussa on mennyt siihen rahaa, enkä ihmettele yhtään miksi mun tili on lähellä nollaa. Kröhöm. Reality check on aina paikallaan!

Nim. Käytän hampaitteni tuhoamiseen kolminumeroisen summan alle kuukaudessa. 

Nim. Nolo. 

Nim. Tuhat huonoa tekosyytä. 

Nim. Myönnän virheeni ja ostan kahvia. 

Nim. Luin, että kahvi poistaa selluliittiä. Battery lisää sitä. Helppo valinta. 

Nim. tajusitte varmaan, että postaus on toteutettu yhteistyössä Lux-Casen kanssa?

Iso kiitos Lux-Caselle <3

 

 

 

 

3 thoughts on “Uusi elämän kannattaja ja treenirakkaus

 1. Mua häiritsee tuo käsivarsikotelokin etenkin hauis- ja ojentajatreenissä. Olenkin ratkaissut ongelman tunkemalla (iPhone) puhelimen koteloineen urheilurintsikoiden sisälle. Ovat siis Niken mallia ja toppimaiset :)

  Tykkää

  1. Joo, noina päivinä pidänkin vyötärökoteloa:) Lumia on sen verta iso ja hikoilem tisseistä niin paljon, ettei tissisäilytys tunnu järkevältä :D

   Tykkää

 2. Hahhaa, Meikä onnistu itteni vierottaan Batterysta raskaana ollessa, ONNEKSI! En ossaa juua kahvia, by the way, not good!
  Raskaana ollessa kerran ihan tuhannen koomassa (niitä oloja riitti todellaki raskausaikana) mietin, että ei se yks voi niin paha olla ja sain sellaset rytmihäiriöt ja sävärit että pelkäsin kyllä oikeesti vauvan puolesta, mutta onneks tuossa se nyt porskuttaa. Nukkuu tosin huonosti, varmaan kävi niin kuin Obelixille sen voimajuomakattilan kanssa ;D

  Nyt sitte huomaan taas välissä juovani batteryä. Nouh. Pakko pysyä tässä! :D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.