Yhteistyö · Yleinen

Juntturassa ja himojen kourissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Buaah! Sen siitä saa, kun aloittaa aina liian hazardisti nämä ”Back in shape”-kautensa. Olen edelleen nilkoista niskaan jumissa ja helpotusta ei näy. :D Paitsi siinä, että vaikka paino on pysynyt kiltisti ennallaan, niin vaatteet mahtuvat jälleen kunnolla päälle. Esimerkiksi nuo Sportamoresta* ostetut Adidaksen hysteriaraitatrikoot (nyt hintaa vain 23,90€) ovat kokoa S ja kuukausi kaksi takaperin aiheuttivat minulle eroottisen kamelinvarpaan ja ahdistusta. Nyt ne sujahtavat jalkaani varsin kiltisti (ovat isoa kokoa! Muuten olen selkeästi M-L -nainen) ja pääsen jälleen ällistyttämään kanssasaleilijoitani röyhkeydelläni. Edelleen joidenkin päässä elää vahvasti ajatus siitä, että astetta tuhdimpi jalkaisten pitää käyttää vain mustia tai tummansinisiä trikoita. Höpsistä! Ihan sama mikä on vaatekokosi – saat pukea päällesi juuri sitä mitä haluat.

Pyrstönikin on vihdoinkin alkanut muotoutumaan. Tai sitten selkäni on alkanut kuoriutumaan sen verta, että pepun kaari pääsee näkymään jenkkisten alta. Vieläkään en tietenkään ole mikään J-Lo, mutta askel askeleelta kyykkään kauemmas laatikkoperästä. Onneksi reisiin (ok, ”onneksi”) tavara tarttuu huomattavasti tehokkaammin ja eräs päivä äitini kauhistuneena rääkäisikin ”MIKÄ PATTI SULLA ON TUOSSA JALASSA?!”

Ööö… Reisilihas?

Olen lyönyt lukkoon myös suunnitelmani tulevalle kesälle ja loppuvuodeksi. Tarkoitus avata niitä kunnolla tuossa huomenissa. Nyt lähinnä mietin sitä, että menenkö tänään salille vai pidänkö vielä yhden lepopäivän. Saatan kallistua jälkimmäisen kannalle, koska en edelleenkään pysty istumaan vessanpöntölle kuin normaalit ihmiset. Illemmalla saatan tosin käydä kävelyllä. Ja kävelyllä tarkoitan normaalia, palauttavaa kävelyä. En sellaista 15kilometrin paatosta, minkä toissa päivänä tein. Kreisi voman.

Jalkojen hoikistuessa ja perän kohotessa trikoo-villitykseni alkaa jälleen heräillä. Alla olevista kuudesta treenipöksy-mallista kaksi lähti juuri luokseni sovitettavaksi, koska ”Osta nyt – maksa syyskuussa”-tarjous saa minut aina sortumaan. Salaa toivon, että nämä eivät istu, että säästäisin edes vähän rahnaa, mutta pahoin pelkään. Oe voe.

trikoot

Reebokin raitaa | Kosmista Nikeä | Pissiskosmista Nikea
Adidaksen vaakaraitaa | Adidaksen väripläjäys | Adidaksen B&W

Kaiken huipuksi hyödynsin Fitnesstukulle* saamani lahjakortin parhaalla mahdollisella tavalla ja sieltä tulee kohta jotain kauan himoitsemaani :o Toivottavasti olisi täällä jo maanantaina! MATERIALISMI RULES!

Ei kun siis henkinen hyvinvointi. Henkisyys on tärkeintä. Ei trikoot. Ei ainakaan nuo Reebokin trikoot, joissa on nähtävästi selluliiteille oma kurkistusaukko.

*Postaus sisältää julmaa mainontaa. Fear me, I'm affiliate!

4 thoughts on “Juntturassa ja himojen kourissa

  1. Oijjoi! Kosmiset Niket on kyllä maagisen hienot! Sekä ne, että teinikosmiset :D

    Tein muuten saman virheen tossa toissa viikolla siinä back into shape -rymistyksellä! Olin sunnuntain jälkeen torstaihin asti kipeenä :D Toki – mie tosiaan toivun tuosta synnytyksestä / leikkauksesta, että ei muutenkaan ehkä maailman fiksuin veto alottaa kävelylenkkien jälkeen kunnon pumpilla…

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.