BodyCamp · BootyCamp · Unelma itsestä

Mitäs kinkku meinaa?

No nyt on aika paljastaa, että mitä olen suunnitellut kinkkuni menoksi loppuvuodeksi!

Nyt huomisesta alkaen alan vetää ihan säntillisesti BodyCampin BootyCamp-treeniohjelmaa. Treenejä siinä kertyy neljä viikossa ja treeniohjelma vaihtuu neljän viikon välein. (Tosin ekaa jaksoa teen vain kaksi viikkoa, koska Bootysti tässä on menty jo pari viikkoa ja kymmenen viikon päästä alkaa toinen rupeama 8))

Tarkoituksenani on nyt sitten tämän kymmenen viikon ajan viikottain seurata edistymistäni mittanauhan ja kuvien avulla. Vaa’alla käyn vain huomenna ja sitten aina treeniohjelman vaihtuessa tai vasta lopussa. Paino on sellainen asia, mitä en jaksa enkä välitä nyt tarkkailla ja haluankin etsiä tässä sellaista liikunnan tuomaa energiaa ja hyvää oloa, enkä niinkään massiivista kroppamuutosta.

Jatkuva painon seuraaminen saattaa myös kohdallani herättää tarpeen pihistellä syömisissä ja ehkä saattaisi laskea oksennuskynnystä, niin se pysyköön nyt siis poissa tästä. Eiköhän ne mitat riitä :)

WP_20140626_009

Mittauspäiväksi tulee vanhaan tuttuun tapaan maanantai ja vaikka hirvittää ja kauhistuttaa huomenna pistää tänne näkyviin mittoja (jotka ovat varmasti massiiviset) niin en ala nyt häpeämään itseäni. Mitä väliä, vaikka istuisin seittemän leivän uunin päällä, kuhan muuten olen terve? :D Haluan kuitenkin mitoissa  tiivistyä erityisesti keskivartalon alueeltani ja jotenkin homma pysyy aina mielekkäämpänä, kun on jotain konkreettista seurattavaa. Kuvia en ehkä viikottain tänne pistä, mutta jotain ennen-jälkeen -matskua on varmasti luvassa :)

Ruokailujen suhteen en taida seurata mitään ohjelmaa. Minullahan on Bootystä vain treeniohjelmat (alehintaan ostettu Ms. Fitneksen aikana). Tällä hetkellä Ms. Fitness -ohjeissa minulla olisi syötävänä 1600kcal päivässä ja ministi hiilareita. Tiedän, että selviytyisin siitä mutta uskallanko nyt riskeerata? Bikini Challengen aikana olin välillä niin umpiväsynyt kärtypersepaviaani, että en ehkä halua sellaista dieettiragea päälle nyt :D En ole henkisesti vaan valmis. Syön siis vapaasti, mutta siten, että proteiinit ja hyvät rasvat edellä ja hiilaria kohtuudella satunnaista kesäherkuttelua unohtamatta. Herkuttelun kuitenkin koitan pitää aika vähänä alkaen siitä, että olen tämän loppuviikon herkkulakossa (tätä viikkoa kun on vielä kolme tuntia jäljellä. HAAHAA)

WP_20140629_022No, kesä siis kuluu peppua hinkatessa semipervosti ja ”omaan tahtiin” ilman sitä sisäistä painetta, että minun pitäisi edetä jonkun tietyn ryhmän mukana, seurata sivusta, kuinka muut onnistuvat ja itse vaan paisun ja tuntea online-valmentajien pettyneet silmäykset harvoissa päivityksissäni. Vapaus!

Syyskuussa kuitenkin alkaa jälleen pieni rupeama, mutta astetta eri tyylisempi kuin aiemmat! Blogikamuni Anna on kehunut omaa valmentajaansa Tuuli Kaunisluontoa Saturnukseen ja takaisin ja hänen Unelma Itsestä -valmennus on ollut menestys. Nyt onneksi meille kaukana asuvillekin tulee mahdollisuus päästä tavoittelemaan tätä unelmaa, kun syyskuussa starttaa online-ryhmä, johon ilmottauduin! Kesäkuussa sen sai vielä alehintaan ja uskon, että tuo raha meni kyllä hyvään tarkoitukseen. Eli minuun. Ja vieläpä henkiseen hyvinvointiin.

Aiemmat online-valmennukset, joissa olen ollut mukana ovat keskittyneet enemmän kroppaan ja sen muokkaamiseen pilkun tarkkojen ohjeiden kautta. Unelma itsestä -valmennuksessa taas pääpaino on löytää balanssi sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin väliltä ja ryhmäkoko tulee todennäköisesti olemaan sellainen, että on oikeasti mahdollista saada myös henkilökohtaisempaa tukea. Fitfarmin ja Bodycampin valmennuksissa kun on samaan aikaan ollut 400-1000 osallistujaa niin siellä se vastuu lepää vahvasti omilla harteilla ja kyvyllä seurata massaohjeita.

Tietenkään tämä online-valmennus ei ole täysin henkilökohtainen ja yksilöity, mutta minua kiehtookin enemmän se, että tässä keskitytään siihen päänsisäiseen maailmaan. Käydään läpi muun muassa tunnesyömistä, epävarmuutta, kehonkuvaa, omakuvaa ja mietitään oikeasti syitä siihen MIKSI halutaan muuttua ja mihin suuntaan oikeasti haluamme muuttua.

Noh, tuon parissa vierähtääkin sitte syys-loka-marras- ja joulukuu. :D Katsellaan sitten, mitä sen jälkeen, mutta uskon, että joku tiukempi jutska olis sitten jo paikallaan ;)

2 thoughts on “Mitäs kinkku meinaa?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.