Yleinen

Eeppinen jalkapäivä

BootyCampin eka viikko menossa ja edessä vielä yksi treeni, takana kolme enemmän tai vähemmän turmiollista. Jalkapäivä oli ehkä hirvein kaikista. Oikeasti. Miljoona liikettä ja kaikki 5×25 suurinpiirtein. Painot oli mitättömät, mutta silti ensimmäistä kertaa koskaan meinasin aivan oikeasti alkaa itkeä ihan vain sen vuoksi, että oli niin raskasta ja pitkää :D Askelkyykyissä jopa julmasti tein liian vähän toistoja ja silti en kävellyt enää koskaan.

Paitsi tänään.

Kuin pingviini.

Vammautunut pingviini.

Onneksi tsemppauksessa auttoivat nämä Fitnesstukun lahjakortilla hankkimani Better Bodiesin Camo-trikoot <3 Ovat siis pääasiassa blogin kautta saatu ja se lämmittää erityisesti mieltä nyt, kun olen työttömänä tällä hetkellä ja säännölliset tulot ovat muisto vain. MÖH. Onneksi valtio elättää (tosin sitä pitää hetki odotella) niin voin rauhassa keskittyä työnhakuun ja pääsykokeisiin, jotka ovat syyskuussa! Olen myös onnellinen siitä, että vaikka olenkin jo aika iäkäs, niin minulla on edelleen täysi lupa röhnöttää täällä äitini nurkissa ison osan ajasta ja säästää rahaa. En tosin edes harkitse sitä, että irtisanoisin oman kämppäni Rovaniemeltä ja muuttaisin tänne, koska oma kämppä on tärkeä ja tarpeellinen. Hitto viekhön.

Anyhow, en nyt halua stressata rahasta kun pitää stressata perseestä! SE ON KIPEÄ! Ja jalat myös. Ja huomenna pitäisi bodata taas jalkoja :| ei jeesuksen munat ja tuhkakuppi. Sairaalla tavalla olen myös onnellinen siitä, että olen kokovartalojumissa. Tänään autoin myös meidän kesämökin rakentamisessa ja nostelin sellaisia tonnin painoisia kattohökkelöitä apuna pääasiassa vasemmalla kädelläni. On mahdollista, että huomisen olkapääextra jää tekemättä kun niska tuntuu aika mojovalta.

Hienoa puhua kaikesta muusta paitsi siitä eeppisestä jalkapäivästä. Se oli niin eeppinen, että taivaan kiitos ohjelma vaihtuu jo ensi viikon jälkeen, niin ei tarvi enää kuin kerran tässä elämässä tehdä se. Muistuttakaa, etten enää koskaan koske tähän ohjelmaan. Oikeasti. Horror. Pure horror. Itkutakuu ja perämurskain. Ei hyvä.

Syömisten suhteen… Noh, sanottaisko, ettei tämä viikko ole herkutonta päivää nähnyt :D Pakko tsempata tässä asiassa, en tajua mikä nyt taas on, että makea maistuu! Voisi tosissaan kokeilla olla viikonlopun herkkulakossa etenkin, kun sunnuntaina grillataan ja siihen suattaapi sisältyä lättyjä. Ja lätyt eivät ole herkkuja. Lätyt ovat lettuja.

Täysin eri asia.

Plus ensi viikon viikonloppuna on Oulussa BLOGIMIITTI ja haluan, että muutkin mahtuvat kanssani yhteiskuvaan kuin pelkkä oikea reiteni.

Kaikesta huolimatta olen aika tyytyväinen kokonaisuuteen. Joo, ruokavalio on tärkein, mutta askel askeleelta. Sais edes yhden sentin pois tällä viikolla vyötäröltä, niin olisin muy happy :D

 

 

 

One thought on “Eeppinen jalkapäivä

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.