Yhteistyö

Olinkhan mää Oulussa hevosen kaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhana Voi ”Pommi” Mariini järjesti meille aivan huikean blogimiitin Oulussa viime viikonloppuna! Alunperin mietin hieman, että jaksanko minä vanha patu mihinkään nyt osallistua ja nyt en ole muuta tehnytkään, kuin kiittänyt Äiti Ammaa ja muita hyviä tyyppejä siitä, että tuli lähdettyä!

Perjantaina Ouluun saapuivat ennalta Vaasasta Eve sekä Janna (jotka saavat kunnian järkätä seuraavan miitin!), Jyväskylästä Enna ja luoja ties mistä Essi joka kuulemma oli luoja ties missä lauantaihin. Tosin seuraavana yönä meikä taisi olla se, joka oli luoja ties missä, mutta pitäähän meitä hillujia nyt olla :D

Lauantaina itse lähdin aamusta ajelemaan Rollosta Ouluun navigaattorini kanssa ja harrastin julmasti moottoritie-whatsappailua siihen asti, kunnes meinasin ajautua liian lähelle ohittavaa Mersua ja pidin loppumatkan kännykän kiltisti laukussa. Olinkin viimeisenä paikalla, kun Mari oli hakenut Puntti ”Mää lyön” Mimmin lentokentältä ja kaikki odottivat pääsyä Sokos hotelli Edenin aamiasbuffetiin pääsyä. Hotelli tarjosi meille siis ilmaisen majoituksen 1-2 yöksi sekä aamiaiset. Harmi, että olen niin laiska kuvaamaan maisemia/paikkoja, koska näistä nyt ei välity ollenkaan se, että hotelli sijaitsee aivan Oulun Nallikarilla ison hiekkarannan ja leirintäalueen välittömässä läheisyydessä. Ennan kanssa puhuttiinkin siitä, kuinka ihanaa olisi joskus tulla tuonne viettämään romanttista viikonloppua (siis emme keskenämme, vaan hellujemme kanssa. Jos sellaisia siis siunautuisi), kun olisi niin helppo käveleskellä öisin tyhjällä hiekkarannalla, pyöräillä Oulussa ja sen ympäristössä ja nukahtaa leirintäalueen lapsiperheiden kinastelua kuunnellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamiaisbuffetin ehdoton kohokohta oli suklaaputous ja muihin tyyppeihin tutustuminen. Luonnollisesti homma alkoi parilla kevyellä tunnustuksella itse kultakin, että jäät rikkoutuivat heti kättelyssä. Aika pian alun ”Moi, mie oon Jenny ja oon tuolta Lapista”-tyyppinen käsikirjoitettu small talk katosi kokonaan ja keskustelu alkoi pyöriä aika tiiviisti alapäähuumorissa ja hevosissa. Fitness-tyyppisesti kaikki söivät muun muassa proteiinipitoisesti lihapullia ja pikkulättyjä, mustikkapiirakkaa ja suklaassa uitettuja ananaspaloja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jostain syystä oma hyvä oloni ei paistanut läpi näistä kuvista tai sitten laitatin liikaa botoxia. Niin tai näin aamupalan jälkeen suuntasimme Marin työpaikalle lasten Vauhtipuistoon, jossa saimme nauttia kaahailusta ja pyörimisestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPienestä kroppakriiseilystäni huolimatta hilluin päivät  kevyesti lyhyeksi jääneessä t-paidassa ja shortseissa. Fear my cellulite! Jostain syystä en jaksanut hirveästi ressailla jo pitkälti siitäkin syystä (että muukki oli hirveen, hirveen paksuja) että kaikki tulivat keskenään todella hyvin toimeen heti kättelyssä. Minkäänlaista päästä varpaisiin mittailua tai klikkeytymistä ei mielestäni ollut ja rento fiilis jatkui koko viikonlopun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhan näin btw. on pakko tehdä vilpitön kehuhehkutus kaikkia typyjä kohtaan! Mari oli justiinsa niin hauska ja herttainen kuin blogista voi päätellä. Jannan kanssa puhuttiinkin, että Mari on niitä, joista joko pidetään tai heitä siedetään. Hän ei siis ole (tällainen) heitteri-magneetti. Ei mikään ihme, että noin valovoimaisella persoonalla ja nätillä naamalla saa järkättyä näin upean miitinkin! Janna oli aivan hulvaton, suorasanainen, joka kuvassa upea ja minun naku-uintikaverini, jonka kanssa nousimme yhden aikaan yöllä Pohjanmeren tyrskyistä kuin parhaimmatkin merenneidot. SInne meni talaviturkki ja viimeisetkin estot. Enna nuoruudestaan huolimatta tuntui jopa porukan rauhallisimmilta, mutta hänen ei kyllä tarvinnutkaan tuoda itseään esille, koska noin kauniit kasvot ja  väliin heitetyt hervottomat ja yllättävän perverssit kommentit kyllä veivät meidän muiden syvämmet. Eve oli myös astetta rauhallisempi, paitsi silloin kun hänen kamerastaan loppui akku :D Ilman Eveä ajelisin varmaan vieläkän Oulussa etsien tietä Edeniin, sillä hänellä on aivan älyttömän hyvä muisti ja suunnistustaito. Itse en osaa ajaa vieraissa paikoissa ollenkaan ilman navigaattoria ensimmäiseen kolmeen vuoteen, Eve osasi ennen ensimmäistä kertaansakin. Hämmentävää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEssihän on siis aivan luvattoman kaunis. Kun lauantaiaamuna istuin häntä vastapäätä aamiaispöydässä, niin mietin vaan sitä, että miksi mulla ei ole tuollaisia maailman kauneimpia silmiä. Jos hän on kuvissa häikäisevä niin luonnossa aivan… No, huikaiseva. Lisäksi hänen reitensä ovat sitä luokkaa, etten tiedä olenko kateellinen vai kiihottunut :D Joka tapauksessa hän on sarjaa ”Miss Suomi goes ghettokasvatti”. En ihmettele, jos miehille tulee kestoimpotenssi hänen seurassaan, sillä harva on samaan aikaan yhtä älykäs, hauska, niljakas ja upea.

Girl crush? Never!

Suurin yllättäjä tosin oli hän, jota alunperin luulin sellaiseksi Posh Spice -tyyliseksi hesalaisleidiksi, eli Natalia :D Ahahahahahahahhaha. Sori. Repeän heti kun muistelen :D Hauskinta oli, että ensimmäisen puoli tuntia Natalia puhui ihan kuten helsinkiläisten kuuluukin, mutta sitten hän suomenruotsalaiseen  tyyliin alkoi sisäistää tätä meidän sekalaista Lappi-Oulu -puhetapaa ja hänen puheeseen ilmestyivät niin nää-mää, puhhuu, pukkee, mennee, tullee ja patiokin. Yleensä tosin vähän väärin. Ja Nataliaa ei haitannut ollenkaan, että nauroimme hänelle, sillä hänkin osasi nauraa itselleen ja muille ja vittuilla hyvätahtoisesti kaikille. Eikä hän lyönyt meistä ketään, mikä oli pieni muotoinen ihme! ”Mari, ookkonää täällä niinku Marrii?” ”Ookkosnääs vasitellen?” ”Osta hyvä hevvonen”

Legendaarista. Puhtaasti legendaarista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVauhtipuistossa saimme siis ilimatteeksi ajaa loka-autoilla (jotka ihme kyllä jaksoivat liikkua, vaikka rojahdin Jannan viereen ((päälle)) ja pyörimme karusellissa niin pitkään, että alkoi oksettaa. Jos lasten kanssa on menossa Ouluun, niin tuonne kannattaa kyllä ehdottomasti suunnata! Kaiken maailman vehkeitä, pomppulinnoja ja MINIMÖNKIJÖITÄ löytyy sen verran, että puolipäivää vierähtää varmasti nopeasti. Toki meillä lapsenmielisilläkään ei kovin tylsää olisi tullut, mutta jouduimme nostamaan persheemme sarvettomien porojen päältä ja suuntasimme Mannisille. Manniselle. No, sinne lisäravinnepaikkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mannisen kauppa oli hieman syrjässä ja nautti alkuun omakotitalolta, mutta sisälsi hurjan määrän kaikkea nannaa. Esimerkiksi noita paljon puhuttuja puddingeja, joista saimme parit näytepussit. Eve on jo menettänyt sydämensä näille ja minä ajattelin aloittaa tarkat kokeilut heti viikonloppuna 8) Ja kuten huomaatte, Essillä on selkeä tavoite päästä mainoskasvoksi. I recommend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herää kysymys, että kumpi on Supermassa, minä vai Marko? :D ”Jäätelö kuuluu kesään ja hiilari kanssa!”, sanoi Jenny ja meni jääkaapille. Oli mukavaa, että itse Marko Savolainen tuli meitä morjestamaan ja saatiin parit fitness-uskottavat fanikuvat otettua. Sekä nuo Mannisen t-paidat. Se tuli todellakin tarpeeseen, koska olin pakannut aivan liian vähän vaatteita mukaan ja sunnuntain hengailinkin sitten kävelevänä mainostauluna. (saatiin kans sheikkerit!)

Manninen on yhteistyössä Daytime-lounasravintolan/yökerhon kanssa. Paikka tarjoaa terveellistä ruokaa ja muun muassa superfood-smootheita ja he ystävällisesti tarjosivat meille makiaa mahan täydeltä. Harmi vaan, että tuolloin nämä Suomen helteet senkus vaan pahenivat ja se ainakin itselläni vaikuttaa radikaalisti ruokahaluun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole ikinä maistanut Pulled Porkia, joten valitsin sellaisen salaatilla! Annos oli todella iso ja täyttävä (sekä yllättävän tulinen) ja harmitti hitosti, etten yksinkertaisesti jaksanut syödä kaikkea. Olisi ollut fiksumpaa ottaa smoothie, koska en tykkää jättää ruokaa lautaselle, mutta jälleen kerran söin enemmän silmillä kuin mahalaukulla. Tuonne kannattaa siis mennä lounastamaan silloin kun on ihan tosissaan nälkä! Terassilla oli ihanan varjoisaa syöpötellä ja hinta-laatusuhde on kyllä hyvä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuumaakin kuumemman Oulun keskustan jälkeen oli aika syöksyä takaisin hotellille, sillä saimme nauttia pikakasvohoidosta ennen illanviettomme alkamista. Kasvohoito kesti vain puoli tuntia, mutta ehti siinä vaan rentoutua ihan viimeisen päälle. Hoitaja oli 10 minuuttia poissa naamion vaikutusajan verran ja nukahdin välittömästi tuoksi ajaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö mitä? Kuvasaldo päättyy kuta kuinkin tähän :D Toki kännykän ovat laulaneet ja meikän instagramista löytyykin pari lisäotosta, mutta näin muuten pari sanaa kertokoot loppuillasta enemmän kuin tuhat kuvaa

– Joku meistä ei ole koskaan ollut hevosen kanssa sillai. Muista en tiedä. – ”En ole koskaan” -peli ei koskaan pysy siveellisenä. – Kaikki tietävät minusta liikaa. – Batterylakko sortui rymisten – Julkkiksiakin voi hoidella – Jallupappa – Kukaan ei aio ostaa hevosta – Vain parilla on aa-olo – Kaarlessa on ihan liikaa porukkaa – Kaarlen ikkunalaudoilla on hyvä tanssia ja potkia miehiä – Jäätelö maistuu todella hyvältä Nallikarin rannalla – Pizza maistuu hyvältä Nallikarin rannalla – Merivesi oli lämmintä ja virkistävää – Ranta ei syvene koskaan – Meressä uimisen jälkeen olisi hyvä pestä hiukset – Tequila oli hyvää – Join koko illan aikana laskurin mukaan 1,5 alkoholiannosta. Kukaan ei kuitenkaan uskonut tätä :D Sympatiakännit, bitch please! – Nukkuminen on yliarvostettua – Mari hymisee unissaan – Natalia tykkää nukkua naamaani vasten – Autolla ajaminen paljain varpain onnistui sittenkin – Oli ihanaa! – Koska mennään Vaasaan? – En halua missata enää ikinä yhtään blogimiittiä. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos Nallikarin jätskikiskalle jäätelöistä! Fazerina ja mokkainen suklaahetki <3 Nammmmmmmmm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jalkani ottivat pahaa osumaa :D Tämä helle turvottaa minua ihan hemmetisti, minkä vuoksi en mahdu mihinkään kenkiini enää ja housutkin ahdistaa. Varmat ballerinani hinkasivat minuun tuhat rakkoa ja se oli osa syy siihen, miksi vietin yön paljain varpain ja taidan viettää tämän viikonkin.

10554217_744392978957420_830740989_n

Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita aivan ihanasta viikonlopusta! Aivan varmasti raahaan itseni ja erään karvaisen testosteroni-ihmisen kanssani joskus joko Edeniin tai sinne leirintäalueelle, koska paikka on heittämällä kaunein ja mukavin, missä olen Suomessa koskaan majoittunut! Ostoslistalle päättyivät myös Mannisen Mania ja Daytime saa juottaa minut MSM-ähkyyn jahka joskus sinne Ouluun kiireettömästi päädyn. Vauhtipuistoa varten pitäisi kidnapata joku pentu, mutta eiköhän se onnistu. Ja onhan minulla kummityttö 8)

Erikoiskiitos myös kaikille blogitytöille <3 Oli aivan huikeaa tavata ja viettää aikaa yhdessä. En ole rehellisesti sanottuna nauranut yhtä paljoa varmaan koko vuonna yhteensä, mitä lauantai-sunnuntain. Pahoitteluni heille, joiden päässä hervoton hekotukseni kaikuu edelleen.

Nauttikaa kesästä pienissä vaatteissa! Ei se koko vaan se rusketus! Meikän BootyCamp sujuu muuten edelleen hyvin, vaikka viime viikolla yksi reeni jäi välistä, mutta korvaan sen tällä viikolla. Mittoja en ole ehtinyt ottelemaankaan lain, kun helteet  vie mielenkiinnon pois koneelta, mutta tällä viikolla kuulemma viilenee! Koitan palailla mahdollisimman pian. Morrooo!

9 thoughts on “Olinkhan mää Oulussa hevosen kaa?

  1. Tää oli ihana postaus! :) yks juttu kyllä nauratti.. Impotenssi=ei seiso.. Eli kestoimpotenssi ei ole kehu :’D

    Tykkää

  2. Kuinkas sattuikaan. Mä just olin kahden pojan kanssa edenissä pari yötä. Eka päivä meni Vauhtipuistossa, toka rannalla kinastellen/kaupungilla pyörien ja tänään paluumatkalla kurvattiin Mannisen kautta Kuusamoon :D

    Tykkää

  3. Päivitysilmoitus: Tinderin tuomaa | Hikikinkku

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.