Treeni

Seksipitsi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuomenna mittojen otto jälleen kerran. Näitä kuvia katsoessani… En ehkä halua herätä aamuun ankeaan, ennen kun olen paastonnut vähintään viisi (5) vuorokautta. Mutta onneksi YLIPAINO ON YLIVOIMAAAARGH ja oon sisäisesti tiukkis.

anigif

 Fitfashion järjestää muuten parhaillaan Instagram-kisaa, jossa parhaimpia, pirteimpiä ja motivoivimpia kesätreenikuvia palkitaan heinäkuun loppuun asti tuotepalkinnoilla! Tagaa vain kesätreeni-kuvasi hashtagilla #fitfashionfi sekä @fitfashionfi ja olet mukana kilpailussa :)

2 thoughts on “Seksipitsi!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.