BootyCamp

BootyCampin toisen jakson väliarviota

No niin, nyt alkaa olla ensimmäinen viikko kolmiosaisen BootyCampin toista osiota takana ja jonkinlainen käsitys treeneistä on muodostunut. Kieltämättä olen hieman säveltänyt yläkroppatreenin suhteen, koska en vaan malta olla treenaamatta käsivarsiani ja selkääni ns. kunnolla ja monipuolisesti.

Ohjelma on edelleen osaltani nelijakoinen ja jokaisena päivänä on 3-4 jalka-pakaraliikettä. Toistoja ja sarjoja on vähemmän, eli nyt saa hinkuttaa ihan kunnon painoillakin jo. Aerobinen treeni koostuu 2-3 lyhyestä intervallitreenistä, jotka ovat kyllä tällä viikolla jääneet tekemättä (jos en sitten uhraa viikonloppua niille) :D Olen vaan juurikin niin laiska, etten tässä säässä suostu a) juoksemaan ulkona b) juoksemaan sisällä c) tekemään mitään muutakaan vastenmielistä. Kauaahan se ei veisi käydä esimerkiksi urheiluradalla vetämässä vaikkapa Anna Virmajoen instassa näkyneen plyo-treenin, mutta jokin vaan tökkii. Nimittäin keuhkot. Ja itsekuri. Ja tahtotila.

Jalkaliikkeiden lisäksi on ohjelmaan merkitty satunnaisia, kokonaisvaltaisempia yläkroppaliikkeitä, mutta olen korvannut ne seuraavalla jaolla: rinta-haba, olkapäät, selkä, ojentajat-olkapäät. Ja jokaisena päivänä loppuun vatsaa tai sitten erikseen kotosalla/terassilla. Ja terassi meinaa nyt kotini takapihalla sijaitsevaa auringonottopaikkaa, ei baarin ulko-oven välitöntä läheisyyttä.

Toki voisin ensi viikon tehdä ohjelmaa kiltisti ja prikulleen merkityllä tavalla. Ei minun käsiini mitään kamalaa kataboliaa iske ja vaihteluhan on varmasti vaan hyväksi. Joka tapauksessa edelleen BootyCampin treeniohjelma iskee minuun hyvin. Salilta selviytyy ulos kohtalaisen nopeaan halutessaan, liikkeet ovat monipuolisia ja helposti korvattavissa jos tarve niin vaatii ja ainakin tietää tehneensä jotain. En kuitenkaan usko, että jatkossa tulen ostamaan itselleni erikseen kokonaista bootycamp-ohjelmaa ruokavalioineen, vaikkakin kyllähän tuo mieli ehtii muuttua. Ensi maalis-huhtikuussa olisikin tarkoitus vetää ihan kunnon kunnon dieetti ja katsotaan onko siinä apuna puhdas maalaisjärki ja kiristävä hellu, oikea PT vaiko jokin nettivalmennus.

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.