Yleinen

Kramppikuumetta

InstagramCapture_b56d3fb1-e974-4a88-9778-9cb5f634865a_jpg

Luvassa jälleen kunnon Too Much Information -postaus, mutta pitäähän se jossain saada valittaa, kun viikon viimeinen salitreeni oli pakko skipata. Ja miksi?

KOSKA OLEN NAINEN.

Jos jollain ei naisten vaivat kiinnosta, niin voitte lukea Y-blogistani huonoja iskurepliikkejä naamallani kuvattuna.

53032099

Perjantaina olin kumman herkillä ja lauantaina alkoi sitten vanhan ajan kunnollinen turvotusummetuskramppausoksetus. Minullahan on hormonikierukka, eli varsinaisia kuukautisia minulle ei enää tule käytännössä ollenkaan, mutta PMS-oireet ja kramppailut ovat jääneet. Pahensin itse tilannetta syömällä kaverini valmistujaisjuhlissa äveriään överisti, vetämällä liikaa rahkaa ja vielä vähän suklaata. Pieni yliherkkyyteni maitoprotskulle vaan korostuu tähän aikaa kuukaudesta ja nukkumaan menon aikaan jo hengittäminenkin alkoi tehdä kipeää.

Ja selviäisinkin pelkillä krampeilla, mutta ei. Saan ihan järkyttävän ummetuksen ja se yhdistettynä kramppailuun on mitä tehokkain keino nostaa kyyneleet silmiin vessanpöntöllä. Tuskaaaaaaaargh. Lauantai-sunnuntai yönä nukuin ehkä kaksi tuntia ja tunnin välein ramppasin turhaan vessassa. Tai no ramppasin ja ramppasin. Linkkasin ja hivuttauduin. Loppuajan yritin etsiä hyvää asentoa siinä onnistumatta.

Sunnuntai kului kutakuinkin samoissa tunnelmissa, paitsi, että sain yöllä nukuttua. Tänään yritin jo kerran salille menoa, mutta murskasin kai sisäelimeni viikonlopun aikana, sillä en oikein vieläkään voi jännittää keskivartaloani :D Tästä huolimatta uhkaan terveyttäni ja menen illasta salille, koska liikunta voisi tehdä ihan hyvää. Ja kävelyllehän en voi mennä, koska sataa ja olen sokerista. Nyt sade tosin loppunut, niin ehkä reipastun ja poistun sisätiloista.

InstagramCapture_7d9c7a53-edc9-4e83-a60b-d392f5461e66_jpg

Plaah. Ja kaikki on kokeiltu magnesiumista smartlaxin kautta vehnälesepuuroon :D Täytyy luottaa siihen, että luonto hoitaa.

Halvaannuttaako kuunkierto teitäkin?

12 thoughts on “Kramppikuumetta

 1. Sitä en tajua edelleenkään, miksi kuukautiskipuihin joskus neuvotaan avuksi liikuntaa, eihän siltä tuskalta pysty eväänsä väräyttämään. :D

  Tykkää

 2. Itsellä ei niinkään halvaannuta, mutta muita paskoja juttuja ilmenee; maha menee sekaisin ja vatsa turpoaa niin ettei saa housuja kiinni. Tämä on erittäin ärsyttävää, sillä aamulla saatat saada housut vielä hyvin jalkaan ja noin päivän puolessa välissä alkaa se jäätävä turvotus ja ilman keräys ja pakko vähän löysätä vyötä ja salaa aukaista ylin nappi :D Hyvin tuntevat voivatkin arvata mikä aika kuusta meikällä on kun löysät vaatteet päällä hiihdellään menemään :D

  Tykkää

 3. juu menkkojen aikaan ei toimi ollenkaan. tulee semmonen olo et jeejee paska tulee.. mut ei, ei se saakeli tule. :( ja jos yrittää vähän ponnistella niin meinaa taju lähteä siitä kivusta. ahdistavaa.

  Tykkää

 4. Kadehdin niitä joilla on menkkaripuli. Voi nyyh jos pitää vähän huolehtia että vessa on lähettyvillä. Se olisi tuhat kertaa kivempaa kuin tuo menkkaummetus, joka turvotukseen yhdistettynä tekee aivan järkyttävän olon ja vetää täysin toimintakyvyttömäksi. Miten voikin olla nainen näin huonosti suunniteltu, gaahh!

  Tykkää

  1. Niinpä… Siis se kipu mikä tuntuu on aivan kammottavaa :| Ei tosiaan ole itku kaukana kun yrittää kävellä vessaan, on vessassa ja yrittää kävellä sieltä pois. Taikka nukkua. Ripulin ottaisin minäki mieluummin :P

   Tykkää

 5. Mulla on menkkaripuli, mutta siihen yhdistyy järkyttävä turvotus. En voi käsittää, miten ylipäätään on mahdollista että maha on saman näköinen kuin raskaana olevalla vaikka käy viisi kertaa päivässä paskalla. :’D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.