Cocovi · Superfood · Yhteistyö

Hikikinkku ja mahtavat melonit

WP_20140722_021 (1)

Pahoittelen brutaalia kuvaa, mutta KATTOKAA NYT MIKÄ VAKO JA VIELÄ URHEILULIIVEISSÄ. Nyt on entinen a-kuppilainen aivan sekaisin tisseistään. Harmi vaan, että vatta kasvaa samaa tahtia, enkä ole edes raskaana.

WP_20140728_012 (1)

Muskakin oli ihan ”Dyyd, those boooobs”, kun rintojani vasten tuli nukkumaan.

Anyhow. Nyt kun kasvukivut ovat alkaneet hellittää, aion ottaa kaiken ilon irti tästä ajasta, kun olen meloni-Jenny. Toki melonini ovat edelleen kiinteää b-luokkaa, mutta ero normaaliin on hugeaiseva. En ole juuri koskaan joutunut tilanteisiin, että mies olisi jäänyt tuijottamaan rintavakioni hengenhädässä salilla, mutta nyt on käynyt niinkin. Ärtymyksen sijaan myhäilyn tyytyväisenä. Ainakin nämä vievät huomion pois selkämakkaroistani. God bless the boobs.

Onnekas olen, että edelleen olen sen verta pienirintainen, että pärjään huoletta halvoilla liiveillä ja pystyn niin juoksemaan kuin ratsastamaankin. Jos siis viitsisin. Ymmärrän, että iso rintamus on monelle välillä kirjaimellisesti taakka eikä siunaus, mutta näin pienemmällä varustuksella varustettuna naisena koen nyt suurta iloa näistä luonnon stressipalloista. Ne TÄRÄHTELEE kävellessä. Oikeasti. Tärähtelee! En tiennytkään, että minussa voi tärähdellä kävellessä muutkin kuin reidet ja posket.

Mukavat puheet kertovat, että tissikasvuuni syynä voi lihomisen sijasta (lisäksi) olla myös sellaiset superfoodit kuin Maca-jauhe* ja MSM-jauhe*. Netistä löytyy paljon luotettavaa ja vähemmän luotettavaa aineistoa siitä, kuinka naiset ovat saaneet kasvatettua rintamustaan kuppikoolla noilla ihmeaineilla. Itse suhtaudun tietyllä varauksellä siihen, että jokin aine saisi rasvan kertymään tiettyyn paikkaan, mutta onneksi noista nyt on sen verran muutakin hyötyä (etenkin MSM:stä) että mielelläni jatkan tuotteiden käyttöä :D

Kuitenkin olen tyytyväinen, että boobalicious aikani on vain väliaikainen ja kunhan painoni tipahtaa sen viisi kiloa, niin tissini ovat pienentyneet kolmella litralla. Olen aina identifioinut itseni pienirintaisten joukkoon, joten jo tällainen vähän pientä isompi varustus alkanee ajan kanssa vain tuntua vieraalta.

Molempi parempi. Omat on jees. Etenkin kun ne ovat terveet ja kaikki fibroadenoomat-mitkä-lie ovat pysyneet ennallaan eikä uusia patteja tunnu <3 Muistakaa puristella boobsejanne säännöllisesti ja tutkituttakaa kaikki vähääkään epäilyttävät patit. Mielenrauhan siitä sai, vaikka tulosten odottaminen oli yhtä helevettiä.

6tag_290714-094904

Meloneitahan voi myös juoda! Tökkäsepä joskus blenderiin vesimelonia, kivennäisvettä, jäätä ja halutessasi joitain superfood-härpäkketä (itsellä nyt oli käytössä CocoVin Smoothie mix), sekoita ja nauti. Erityishyvää etenkin helteillä.

Mites teidän melonit? Tiellä vai tukena?

 

Nyt Fit-lehdellä tarjouksena puolen vuodet lehdet alle kahdellakympillä! Tilaajalahjaksi voit valita joko mineraalimeikkisetin taikka FACE Stockholmin ihon- ja hiustenhoitosetin (molempien arvo n. 40€)

22 thoughts on “Hikikinkku ja mahtavat melonit

 1. Tissit <3

  Itellä iskee kohta paniikki että häviääkö tissit kokonaan ku paino putoaa. -25kg on kadottanut mun tisseistä ainaki yhden kuppikoon jos ei kahta… Onneks viä mennään tukevassa DD-mitassa ettei ihan ilman tartte olla ;) ite ku oon aina ollu se miss isotissi niin identiteettikriisi iskis ilman!

  Tykkää

  1. Apuvaa! Tuokin on kyllä varmasti kova paikka! Mahtavan työn oot tehny, harmi vaan, että rasvalla on oikeus päättää mistä rasva lähtee. Mutta tuo on kyllä aika mahtava mitta tuokin, respect, titsister! :D

   Tykkää

 2. Samoilla linjoilla kun Tuuli, itse pelkään tissikatoa :D Lopetin pillerit ja mentiin 32DDDstä ehkä 32DDhen (jenkkikokoja, oisko suomessa sitten tupladeestä deehen) ja alkaa jo ahdistaa :D

  Ps. Tyrskin naurusta tolle sun igssä näkyvälle Beaver-kuvalle, apua :DDDDD

  Tykkää

  1. Tässähän iskee vielä tissikateus! :D Mahtavammat melonit sulla kuin mulla, buu :D Mutta ehkä kestän, jos sinäkin :D

   ja Beaver on kyllä vitseistä parhain :D

   Tykkää

 3. Ai että mä diggaan sun tyylistä kirjoitella :D Tosi hauska. Päivän piristys!
  Itselläni oli pahimmillaan 80i kupin tissit. Siis ihan tosissaan. Nyt niistä on tässä reilussa kahdessa vuodessa tulleet… nahkapussit.. lapaset! Yhdetkään normaalit rintaliivit ei istu, joten vetelenkin nykyään aika pitkälti 24/7 urheiluliiveissä :D Toki mulla on normaalejakin liivejä varmuuden vuoksi muutamat (valmistajasta ja mallista riippuen 65-70 c-d?), mutta eipä nekään oikeen enää sovi. Joutuu vessapaperia laittaan jo lisukkeeksi. Vähän meinaa olla pientä tissikriisiä kun toi nahka ei meinaa kiristyä millään. Saa sitten nähdä miten kisadieetillä käy. Jospa tuo nahka siinä sit kiristyis niin että voisin lopettaa korjausleikkauksesta haaveilun… :D Joten voisin sanoa että mulla nää mun… LAPASET… on enemmänkin tiellä!

  Tykkää

   1. Jep :—–D Olin melkonen rasvapallo tossa 2012! Mut ne melonit ei ollu kyllä yhtään kivat (muuten kun että sain silloiseen autooni tuulilasin puoleen hintaan koska hervoton cleavage). Oikean kokosista liiveistä sai maksaa oikeesti maltaita, jotka oli perkeleen rumia ja ne niska-hartia seudun kivut… oh dog!

    Tykkää

   2. Joo, mun ryntäisemmät kaverit ovatkin voivotelöeet sitä, että turha etsiä liivejä ketjuliikkeistä :/ ite onnekkaana voin santsata sporttiliivitkin lidlistä :D

    Tykkää

 4. Ei voi sanoa että ois tiellä: manboobsitki on isommat! Tai miehen hyvin treenattu rintalihas. :D Tyytyväinen oon kuitenki, paitsi joskus käy mielessä tuo että jos tissit ois pikkasen isommat ni maha ei näyttäs niin pömpöltä.

  Tykkää

  1. Ahaha :D joo, ite huijjaan nykyään joskus mahaa pienemmäksi kunnon BoobLifter 2.0 -liiveillä, toimii! Mutta kyllä itsekin olen aina vaan tyytyväisempi siihen, etten perinyt äidiltä mega-D ryntäitä, vaan liivikoko nähtävästi tuli isältä

   Tykkää

 5. Mulla toinen melooni eli tissi leikattiin pois viime viikolla. Rintasyöpä siis. Nyt opettelen elämään yhdellä meloonilla ja toinen on puuvillatissi. Pitäkää huolta melooneistanne!

  Tykkää

  1. Mulla kans geeneissä rintasyöpää vishin, pitää vielä itse käydä testaamassa. Jos on, niin todennäköisesti leikkaan tissit veke kokonaan ja korvaan silarilla ja rintsikkamakkaralla. Iso tsemppi sulle, olet vahva ja upea nainen ♡ meinaatko tehdä korjausleikkauksen? Äiskäni sai uuden rinnan mahastaan

   Tykkää

 6. Joo, peilistä näkyy vain nöpöttävät nännit ja tissivakoa ei saa aikaa yrittämälläkään. Mutta näillä mennään kunnes rikastutaan..

  Tykkää

 7. Ei Luoja mä kuolen nauruun! Oot kyllä ihan mahtava tyyppi :D Ja magee tissivako ;) Omani pienenevät pienenemistään, mutta yritän kompensoida niitä kasvavalla perseellä :D Ei vaan, ihan tyytyväinen olen omiini. Etenkin kun kävin rintarauhasen ultrassa (rinnassa epämääräistä tuntemusta), josta tuli puhtaat paperit. Iloitaan terveistä tisseistämme! :)

  Tykkää

  1. haha, joo, meikä kans kompensoi puuttuvat tissit takamuksella, vaan onneksi ny ei tarvi kompensoida :D
   Ja hyvä meidän terveet tissit! On nämä kivat, oli koko mikä hyvänsä <3

   Tykkää

 8. Ahaha, mä en kestä :D Jotenkin niin ihanan rehellisen hyvätuulinen postaus :) Täällä muuten toinen, jonka posket tärähtelee kävellessä! Mä sain kasvatettuani A-kupin eka lihomalla B-kuppiin ja e-pillereillä C-kuppiin. Tässä odottelen, että superfoodit kasvattelee mulle vielä joku päivä D-kupit, hahaha :)

  Tykkää

 9. Rakastan sun blogias ja tyyliäs kirjoittaa!! Saat mut aina nauramaan ja hymyn huulille! Oot aivan ihana! :)
  Käytin e-pillereitä vuoden ja kuppikokoni kasvoi yhdellä koolla ja myös painoni nousi 15 kilolla. On ihan töyttä bullshitiä, kun ihmiset sanovat että e-pillerit eivät lihota. Sekottivat ainakin mun aineenvaihdunnan ja paino alkoi laskemaan hormoonit lopetettuani hitaasti, mutta varmasti. C-kupit jäivät silti (ja toivottavasti eivät lähdekkään) ;)

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.